סיכום פנטזי שבוע 6

roy2211

New member
סיכום פנטזי שבוע 6

אחרי ששבוע שעבר הצלחתי לנצח בלי QB (אחרי הפציעה של ויק) השבוע הצלחתי לנצח עם רק QB ולארי פיצ' אחד. (ששיחק רק כי נזכרתי להכניס להרכב את טייט מסיאטל ב23:07 וכבר אי היה אפשר)
שאר שקחני ההתקפה פשוט לא הגיע:
AP עם שיא שלילי של 10 נק' פרד ג'ונסון גם עם שיא שלילי של 6 נק' דז בריאנט סיים עם 5 וגרהאם ה TE של טקסס לא הצליח לנצל את הפציעה של דניאלס וסיים עם 2.
למזלי (והשבוע היה לי הרבה ממנו) הקבוצה (המצויינת) של ערן שמולו שיחקתי השבוע פשוט סבלו מערב איום ונורא וסיימו עם הכי מעט נק' שקבוצה בליגה שלנו סיימה העונה:
טוני רומו היה חלש עם 15 אחרי השבוע הגדול שלו.
מוריס ופורטה עוד היו היחידים הטובים עם 17 ו15.
טורי סמית' עם תפיסה אחת ונק' אחת.
רנדל קוב נפצע במחצית הראשונה וסיים עם 5.
שני התומאסים של דנבר סיימו עם 15 נק' יחדיו (ותודה לשופטים שהפכו טאצ' של ג'וליוס )
אפילו ההגנה של הבראונס סייימה עם שיא שלילי של 6 נק' כשעל הספסל הגנת הטייטנס עם 34.5 נק'.
תוצאת הסיום (המאוד נמוכה) 153.5:114.5
נק' נוספת שרציתי להעלות היא הפרוג'קשיין של ESPN.
לפני המשחק הליין עמד על כמעט 40 נק' נגדי ובסוף נגמר עם כמעט 40 לזכותי (לדעתי ניצחתי רק משחקים שהליין היה נגדי והפסדתי באלו שהיה לטובתי) אז הודעה מעודדת למי שהליין נגדו אל תתיאשו.

נ.ב
ערן אם היית מסכים לטרייד שהצעתי לך שבוע שעבר של מאט ראיין ולארי פיצ' תמורת רומו וד. תומאס היית מנצח.
לשאר חברי הליגה: אני עדיין מחפש WR טוב ולכמה מכם מתייבשים על הספסל הרבה כאלה אז אתם מוזמנים להציע טרייד (פתוח להצעות כל כולם חוץ מAP ובריאנט).
שבוע הבא מסתיים הסיבוב הראשון אז הסיכום השבועי יתייחס גם לכל הסיבוב כולל תואר מאכזב הסיבוב שעליו יש תחרות קשה.

בהצלחה לכולם

RoyBehar

New member
הפרוג'קשן של ESPN

הליין שאי אס פי אן נותנים אף פעם לא רלוונטי לליגות שלנו.
דבר ראשון, הוא לא לוקח בחשבון שחקני הגנה, שבליגות שלנו יכולים לתרום די הרבה. דבר שני, הוא מבוסס על שיטת ניקוד קצת שונה מזו שאנחנו עובדים על פיה. הרבה פעמים הוא יכול להיות סוג של אינדיקיציה, אם לא לניקוד הסופי, לקבוצה החזקה יותר על הנייר (ברוב המקרים הסקור לא דומה בכלל, אבל הקבוצה שחזו שתנצח הרבה פעמים כן תנצח). על כל זה תוסיף את העובדה שגם ה"מומחים" של אי אס פי אן הם לא נביאים.
בקיצור, הפרוג'קשן הזה לא באמת רלוונטי. יותר מזה - גיליתי שכמעט בכל פעם שאני עושה החלטות רק על פי הפרוג'קשן אני משלם על זה בסוף.

דרך אגב, לא שכחתי. סיכום המחזור לכל הליגה יגיע בהמשך היום. אני מקווה לנצל שעתיים חלון באוניברסיטה ולשבת על זה.

roy2211

New member
שים לב רועי

מה שמציגים לנו בליגה שלנו כן מעודכן לחוקי הליגה.
לדוגמא פייטון מנינג שאצלך יש לו 41 ובליגה של חוקים "רגילים" יש לו פרוג'קשיין 22.
לגבי שחקני ההגנה ברור (כי אין בכלל פרוג'קשן).

