סיכום פעילות אוקטובר + התפקדות נובמבר

Dug E

New member
סיכום פעילות אוקטובר + התפקדות נובמבר../images/Emo195.gif

סיכום פעילות אוק': הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (10): רמי קלינשטיין מוזיקה עברית ישנה וחדשה פופ ישראלי בריטני ספירס רוק ישראלי חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (10): PRINCESS GINA michalm83 כנפיים לבנות tiaa1 אוזניהו התפקדות נוב': שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של ריטה: שיר החודש לא של ריטה: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: הופעת החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifמתפקדת.

שם: רון גיל: עוד מעט 17 מיקום: פ"ת אייסיקיו: אין מסנג'ר: יש
בלוג/אתר אישי: שיר החודש של ריטה: אחרי שאהב, לפני שהלילה נגמר. שיר החודש לא של ריטה: Take That - Rule The World דיסק החודש: פורטה סרט החודש: הר ברוקבק ספר החודש: הופעת החודש: היחידה שהייתי בה החודש- סינרגיה בזאפה. תכנית טלויזיה של החודש: האוס, אבודים
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לא משהו מיוחד, שיהיה טוב. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

PRINCESS GINA

New member
רונקיפליץ ????

את יודעת שגרי מהפיג'מות קורא ככה לבת שלו רוני...?
איזה כינוי מצחיק!
אחד הטובים שראיתי!!!!
ברוכה הבאה

pc girl

New member
../images/Emo69.gif

שם: ברקת :) גיל: 17
מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של ריטה: עולם חדש שיר החודש לא של ריטה: חן של אסי וגורי
+ הו ארץ אהבתי - שמוליק קראוס. דיסק החודש: החלטה קשה...יש המון דיסקים שחרשתי החודש... אבל נראה לי הכי - רואים רחוק רואים שקוף - שמוליק קראוס. סרט החודש:
ספר החודש:
הופעת החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: סמולוויל
+ חברים וסינפלד ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: חבר שלי אמור להתגייס... הוא היה אמור להתגייס יום ראשון ועכשיו כנראה ב25.11... וחוץ מזה, שביתה
, אני מתחילה לעבוד כמלצרית במושב שלי + בניית אתרים לכל מיני חברות קטנות. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): הכלבה המתוקה שלי

פגית

New member
אני

שם: יובל גיל: 20 מיקום: ב"ש אייסיקיו: אין מסנג'ר: לא זוכרת אותו, מי שרוצה שישלח לי את שלו ואוסיף אותו.. בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של ריטה: אחרי שאהב שיר החודש לא של ריטה: משה בקר\מה שלומך אחות דיסק החודש: אין סרט החודש: אני חורשת לפסיכו, אז לא רואה סרטים יותר מידי ספר החודש: הכלב היהודי\אשר קרביץ הופעת החודש:אין תכנית טלויזיה של החודש: בנות גילמור ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: למידה ועוד למידה תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): המקום שעשה לי את החודש זה משרד הרישוי, עברתי טסט, והאפסנאות ביחידה שלי, כשהשתחררתי..

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo182.gif אני ../images/Emo182.gif

שם: שני גיל: 22 (ב-9 בדצמבר) מיקום: יבנה אייסיקיו:
מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי: בכרטיס האישי שיר החודש של ריטה: יום חדש שיר החודש לא של ריטה: Another Year Has Gone By מתוך תוכנית לכריסמס שראיתי עם רוזי אודונל דיסק החודש: Taking Chances , אבל שיצא כבר כי אני מתחילה להזדקן מלחכות לו!!
סרט החודש: זה שפוטר...נו..איך קןראים לו....הארי
ספר החודש:
לצערי אין זמן עם העבודה החדשה... הופעת החודש: שלא נדבר על הופעות...שאני זוכה לראות רק בדי וי די לאחרונה
תכנית טלויזיה של החודש: אין אין אין זמן ואין כוח... ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אין משהו מיוחד אבל בדצמבר אחותי מתגייסת
תמונת החודש: הנסיך הקטן שלי, מלך הלבבות (תמונה מאתמול)

Dug E

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo196.gif

שם: צחר גיל: 18 מיקום: פ"ת אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=168339 שיר החודש של ריטה: יש דרך להתחמק מאחרי שאהב?
שיר החודש לא של ריטה: היהודים- What About You דיסק החודש: מיוז - BH&R סרט החודש: שנים לא ראיתי סרט אבל אני מת לראות את עולם גדול מופלא..יש מצטרפים?
הופעת החודש: היהודים שעשו לי כ"כ טוב בכמה הופעות החודש: ים המלח - 4/10, אמפי ראשון - 28/10 ואתמול בב"ש
תכנית טלויזיה של החודש: חכם בלילה בדיסקברי. אחת התכניות
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: חודש אחרון לפני גיוס. אשתדל לנצל אותו כמה שאפשר. כרגע אין יותר מידי תכניות..מה שכן, היהודים בכפ"ס. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): החברה הכי טובה שלי מתגייסת
.

ofek777

New member
עכשיו תורי...

שיר החודש של ריטה: מה אתם חושבים ??? "אחרי שאהב" שיר החודש לא של ריטה: חמניות מול השמש (לאה שבת) דיסק החודש: אוסף שנסונים בצרפתית (תנסו , מומלץ) סרט החודש: שנים שלא ראיתי סרט .... לא אוהב כ"כ ספר החודש: שמש במוסקבה / יאיר לפיד הופעת החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אני רוצה שיגיע כבר גשם, קור, רוח וכמה שיותר חורפי
שאו ברכה

אוזניהו

New member
Me

שם: אביב גיל: 22 ו-½ מיקום: צפון-מרכז בלוג/אתר אישי: blog.tapuz.co.il/avivozn שיר החודש של ריטה: גולה סנגם (למרות שלא בדיוק שלה) שיר החודש לא של ריטה: Gimme More דיסק החודש: Britney - Blackout סרט החודש: לאדע ספר החודש: לא קורא ספרים P: הופעת החודש: ריטה! P: (למרות שאני אחכה שהיא תגיע למרכז...) תכנית טלויזיה של החודש: פיק-אפ ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לאדע עדיין :)

../images/Emo9.gif

התפקדות נוב': שם: צליל
אייסיקיו: 321413577 מסנג'ר: בפרטי
בלוג/אתר אישי: נייאמ,סוג של... - http://www.neta-project.org/forum/ ו- http://lead.off.co.il/forum/ שיר החודש של ריטה: אחרי שאהב שיר החודש לא של ריטה: תמיד אוהב תמיד נפגע [איגי וקסמן] דיסק החודש: מירי מסיקה
סרט החודש: רק כלבים רצים חופשי ספר החודש: הר אדוניי הופעת החודש: אין :( תכנית טלויזיה של החודש:שנות השבעים:| פיתחתי אובססיה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בילויים, לגשת למבחן מעצבן נחשב בילוי?
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):בשמחה
אתמול עם החברים, באולינג ת"א...היה יותר מדיי מצחיק בשביל הבטן הרגישה שלי
[אני זו שזורקת כדורים אחורנית
]

למעלה