סיכום עניין הטרק של עמיר

חגי

New member
סיכום עניין הטרק של עמיר

כל מי שעיניו בראשו וקרא ועקב אחרי הדיון כשאת הצד של עמיר ייצג איתי בכישרון רב , מבין שמלאכת ההונאה וההטעייה לא נעצרה בטרק האמור. אז מה היה לנו : טרק שביקשתי לפרסם מאותה ליגה שיאמת את הנתון התמוה של כניסה לסקטור - נייט! במקום זה קיבלנו תמונה עם 2 הטרקים שממנה אי אפשר למדוד שום דבר ואי אפשר כמובן להסיק ממנה כלום. במקום זה נטען שאני לא מבין איך המכשיר עובד ושאר הסחות והטעיות. במקום להתעסק עם עובדות בחר איתי בדרכים עוקפות שלא מוליכות לשום מקום. נטען שגם לטרקים אחרים יש בעיות דומות -לא נכון. ממש ממש ממש לא נכון! עוד הטעייה. לטרקים אחרים יש טעויות מדידה ...אבל אין להם חורים של 2 דקות בלי שום מדידה- אין בשום טרק שפורסם בארץ דבר כזה . הדרך היחידה ליצור חורים כאלו מעבר לאינטרוול הקבוע של הטרק היא אך ורק למחוק נקודות ועכשיו יותר מתמיד אני מאמין שזה מה שנעשה. כשהעליתי את העניין לראשונה לפני חודש וחצי בערך ביקש גיא מולנסי חוות דעת. הוא קיבל תמיכה לחשדותי מצד ולנסי. אחרי שסרב לטפל בעניין פניתי ליו"ר וגם הוא משך ידיו. העלאת העניין בפורום לא הביאה שום הסבר: לאן נעלמו הנקודות החסרות, איך אפשר להיכנס לסקטור על חודו של מטר וגם טרק הגיבוי שנדרש (וגם לדעת גיא ויובל יש להציגו) לא נמצא. איתי ימשיך להטות את הדיון לכיוונים לא רלוונטים כמו רדיפה אישית שלי והשוואות עם ליגת המצנחים שם כולם סומכים על כולם. לא רלוונטי. אין לי בעייה להיות טועה בכל העניין הזה. קצת יבאס שהייתי משוכנע שעמיר מרמה ויסתבר שטעיתי אבל ניחא. אולי יש ביקום הסבר לGPS שמפסיק לדגום בנקודות הקריטיות מרוב התרגשות. אבל אחרי כל העובדות התמוהות וחוסר שיתוף הפעולה מצד "החשוד העיקרי" נראה לי מאד לא ספורטיבי להמשיך לשתף איתו פעולה.

חגי

New member
להלן עדכון בחקירה

כאמור - לא זכיתי לשיתוף פעולה ענייני , לא מצד האחראים ולא מצד ה"דובר" פניתי לפורום של דיוויד שטראוב - וקיבלתי תשובות טובות ולעניין ולשם שינוי אפשר ללמד מהן משהוא. המסקנה הסבירה כרגע מהניתוח של SCARE! שהקטעים החסרים בטרק הם קטעים שהמכשיר נכנס לתהליך של "אורייטציה מחדש" ולא בשל מחיקה מכוונת כמו שחשדתי. יש סיסטמתיות מפתיעה בקטעים החסרים ולהערכתו הדבר נגרם בשל התקנה מסויימת שגורמת למכשיר להפסיק ולקלוט כאשר הגלשן נמצא בהטייה קבועה(במהלך תירמול כמובן). ההסתייגויות שנותרו לי: א. למה זה קרה דווקא בטרק הזה ובטרקים מליגות אחרות אין את הבעייה(עבור אותו מכשיר כמובן). ב. מאד לא סביר סטטיסטית שהמכשיר הפסיק לקלוט במשך 60 שניות ואז הנקודה הראשונה שהוא דוגם נמצאת בדיוק 1 מטר בתוך הרדיוס והיא למעשה הנקודה היחידה המוכיחה שהטרן פוינט נלקח כדרוש. לשנות מיקום של נקודה בטרק זה תהליך של 2 דקות - שינוי כזה מוחק את החתימה של הטרק. הטרק נמסר ללא חתימת מקוריות. הטרק השני לא נמסר לבדיקה. מצורף לינק - מומלץ להיות מחובר כחבר רשום כדי לראות גם את הניתוח על גבי הטרק ואת הטבלה הסטטיסטית של הטרק

David Gerby

New member
חגי, אין לינק

אמנם אני לא בקיא בפרטים ובשנים האחרונות הליגה אינה בראש מעייני, אבל כיוון שמנהל הליגה, היו"ר וה"נשוא" אינם משתתפים חמים בפורום, נראה מצחיק שאחד המשתתפים מנהל דיון עם עצמו ועם דובר של ה"נשוא" ולא מקבל כל התייחסות משאר משתתפי הליגה. במקרה זה אם לאחד המשתתפים ישנן השגות בקשר לנכונותן של התוצאות ואמינות המשתתפים, מן הראוי שתתקיים ישיבה עם הנוכחים הכוללת חשיפה של כל העדויות.

דברי הדובר.

ערב טוב, דודו - חשבתי שאתה לא פותח הודעות בנושא הליגה. כולם קוראים (יו"ר ועמיר) אך כמו כל החברים הם לא מוצאים לנכון (sorry for my france) שהשטויות והפראניות של חגי שוות התיחסות. חגי - ענו לך בפורום ההוא תשובה זהה לשלי במושגים אחרים. בפעם הבאה אני מבטיח לא לכתוב חוסר קליטה אלא איבוד אורנטאציה. לגרמין 12 מאפ אין חתימת טרק! גם אם ולנסי החליט שיש. לסיכום - צא גדול ותתנצל או לחילופין תמשיך לכתוב הסתייגויות ותשאר מה שאתה כבר. הדובר.

David Gerby

New member
נכון, אני משתדל שלא

לפתוח הודעות של ליגה, ואם כבר פותח אז לא מתעמק. בלי כל קשר לעמיר, לפורום או למקרה הספציפי - דעתי היא שאם לאחד המשתתפים יש הסתייגות כלשהי, צריך להתייחס אליה גם אם המשתתף פרנואיד. שוב, לא יודע כי לא התעמקתי - אולי ניתנה התייחסות ב offline מעבר לדפי הפורום, אבל אם לא - זה הזמן, ולא אחרי הליגה האחרונה. לא מתפקידי ורצוני להתערב בעניין, פשוט מביע את דעתי כצופה מהצד.

למעלה