סיכום סקר

סיכום סקר ../images/Emo88.gif

השאלה היתה האם כדאי לערוך מפגש פורום? הרוב המכריע ענה שכן, אם זאת יש לציין שרק 13 איש ענו ואולי אלו ה 13 שמתכוונים להגיע (פחות אחד שאמר שלא כדאי להפגש= 12). אז מה קורה? אתם נפגשים או לא נפגשים?

מעניין :)

אם יש 12 תגובות של מעוניינים, אני חושבת שזה יהייה נפלא :) בוזי, מחר אראה אם אני יכולה לנסות לארגן משהו וזה כמובן אחרי התשובות של הרופא.. בכל מקרה, אפשר לברר מתי מתאים פחות או יותר לכולם.. שעות, ימים וכו.. העלתם בי חיוך :) איזה כיף

בוזיקית

New member
../images/Emo124.gif חשיפה

אני הייתי זו שהצבעתי נגד. לא מרגיש לי נכון. אולי להיפגש עם אחד או שניים בו זמנית - ניחא, אבל אני לא מעוניינת להחשף בפני יותר מדי אנשים. אני לא ארגיש אחר כך נוח להמשיך לכתוב בפורום. פתאום תיראו שאני לא כזאת חזקה. פתאום תגידו - "מה, זאת בוזי שכך וכך חשבנו עליה"? והכל ישתנה, והדינמיקה לא תחזור להיות כמו שהיתה. נוח לי מאחרי צג המחשב. פה אני יכולה להיות מי שאני רוצה ומה שאני רוצה, למרות שמעולם לא כתבתי פה דבר שאיננו נכון. אבל כן נוצרה לי איזו שהיא תדמית מסויימת, ואני לא רוצה שכמו בקוסם מארץ עוץ פתאום תראו אותי, האמיתית, תיראו כמה אני באמת משעממת ושותקת, תיראו איך אני נראית, ותפסיקו לחבב אותי. נוצה יקרה, על מפגש איתך לא ויתרתי עדיין, אולי בסוכות? יש לי חופש מהעבודה כנראה... למה התכוונת כשכתבת מחר אחרי התשובות של הרופא? איזה רופא? איזה תשובות? נ.ב. אולי תצליחו לשכנע אותי, כי יש לי ראש פתוח לשמוע דיעות אחרות, אבל עקרונית לא נראה לי שאני בעד מפגש כזה. פוחדת לאבד את התדמית החיובית שרכשתי פה וש"האמת" על חוסר הבטחון והמוגבלות שלי ב"סמול טוק" תצא לאור...

בוזק'לה

לידיעתך.. כל מה שאת כותבת.. הכוחות שאת יודעת להגיש לכולם..ועוד חלקים שאת מציינת.. הם את !!!! הם חלק ממך, הם חלק מבוזית שאנחנו אוהבים !! ומכיוון שכך העונג גדול עוד יותר לפגוש אותך.. לא ממש מעניין אם תשתקי .. סביר שכולנו נתגמגם לנו, נסמיק... אני לא חושבת שבחוזק אין חולשה.. אני לעולם לא יחשוב שאת משעממת.. (גם אם תתאמצי מאדדדדדדדדדד מאד לשנות את דעתי..) אין סיכוי שאהבתי אליך תשתנה !! יקירתי התדמית שיש לך הוא את !!! את !!!! את !!!! לכולנו חלקים כאלה או אחרים של חשש, כולנו חרדים מהפגישה.. ואם זאת צמאים להעיז וללכת. בכל מקרה, אם את חושבת שצעד שכזה יכול להביא לאי נוחות כזו שאחכ לא תכתבי בפורום, אז אין סיבה לבוא.. אבל עם יד על הלב בוזי.. ובאמת הגבוהה שבך, חישבי... יתכן ואי הנוחות היא משהו שניתן לגבור עליו?? יתכן וירקמו אי אילו חברויות.. או עוד מפגשים , אולי המפגשים יתנו כוחות.... בואי נלך רחוק יותר, לא יהייה כיף, נרגיש כולנו פעדיחה, נרצה הבייתה וכו.. מה הכי גרוע שיכול להיות???? נתגמגמ קצת גם פה בהתחלה?? נחזור לכתוב פה..רק בהיסוס שכמובן יחלוף תוך יום?!? טוב די אני לא רוצה לשכנע, הגשתי לך קצת ווליום של מחשבות שאולי קיימות אצלך בפנוכו, אני אישית יכולה לומר שפגישה בלעדייך לא תהא דומה. הרופא היום אמור לתת לנו תשובה מה עם אמא, משם אולי אהייה חכמה יותר עם ענייני המפגש. בוקר טוב לך ולכולםחיבוק|

../images/Emo4.gifשנעשה זאת?

משמח אותי לחשוב שאלו תוצאות הסקר, אני חושבת שאנשים כאן באמת התחברו למקום כיף להם להיות כאן, לדעתי נעלה הצעה שנים או שלושה תאריכים ומקום שיהיה בסדר לכולם שנצא לדרך? בוזי יקרה, אני לא רוצה לשנות לשכנע אותך כי אם זה מה שאת מרגישה אף אחד לא רוצה שתעשי משהו שאת לא מרגישה נוח איתו או לא רוצה, מה שחשוב לי לומר לך הגענו כולנו לכאן כי לכולנו יש בעיה משותפת מצאנו מקום שמנחם אותנו בשעות הקשות הפרום הזה לקח כאן אנשים למקומות אחרים, כולם סקרנים לדעת איך כולם נראים אבל זו סקרנות בלבד זה כל כך לא משנה ואם לא יתחשק לך לדבר אף אחד לא יבקר אותך כולנו מפחדים זה כמו להודות אחת ולתמיד שלום קוראים ל.... ואני סובלת מחרדות זה יהיה מצב מעט מביך לכולם, את נמצאת כאן תמיד בשביל כולנו דואגת להגיב מנסה לעזור בכל כוחך אמרתי לך כמה וכמה פעמים שאני חושבת שאלוהים שלח אותך אלינו ואני עדיין עומדת על כך. אני מקווה שתשני את החלטתך.

