סיכום פעילות+התפקדות מרץ
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

Dug E

New member
סיכום פעילות+התפקדות מרץ../images/Emo196.gif.

סיכום פעילות פברואר בפורום ריטה: הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (02): רמי קלינשטיין זיהוי שירים מירי מסיקה מוזיקה עברית ישנה וחדשה נינט טייב חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (01): KING האחד1 (החודש הפעיל האחרון שלו,הוא נחסם מהפורום). PRINCESS GINA כנפיים לבנות Pomodoro ofek777 התפקדות פברואר: שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של ריטה: שיר החודש לא של ריטה: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

אוזניהו

New member
כן, המפקד! ../images/Emo196.gif

שם: אביב גיל: 22 מיקום: אי שם אייסיקיו: אין מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש בלוג/אתר אישי: blog.tapuz.co.il/avivozn שיר החודש של ריטה: היו לילות שיר החודש לא של ריטה: אם זאת האהבה שלך - מירי מסיקה דיסק החודש: שלום לאמונות - מירי מסיקה סרט החודש: לאדע ספר החודש: לאדע תכנית טלויזיה של החודש: נולד לרקוד ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לאדע

talsh2

New member
התפקדות!

שם: טל. גיל: 13. מיקום: ---. איסיקיו: 348871463 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: אין מיוחד לביינתים. שיר החודש של ריטה: תפתח חלון. שם החודש לא של ריטה: S'il N'en Restait Qu'une - סלין דיון. דיסק החודש: אין ספציפי. סרט: אין ספציפי. ספר החודש: היו כל מיני... תוכנית טלוויזיה של החודש: מרחק נגיעה. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: להתכרבל בחופש.

שלום לכולם ../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif../images/Emo105.gif

שלום לכולם. מה נשמע
שם: ליבי גיל:28 מיקום:אזור חיפה אייסיקיו:אין
מסנג'ר:מי שרוצה שיבקש בפרטי....
בלוג/אתר אישי:אין...
שיר החודש של ריטה: "תפתח חלון" שיר החודש לא של ריטה: "הניחי לי" של מי אם לא רמי... דיסק החודש:"ביום של ה
" סרט החודש:לא יוצא לי לראות יותר מדי סרטים.... ספר החודש:גם לקרוא לא יוצא לי...
תכנית טלויזיה של החודש:"בנות גילמור", "האנטומיה של גריי" ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:שיגמרו כבר המבחנים המכוערים האלה...
ולהופעה של רמי ב-29.3.07 ב"בארבי"
. מי מגיע
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): פתחתי תגובה מהירה אז אי אפשר להוסיף תמונה...אולי אוסיף בנפרד
שבוע טוב לכולם וחג פורים שמח

pc girl

New member
:)

שם: ברקת גיל: 16 וחצי מיקום: דרום אייסיקיו: מי שרוצה שיבקש ^^ מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש :p בלוג/אתר אישי: שוב פעם, מי שרוצה שיבקש
שיר החודש של ריטה: חברה שיר החודש לא של ריטה: זה קורה של אריק לביא דיסק החודש: ביום של הפצצה סרט החודש: כנפיים שבורות ספר החודש: >< תכנית טלויזיה של החודש: הש"ש
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: נמנמנמ... יומולדת לשני חברים טובים, סיור ביום חמישי ופסח :p תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): ^^

PRINCESS GINA

New member
למה KING האחד1 נחסם../images/Emo35.gif

בכל אופן, יש לו שם משתמש אחר עכשיו... התפקדות פברואר: שם: שניני גיל: 21 מיקום: יבנה אייסיקיו: 253303500 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: בבלוגיה תוכלו למצוא את הבלוג שלי שיר החודש של ריטה: חברה שיר החודש לא של ריטה: זכיתי לאהוב- עיברי לידר דיסק החודש: ג'יימס אינגרם- הכוח של מוזיקה טובה סרט החודש: מולאן רוז' ספר החודש: צריכה להתחיל לקרוא את "אם יש גן עדן" של רון לשם תכנית טלויזיה של החודש: ימי חיינו ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: המון מכון כושר זה נחשב?? תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):
הייתי היום בבית קשת ובנחל אלכסנדר...זאת תמונה מנחל אלכסנדר שצילמתי

../images/Emo152.gif

שם: דניאל גיל: 21 מיקום: אילת אייסיקיו:
מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=whitewingsR שיר החודש של ריטה: אמממ... חברה שיר החודש לא של ריטה: צליל מיתר הוא הראשון שעלה לי.. בביצוע של רמי כמובן :) וגם מישהו לרוץ איתו של דניאל סלומון דיסק החודש: אין אחד ספציפי... העונה השישית של חברים בDVD נחשב? סרט החודש: מישהו לרוץ איתו ספר החודש: לא כל כך קראת לאחרונה... תכנית טלויזיה של החודש: השיר שלנו 4
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אמממ.. עבודה וכמה שיותר.. הופעה של חברה בירושליים (מתקדמת הבחורה :) ומקווה להגיע למופע של רמי בבארבי. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): מהמופע של רמי.. וקבלו משהו קורע
http://www.glumbert.com/media/laugh

Dug E

New member
../images/Emo26.gif

שם: צחר גיל: 17 וחצי מיקום: פ"ת אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=168339 שיר החודש של ריטה: חמצן שיר החודש לא של ריטה: Muse - Map Of Your Head דיסק החודש: מיוז החדש סרט החודש: השתולים תכנית טלויזיה של החודש: נמלטים2/אבודים3 ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: רמי בזאפה ובארבי..ולא נראה לי עוד משהו..אני בנאדם ספונטני
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): יום שישי,פורים..אני עם צמות

michalm83

New member
../images/Emo140.gif

התפקדות פברואר: שם: מיכל גיל: 23 מיקום: ת"א אייסיקיו: 70171226 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: www.ritastar.co.il

Dug E

New member
חח אופס..עשיתי העתק הדבק

מחודש קודם ושכחתי מזה

התפקדות מרץ

שם:קרן גיל:34 מיקום:מרכז אייסיקיו: מסנג'ר:[email protected] למרות שהרבה זמן לא כתבתי פה..אך כל יום אני עוקבת אחרי מה שנעשה פה...

למעלה