סיכום עונה 2-3X!17

בוביץ

New member
סיכום עונה 2-3X!17 ../images/Emo58.gif

מזמן רציתי לכתוב על הפרקים שראיתי עד כה ולא יצא לי אז הנה אני כותב. עונה 2 לדעתי היא עונה מדהימה, דצבית ביותר,מהירה, טוויסטים, שיפרו המון בקטע של המתח והטוויסטים,מהעונה הקודמת. אהבתי את העונה הזאת כי קרו בה דבירם שלא ממש ציפיתי , אהבתי שלא המשיכו עם הקטע הזה של סידני מרגלת כפולה באס די 6 ובעונה הראשונה חשבתי שעכשיו ככה יהיה כל הזמן. ובגלל זה אהבתי מאד את העונה השנייה היא הפתיעה אותי, גרררה אותי לחכות ללא צפוי, אהבתי שהסיפור של מרגלת כפולה הסתיים בעצם וןאס די 6 נגמרה, הרי בעונה הראשונה,אני לפחות,חשבתי שהסדרה תסתיים כשסידני תחסל את כל האס די. אבל לתדהמתי גילית שזה לא ככה. עונה 2 השקיעו המון על קטעי הפעולה והמתח. העונה השלישית לעומת זאת היא יותר נפכה למין דרמה ,של ווהן-סידני-לורן, מצד אחד כפי שכבר כתבו בפורום- זה נותן עומר לסדרה , מצד שני זה נראה כמריחה של האהבה בין סידני לווהן,. לדעתי מה שבאסה לדעתי בעונה השלישית,היא חסרונם של וויל ופרנסי של העונה הראשונה, לא בגלל הדמויות אלא הכוונה בחוסר אנשים שיחזירו מאת סידני לעולם האמיתי, חסר מישהו שלא יודע על סידני דברים, כמו שהיו פרנסי וויל בעונה הראשונה, לדעתי בעונה השלישית סידני הייתה צריכה לעבור עם איזה שותף שלא מכירה וככה מוסיפה איזה דמות בסידרה, העונה הלשישית נראית מחולקת ככה ש10 הפרקים הראשונים -סיפור מה קרה לסידני בשנתיים האחרונות. החלק השני שבו אנו נמצאים,יותר מריחת סיפור לורן סידני ווהן, ונראה שהחלק השלישי שבקוב מגיע רמבלדי ומתי ההמצאה שלו כבר תופעל, בכל קמרה מקווה שעכשיו העניינים ישתפרו . ומקווה שעכשיו סוך העונה השלישית יהיו קטעי פעולה וטוויסטים כמו בעונה השנייה

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifהדמות שהכי חסרה....

לדעתי היא הדמות של לינה אולין (אירנה דרבקו) אמא של סיד, היא הוסיפה המוווווון לעונה השנייה וצודק בינתיים העונה השנייה יותר טובה מהשלישית והעונה השלישית בהחלט מחולקת ל 3 ויכול להיות שהיא תהיה מחולקת ליות חלקים מהפרק הבא
עונה שנייה הייתה מחולקת ל 2 בעצם, 1 הורדת SD6 שמסתבר שסלואן תיכנן גם את זה בסוף והמרדף אחרי סלואן ובמשך הזמן גם אחרי אירנה עונה ע-נ-ק-י-ת ואחד הפרקים שהכי אהבתי בעונה הזאת זאת את הפרק הראשון שהיה מלא בפרטים ואני יכולה לראות את הפרק הזה שוב ושוב כמה פעמים!! פרק מדהים

למעלה