eran113

New member
פנטזי שבוע 6

ברכות על הניצחון רועי. בלי לשים לב אבל אתה כבר עם 4 ניצחונות רצופים שזה יפה מאוד.
האמת שבדומה לתחזית של ESPN גם אני ציפיתי שאנצח את המפגש הזה. יש לי קבוצה טובה והמצ'אפ של השחקנים שלי היה סביר בהחלט.
לצערי הרב הכל הלך הפוך ובאמת אף אחד לא התעלה מעל הממוצע ורוב השחקנים היו הרבה מתחת. מלבד ההפסד האכזבה שלי היא מהפציעה של רנדל קוב שיש לו אותו גם בליגת המעשנים.
יש לו חלק חשוב בקבוצה והייתה לו תפוקה טובה מאוד עד כה ועכשיו נצטרך להסתדר בלעדיו. עשיתי מספר מהלכים על שחקנים חופשיים בכדי לכפר על הפציעה ואני תכף אכנס לבדוק אם הצלחתי.
אני מקווה שאיתם וביחד עם השחקנים הקיימים אני אחזור לנצח בשבוע הבא

בנוגע לטרייד קשה להתווכח עם העובדה שהייתי מנצח אם הייתי מקבל אותו. אבל צריך לבחון את זה לאורך זמן. איך שאני רואה את הדברים מאט רייאן הולך ליפגע מהציעה של ג'ונס ואני לא מחזיק מלארי או שיותר נכון להגיד מה QB שלו. ד.תומאס הוא לא שחקן שאני מוכן לוותר עליו כל כך בקלות. אם לומר את האמת אני חושב שזו טעות גדולה להפטר מכל שחקן של דנבר.

Yo-man

New member

RoyBehar

New member
תפוז IFL שבוע 6

אחרי כמה שבועות עם משחקים צמודים מאוד, השבוע הסתיימו כל המשחקים בהפרש של 10 נקודות או יותר.

במפגש בין השלדים מתל אביב לדובים שעושים קסמים (עליו אפשר לקרוא בהרחבה מעליי בפוסט של רועי 2211) ניצחו השלדים בתוצאה 153.5-114.5. השלדים נהנו מיום טוב (ומפתיע) של ג'ו פלאקו, סוג של ברירת מחדל לאחר שנאלצו לשחרר את מייקל ויק הפצוע כדי לפנות מקום ברוסטר, בזמן שמאט ראיין היה בשבוע חופש. פלאקו עם 35 נקודות ולארי פיצג'רלד עם 25 היו השחקנים היחידים עם ניקוד מכובד, כשאדריאן פיטרסון ביום חלש כמו כל הקבוצה שלו, חבר לגארט גראהם, פרד ג'קסון, דז בראיינט ול'אבון בל במועדון הסקור המאכזב (10 ומטה לכולם). כמו שרועי ציין, רק יום מאוד חלש של כל הרוסטר של הדובים (יום חלש של טוני רומו עם 15, טורי סמית עם נקודה בודדת, מאט פורטה עם 15 בלבד, התומאסים מדנבר עם 7 ו 8 ורנדל קוב עם 5 בלבד לפני הפציעה) נתן לשלדים את הניצחון ולדובים את התוצאה הנמוכה של העונה בליגה עד כה.
שתי הקבוצות נמצאות כרגע בתיקו משולש על המקום השני בליגה במאזן 4-2 יחד עם הרדסקינס מירושלים.

הרדסקינס הירושלמים פגשו השבוע את השדים השחורים, אשר עדיין מחפשים ניצחון ראשון העונה. די משונה שדווקא הקבוצה שבה נמצא טום בריידי עדיין ללא ניצחון, אבל כנראה שבריידי של השנה הוא לא נכס פנטסי כמו שחלקנו חשבנו שיהיה. 21 הנקודות שלו יחד עם 26 של אריאן פוסטר, 20 של דשון ג'קסון ו21 של איי ג'יי גרין לא הספיקו מול 30 הנקודות של מרשון לינץ', 23 של פיליפ ריברס ו-20 של ג'יאו ברנרד מסינסנטי ו17 של הבועט גוסטקאוסקי מיו אינגלנד.
0 נקודות של ססיל שורטס מג'קסונוויל ושל ג'ימי גראהם לא פגעו יותר מידי באדומי העור שבכל זאת הצליחו לנצח בתוצאה 171.5-158.5.
ההגנה האימתנית של קנזס סיטי סיפקה שוב את הסחורה עם 35 כשמנגד ההגנה של סינסנטי גם לא איכזבה עם 26.
בסה"כ משחק שקול יחסית עם תפוקה טובה של כוכבי שתי הקבוצות, אבל בסופו של דבר אדומי העור נהנו מיום טוב יותר בניקוד המצטבר.
דב, הבעלים של השדים כנראה מצטער על ההחלטה לספסל את סטיבן רידלי עם 26 הנקודות שלו, אבל אני לא יכול להגיד שלא הייתי עושה אותו דבר, ועד כמה שידוע לי רידלי צבר את הנקודות הנ"ל על הספסלים של קבוצות רבות בעוד ליגות. הירושלמים יכלו לנצח בפער גדול יותר אם הבעלים ינון היה בוחר לעלות עם קאם ניוטון שצבר 48 מול ההגנה הלא קיימת של מינסוטה. ניוטון השנה הוא סוג של הימור, או שהוא מפציץ ב40 פלוס, או שהוא לא עובר את ה-20 (3 משחקים מעל 40, 2 פחות מ-20).