הצעה לעידון העניין...

זה כבר כמה שנים שאני מגיעה לכל מיני מפגשים וירטואליים ואני מציעה מתוך הכרותי עם חלק מהתחושות שנגרמות אצלנו להתחיל בפגישות קטנות של 2-3 אנשים ולא מפגש שלם על ההתחלה הרבה יותר נוח וקל להיפגש כך ואז כשנפגשים במפגש שלם יש עוגני הכרות אני מאמינה גם שאם נניח בוזי ונוצה ייפגשו תחילה בנפרד גם לבוזי יהיה יותר קל להשתכנע. וסתם כדי לשתף - המפגשים הראשונים שהצטרפתי אליהם היו של קבוצה של חבר'ה שהתעניינו ברוחניות ומיסטיקה שזה גם תחום עניין שלי, היו מפגשים לפחות אחת לשבועיים, והגעתי לרובם, במשך חצי שנה לא פציתי פה כמעט, אבל לא העיקו עליי ובאופן פרטני היו לי שיחות קטנות פה ושם. אחרי חצי שנה הצלחתי להיפתח והפכתי לקשקשנית בכיף. המפגשים האלה שינו אצלי משהו בחיים ולטובה.

בוזיקית

New member
בחיי שאני לא מבינה אתכם...

מי שרוצה מפגש שייזום אותו! לא הבנתי למה וממה אתם נעלבים, חוששים, שואלים, מתחבטים... שמישהו יקח יוזמה, ירשום תאריך, שעה, מקום, מי שזה נראה לו שיסמן וי מי שלא שיסמן איקס או שלא יסמן כלום, תנסו להתאים את התאריך והמקום למה שנוח לרוב, ותלכו על זה אם אתם כל כך רוצים...

נו באמת בוזיקית

לא מדוייק מה שאת אומרת. אי אפשר לעשות מפגש שרק שניים ישתתפו בו או שלושה.. נשמע לך הגיוני? אוליי קחי את העצות האלה ותפני אותם גם אלייך?

בוזיקית

New member
אריה יקר

לו הייתי חפצה במפגש (והלא אני האחת שהצביעה נגד, זוכר?) הייתי טורחת לארגן אותו ולא להציע לאחרים לעשות זאת במקומי. זה אינו ממנהגי. חוץ מזה את ההצעה הזאת, למפגש של שניים שלושה, הציעה כתומי, אני רק הסכמתי שזה רעיון מעניין. להגיד "אני אשמח להגיע" ואז לכתוב "טוב לא נורא אולי פעם אחרת" זה לצפות שמישהו אחר יקח יוזמה במקומך, לא?!

בוזיקית

New member
אריה יקר

לו הייתי חפצה במפגש (והלא אני האחת שהצביעה נגד, זוכר?) הייתי טורחת לארגן אותו ולא להציע לאחרים לעשות זאת במקומי. זה אינו ממנהגי. חוץ מזה את ההצעה הזאת, למפגש של שניים שלושה, הציעה כתומי, אני רק הסכמתי שזה רעיון מעניין. להגיד "אני אשמח להגיע" ואז לכתוב "טוב לא נורא אולי פעם אחרת" זה לצפות שמישהו אחר יקח יוזמה במקומך, לא?!

בוזיקית נשמה טהורה שכמוך ../images/Emo13.gif

אני חושב שלארגן מפגש של 3 נפשות...זה לא מפגש. זה מפגשון
ולכזה סוג של מפגשים - לא ארצה להגיע.
לא נורא.....חבל לי שיש קושי לעשות מפגש אך אני בהחלט מסוגל להבין את הסיבות לכך. שנה טובה לכולם

motek89

New member
בין יום כיפור לסוכות

אני יכולה לבוא אם יהיה מפגש כמובן אני אבוא בלי נדר

BU BP

New member
אני בטוחה שכתבתי הודעה בנושא אבל ..

משום מה, היא נעלמה לי ???????????????? טוב ולעניננו מכבס תולה יקר - נראה לי שבילבלת בין המפגש לבין רעיון "מפגשון מקדים" שהוצע לבוזיקית. מאחר ובסקר השיבו 12 שהם מעונינים להגיע - אז לכו על זה! רק צריך להחליט על מועד! אז הנה אני מרימה את הכפפה : א. במוצ"ש הקרוב - ספונטני ב. בן ראש השנה לכיפור ג. בין כיפור לסוכות ד. אחרי החגים הערה - אני לא השתתפתי בסקר, הצטרפתי לפורום אחרי, אבל... אני בדעתה של בוזיקית - טוב לי כרגע אנונימי...אבל אני מקדמת בברכה את אלה שיש להם את הכוחות והיכולות הנפשיים לפתוח את חייהם למעגלים חדשים. אז לכו על זה

למעלה