סיכום פעילות יוני+התפקדות יולי
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

Dug E

New member
סיכום פעילות יוני+התפקדות יולי../images/Emo195.gif.

סיכום פעילות יוני: הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (06): רמי קלינשטיין פופ ישראלי מירי מסיקה זיהוי שירים יהודית רביץ חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (06): PRINCESS GINA ofek777 כנפיים לבנות אוזניהו מועדון לקוחות התפקדות יולי: שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של ריטה: שיר החודש לא של ריטה: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

אוזניהו

New member
Me

שם: אביב גיל: 22 מיקום: אי שם אייסיקיו: אין מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש P: בלוג/אתר אישי: blog.tapuz.co.il/avivozn שיר החודש של ריטה: הקונצרטו לארנחואז שיר החודש לא של ריטה: על הגשר הישן - רמי דיסק החודש: מירי מסיקה - שלום לאמונות סרט החודש: לאדע ספר החודש: לא קורא ספרים P: תכנית טלויזיה של החודש: כוכב נולד ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: זורם P: תמונת החודש: השעון שלי P:

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo41.gif<<::*Me*::>>../images/Emo41.gif

שם: שני גיל: 22 בדצמבר
מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: www.flix.co.il/tapuz/user/celinedion (דניאל, לך במיוחד כדאי להציץ..) שיר החודש של ריטה:
שיר החודש לא של ריטה: At Last בגרסה של סלין דיון (הקליפ הראשי בעמוד הפליקסים שלי) דיסק החודש: D'elles- Celine Dion סרט החודש:
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: פרוייקט מסלול..כמו תמיד... ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שגרירות ארה"ב...והיה אמור להיות גם טורקיה אבל ויתרתי והמשפחה שלי תפליג בלעדיי... תמונת החודש
המקום בו אני הולכת לשבת באוקטובר הקרוב + האישה המדהימה שאני הולכת לפגוש בו

הקטע של ההתפקדות תמיד מזכיר לי צבא....../images/Emo3.gif

שלום לכולם
שם: ליבי גיל: 28 מיקום: קרית ביאליק אייסיקיו: נייט.... מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: גם נייט.... שיר החודש של ריטה: "בוא עם HCTRA" שיר החודש לא של ריטה: "משהו טוב" של רמי דיסק החודש: "כל מה שתרצי" של רמי סרט החודש: אני לא סרטים.... ספר החודש: התחלתי "היער" של הרלן קובן....בואנה יש לי דז'ה וו רציני מהשאלון מעל.... תכנית טלויזיה של החודש: "נמלטים", "האוס" - פשוט חזק בטירוף....
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה של טורי איימוס ב-21.7.07 באמפי ברעננה....עברו יותר מ-10 שנים מאז התחלתי לאהוב אותה, ורק עכשיו היא מגיעה לארץ להופעה פתוחה....
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):אין לי כרגע אף תמונה ראויה...אולי אח"כ. ביי לבנתיים, ליבי.

אאאאאאאאאאאני

התפקדות יולי שם: סיוונו'ש גיל: 22 ו-3 חודשים ו- 20 יום מיקום: צפון פון פון בלוג/אתר אישי:----- שיר החודש של ריטה:עד שתעזוב... שיר החודש לא של ריטה:דרשתי קירבתך-סיני תור דיסק החודש: דיסק בפרסית סרט החודש: ---- ספר החודש: הספר של הרב לאו "אל תשלח ידך אל הנער" תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): השביל לחופה של אח שלי(חבר של המשפחה קרוב קרוב) ..התחתן שבוע שעבר לילה טוב אנשים יקרים... את מישהו מעניין בכלל מה שכתבתי?

pc girl

New member
../images/Emo13.gif

שם: ברקת גיל: 17 אוטוטו מיקום: דרום אייסיקיו:
מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של ריטה: קונצרטינה שיר החודש לא של ריטה: שלג של רמי דיסק החודש: Queen greatest hits סרט החודש:
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: איש משפחה, סמולוויל ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בגרות אנגלית, בגרות מת', מתחילה פסיכומטרי ראשון הבא, 3 חודשים עם החבר מחר, מתחילה ללמוד נהיגה כנראה החודש!!!
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): ^^

michalm83

New member
../images/Emo199.gif

שם: מיכל מיקום: ת"א אייסיקיו: 70171226 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: www.ritastar.co.il שיר החודש של ריטה: ימי התום שיר החודש לא של ריטה: ... דיסק החודש: ... סרט החודש: ... ספר החודש: ... תכנית טלויזיה של החודש: ... ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לימודים, הגשות, מבחנים (ואין לי כוח!!!), אה ויש עוד מעט יומולדת
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):אמממ אחת העבודות שהגשתי היום לקורס עיצוב תפאורות, זה מיועד לכל אוהבי השוקולד ...

למעלה