כמו שאמרתי, אדומי העור הם הצלע השלישית בתיקו על המקום השני בליגה עם 4-2, בעוד שהשדים ממשיכים לחפש את הניצחון הראשון השנה.

במפגש בין שתי קבוצות שניסו להגיע למאזן 500. פגשו החמציצים מחיפה את הLast Place Dolphins כששתי הקבוצות הגיעו במאזן 2-3.
במשחק בעל הסקור הגבוה של המחזור נהנו החמציצים מיום מטורף של וורנון דיוויס (40 נקודות) ויום סולידי פלוס של שאר הקבוצה: 23 מלשון מקוי, 25 מג'ורדי נלסון ו22 מברנדון מארשל. יום חלש של אנדרו לאק (14 בלבד), רג'י וויין ודני וודהד (10 כל אחד) ו0 נק' של ג'יי ג'יי וואט הפכו את המשחק הזה לצמוד, כשמנגד הדולפינים קיבלו 28 מדרו בריז, 30 מג'מאל צ'ארלס, 18 מפרנק גור ו16 מדאנג'לו וויליאמס ודמאריוס מור כל אחד.
בכל שאר הפרמרטרים הקבוצות היו שקולות מאוד, בהפרשים של נקודה לפה ונקודה לשם, כך שבסופו של דבר הקלף המנצח והMVP של המפגש היה דייוויס.
בגזרת הספסלים דווקא החמציצים היו אלה שיכלו להנות מיום אפילו יותר מטורף וסקור ענק אם היו עולים עם מתיו סטאפורד (41), ג'סטין בלקמון (26) או אפילו MJD המאכזב יחסית שהשבוע הפיק 17 נקודות.
חיפה שיפרו למאזן 3-3 בעוד שהדולפינים נפלו ל 2-4.

המפגש בין הגות'האם רוגז שבבעלותי לPACK PACK של חגי הוכרע גם בגלל מכת הפציעות של הפאקרס. ארון רוג'רס סובל ממחסור ברסיברים, אך למרות זאת השיג 32 נקודות לעומת ה30 של פייטון מאנינג בקבוצה שלי. עם זאת, פאק פאק סבל מיום רע מאוד של רוב הקבוצה שלו: הנקודה הבודדת של ג'יימס ג'ונס, ה-6 של ריי רייס ו-7 של טרנט ריצ'רדסון, תצוגה מאכזבת של ג'ייסון וויטן עם 2 בלבד, ואלשון ג'פרי משיקגו עם 3. קיקו אלפונסו הליינבקר של בפאלו תרם 23 נקודות והשאיר את המפגש יחסית קרוב, אבל לא מספיק.
בקבוצה שלי - דמארקו מוריי הספיק לעשות ט"ד ו-11 נקודות לפני שעזב את המשחק עם פציעה (מכה קשה לקבוצה שלי בהמשך), אבל שלושת הט"ד של נושון מורנו (33 נקודות להפתעת העונה מבחינתי) והשניים של וינסנט ג'קסון (28) הספיקו כדי לנצח בתוצאה 166.5-146.
ויקטור קרוז במשחק האחרון שלו בקבוצה שלי (הטרייד עליו אושר כבר לפני המחזור אבל נכנס לתוקף רק אחריו) נתן 7 נקודות בלבד והצדיק מבחינתי את הטרייד עליו. כמו כל הג'איינטס, קרוז לא מספיק יציב מבחינתי בשביל להצדיק מקום בהרכב ורק הפציעה של מגטרון וחוסר הוודאות לגבי אמנדולה אילצו אותי להשתמש בו השבוע.
על הספסלים לא נרשמו סקורים גבוהים במיוחד, כך שעושה רושם שבחירות הליינאפ של שנינו היו נכונות.
הרוגס מגותהאם שומרים על המקום הראשון במאזן 5-1, פאק פאק נפלו ל2-4.

בשבוע הבא ייפגשו הרוגס עם הדולפינים במפגש שנראה צמוד למרות הפער במאזנים (ועם הרבה חוסר וודאות לגבי פציעות בצד שלי לפחות), פאק פאק יתמודד מול הבלאק דבילז במשחק שלפחות ע"פ התחזיות של אי אס פי אן, אמור להיות צמוד ביותר, הרדסקינז והשלדים ייפגשו בהתמודדות על המקום השני (או אפילו הראשון, תלוי מה יקרה במשחק של גותהאם). התחזיות במשחק הזה צופות ניצחון בהפרש 18 לשלדים, אבל כבר למדנו כמה אפשר לסמוך על התחזיות האלה באמת... והדובים יפגשו את החמציצים, גם הם במאבק להישאר בחלק העליון של הטבלה. כאן התחזיות צופות 46 נקודות לטוני רומו וניצחון לדובים. נראה אם רומו יעמוד בתחזיות הגבוהות האלה.

למעלה