סיכום על ההופעה אתמול בתמונע

סיכום על ההופעה אתמול בתמונע../images/Emo205.gif

טוב אז כבר הרבה זמן לא הייתי בהופעה של דנה, האמתי אני לא זוכרת מה הייתה ההופעה האחרונה שהייתי בה
בכל אופן כשהיא עלתה לבמה וביצעה את השיר הראשון- היום זה אנחנו, הרגשתי כמו בן אדם שמכור לסיגריות שניסה להפסיק וזה עתה לקח את השאכטה הראשונה שלו אחרי הרבה זמן שלא עישן
(איזה תאור ציורי מדהים
) בכל אופן הגעתי להופעה עם אלעד וידידה שלו ושם פגשתי גם את נופר^^, ששנים לא ראיתי את הבן אדם הזה וממש שמחתי לראות אותו
. בהופעה הזאת הפלייליסט התערבב לגמרי, דנה אמרה שהיא נתנה לניר מנצור המתופף שהיה לו יומולדת לפני יומיים(נדמה לי) לסדר את זה מחדש, וזה מה שהוא עשה.. ההופעה הייתה קצרהה יחסית, ככה זה הרגיש לפחות. אבל נהנתי מכל שיר ושיר, מכל עיבוד, היה ממש מדהים! דנה לא דיברה יותר מדי עם הקהל הפעם, והאמתי ממש הוקל לי שלא שמעתי שוב את הסיפור של גן מאיר
הפלייליסט עצמו היה רגיל חוץ מזה שהיא לא שרה את מותר, לא יותר מדי הופתעתי או משו
, אבל אני חייבת לציין שהשיר הזה שמישהי בשם נועה (לא זוכרת את השם משפחה תסלחו לי
) כתבה לה היה פשוט מקסים, הוא היה ממש טוב, גם המילים גם הלחן גם הביצוע האקוסטי, אני כבר רואה שהוא הולך להיות שיר שיתנגן אצלי הרבה כשאני אקשיב לדיסק החדש של דנה... אחד הדברים שמפריעים לי זה שבמלך כל הקהל אדישששששששששש דיי איך אפשר זה שיר כזה מקפיץ, בא לי להעיף שם שולחנות ולהתפרע
, כמו שירמי קפלן עושה בהופעות שלו שם
. זהו אין לי כבר יותר מדי מה לספר בסך הכל בכל הופעה של דנה אני נורא נהנת ואין ממש מה לחדש
גם הלכנו לדבר איתה אחרי ההופעה חחח וזה מצחיק כי עדיין בפעם ה20 שאני עושה את זה אני ממש מתרגשת
יאללה אני מחכה שכבר יצא האלבום החדש!!

BurningUp10

New member
אכן כן

רק שכחת שהיא גם לא שרה את בומביי! אגב תגידי נכון שהיא אמרה שהיא לא תספר את הסיפור על גן מאיר אני צעקתי שם "יש" נכון? חחח איזה פדיחות!!! אני מקווה שהיא לא נעלבה!

איך מתאים לך ../images/Emo6.gif

אני דווקא מקווה שהיא שמעה ושתקח לתשומת ליבה
(אני מדמיינת לעצמי את הקול שלך אומר את זה.. זה כ-זה כיף לי
)

אז ככה..../images/Emo3.gif

כל הופעה (מלבד זו שמדובר עליה בשרשור זה, מסתבר
), לפני שדנה מתחילה לשיר את "גן מאיר" היא מספרת איך לפני כמה שנים בראש השנה היא הייתה לבד, אחרי פרידה, עצובה ומדוכאת בזמן שכולם חגגו להם.. ואז הטלפון צלצל, וזה היה לא אחר מאשר *** (איזה שדרן רדיו שאני לא זוכרת את שמו) שהתקשר כדי להודיע לה (במבטא אמריקאי) שהיא זמרת השנה וכמובן, שבין כל הדיכאון הזה, זה היה הדבר שהיא הכי רצתה עכשיו לשמוע (ציניות) לאחר מכן היא התחילה לכתוב, והתוצר הוא השיר גן מאיר

ומה הבעיה עם השיר ...../images/Emo35.gif

כאילו, זה עצוב לכם לשמוע ת'סיפור ..
חחח באמא'שלי לא הבנתי חח .. חוץ מזה, הרגע קראתי ת'שיר, תראו איזה שיר יפה יצא בסופו של דבר
אני ממש אוהבת את הכתיבה שלה .. נראה לי יותר ממה שכותבים לה ..

לא לא, אין בעיה עם השיר

יש בעיה עם הסיפור היא מספרת אותו באותה גרסא ונוסח בכל הופעה מחדש וכבר קצת נמאס לשמוע את זה כל פעם

מילי17

New member
אחלה תודה ../images/Emo13.gif

שמחה שנהנת. היא אמרה משהו על הופעות קרובות? ואיך אפשר לשמוח שהיא לא סיפרה את הסיפור על גן מאיר :-O תתבישי!!
הכי חשוב, ת-מ-ו-נ-ו-ת.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יו איך אני צוחקת פה מזה שכתבת שהוקל לך שהיא לא סיפרה שוב את הסיפור על גן מאיר
חתיכת הקלה, הא
חוצמזה, נשמע שהייתה הופעה שונה נראה שמנצור עשה עבודה טבוה
שמחה שנהנת(ם) ככה

SaRgE

New member
היה ענק!../images/Emo9.gif

רעות, אני אוהב אותך, שימי תמונות. הופעה מדהימה כרגיל

../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

לוקח לי שנים להקטין את התמונות, אז אני מקווה שבסוף שבוע אני אעלה
. בכל אופן יש לי 2 סרטונים מלאים מההופעה אחד של חמימות חולפת השני של מלך, באיכות יחסית טובה. מי שרוצה אני אשלח לו, רק תגידו לי..

למעלה