סיכום פעילות+התפקדות מאי
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

Dug E

New member
סיכום פעילות+התפקדות מאי../images/Emo196.gif.

סיכום פעילות אפריל: הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (04): רמי קלינשטיין נינט טייב מירי מסיקה זיהוי שירים ג'ניפר לופז חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (04): PRINCESS GINA כנפיים לבנות אוזניהו רותם xx מועדון לקוחות התפקדות מאי: שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של ריטה: שיר החודש לא של ריטה: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

אוזניהו

New member
מתפקד

שם: אביב גיל: 22 מיקום: צפון אייסיקיו: אין מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש P: בלוג/אתר אישי: http://blog.tapuz.co.il/avivozn שיר החודש של ריטה: ציפור זרה שיר החודש לא של ריטה: שקט - מורן קריתי דיסק החודש: אם אלה החיים - קרן פלס סרט החודש: לאדע ספר החודש: לאדע P: תכנית טלויזיה של החודש: ארץ נהדרת ציפיות לחודש הקרוב: מקווה שהכלב שלי יבריא

שיקיליי

New member
מה המצב

גבר גבר קראתי את מה שכתבת בבלוג שלך. איפה התמונות שצילמת מההופעה בהיכל התרבות?

pc girl

New member
:)

שם: ברקת גיל: 16 וחצי:] מיקום: דרום אייסיקיו: באו... כל הזמן אני שמה ואף אחד לא מוסיף
מי שרוצה שיבקש :) מסנג'ר: כנ"ל :) בלוג/אתר אישי: מי שרוצה מוזמן לבקש :) שיר החודש של ריטה: המכתב הראשון שיר החודש לא של ריטה: מצב זמני של הנשמות הטהורות דיסק החודש: שלמה ארצי ושלום חנוך (
) בקיסריה :) סרט החודש: ללמד את גברת טינגל ספר החודש: ^^ תכנית טלויזיה של החודש: איש משפחה... סמולוויל :) ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: יום שבת חודש לי ולחבר...
+ ל"ג בעומר + בגרויות מתכונות וכנראה שצו ראשון :) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): נמנמ... לא זה מה שעשה את החודש.. אבל בכל זאת:) אני מוחצת כלב מדהים :)

התפקדות ../images/Emo140.gif

שלום לכולם, בעודי ממתינה לדעת אם הטכניון החליט לחזור לשבות מחר או לא, החלטתי להתפקד התפקדות מאי: שם: ליבי גיל: 28 מיקום: אזור חיפה מסנג'ר: [email protected] שיר החודש של ריטה: "בוא" (נתן לי הרבה כוח באיזה רגע שהייתי צריכה אותו השבוע) דיסק החודש:"תגיד את זה" של רמי קלינשטיין סרט החודש: ראיתי איזה שעה מהסרט "אבודים בטוקיו" באמצע איזה לילה שלא נרדמתי - אחלה סרט
תכנית טלויזיה של החודש: "נמלטים" (עונה ראשונה ב-STAR WORLD) ו"אבודים" עונה שלישית - סופסוף הגיעה ל-HOT ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שחבר שלי יחזור ממילואים
, שהשביתה תמשך עוד קצת....
וימי הולדת של הרבה אנשים אהובים
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): תמונה מההופעה בקיסריה, כמובן....

מתפקד../images/Emo195.gif

שיר החודש של ריטה: בוא שיר החודש לא של ריטה: עכשיו אתה חוזר בחזרה/מירי מסיקה
דיסק החודש: LOOSE/נלי פורטדו סרט החודש: חיים בזרם (סרט מצחיק
) ספר החודש: נסיכה אפריקנית/רם אורן תכנית טלויזיה של החודש: מסודרים
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): ריטה בקיסריה

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo48.gifגם אני פה../images/Emo48.gif

התפקדות מאי: שם: שני גיל: 21 וחצי מיקום: דרום המרכז
אייסיקיו: 253303500 (נדיר לראות אותי שם) מסנג'ר: [email protected] (נדיר לראות אותי גם פה) בלוג/אתר אישי: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=980232 וגם http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=hope18&passok=yes (למאוהבים שבכם) שיר החודש של ריטה: חברה שיר החודש לא של ריטה: In My Daughters Eyes של Martina Mcbride דיסק החודש:
סרט החודש: סטאפ אפ, הוא פשוט הסרט האחרון שראיתי
ספר החודש: ספר הטיסה של אייל קיציס וטל פרידמן תכנית טלויזיה של החודש: ימי חיינו ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: קורס ריענון נהיגה נחשב? תמונת החודש:
אני (תמונה מאתמול)

למעלה