סיכום פעילות מאי+התפקדות יוני
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

Dug E

New member
סיכום פעילות מאי+התפקדות יוני../images/Emo196.gif.

סיכום פעילות ינואר: הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (05): מצעדים וביקורת מוזיקה רמי קלינשטיין נינט טייב כוכב נולד פופ ישראלי חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (05): לפני שהלילה נגמר (כל חודש ניק אחר של עודד מככב
) אוזניהו PRINCESS GINA כנפיים לבנות ofek777 התפקדות יוני: שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של ריטה: שיר החודש לא של ריטה: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ofek777

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

שיר החודש של ריטה: "כנפיים לבנות" שיר החודש לא של ריטה: "עכשיו אתה חוזר בחזרה" דיסק החודש: "שלום לאמונות התפלות"- מירי מסיקה סרט החודש: " ספר החודש: "כל בית צריך מרפסת" תכנית טלויזיה של החודש: "אבודים" (בעסה שנגמרה העונה...) ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שיעבור מהר.... ים, ים ועוד פעם ים (גם הופעה של ריטה בדרך ) חודש טוב לכולנו

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif

שם: שני גיל: 21 ויותר מחצי...
מיקום: כדור הארץ אייסיקיו: לא משתמשת מסנג'ר: בקושי נכנסת [email protected] בלוג/אתר אישי: http://www.celinedion.com/celinedion/english/music.cgi שיר החודש של ריטה:
שיר החודש לא של ריטה: When the wrong one loves your right- Celine Dion דיסק החודש: D'elles הדיסק החדש בצרפתית של המלכה שלי: סלין דיון סרט החודש:
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: פרוייקט מסלול...זה הדבר היחיד שעוד יש לי זמן אליו... ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אין משהו מיוחד תמונת החודש:
הדיסק שעשה לי את החודש...בעצם את כל השנה (בעזרת השם בפברואר 2008 בהופעה הראשונה בפריז!)

PRINCESS GINA

New member
אמממ...

אני כרגע עורכת שינוי תדמית משמעותי בחיים שלי, והרבה דברים שיכולים להשמע לא חשובים לאנשים מסויימים, הפכו למאוד חשובים אצלי.. לפני חודש התחלתי תהליך חדש שכולל אימונים 5-7 פעמים בשבוע בחדר כושר, מייקאובר שלם מבחוץ...אני גם עובדת ומנסה ללמוד בלימודי ערב את השפה הצרפתית... כך שיוצא שאין לי זמן בכלל! בבוקר אני במכון כושר, בצהריים בעבודה ובערב בלימודים, ובין לבין מתכננת את הטיול שלי לארה"ב וקנדה בספטמבר. אני צריכה להגיע לשם בשמלות ערב (המעמד מחייב), כי אני לוקחת חלק בכמה ארועים מאוד חשובים בלאס ווגאס ובגלל זה אני מחפשת את השינוי תדמית הזה...להתאים את עצמי לזוהר של האנשים ההוליוודים משהו
... חוץ מזה..אני עוד מעט בת 22 והגיע הזמן לשינוי...לא חושבת
אני מקווה שאחרי הנסיעה שלי לחו"ל אני יחזור לארץ וימצא עבודה טובה שתאפשר לי לחסוך כסף לנסיעה לפריז בפברואר (19-27/2/08) וללימודים בפלורידה (כנראה) בבית ספר לאנגלית טוב שייתן לי גם אופציה להשאר לעבוד.. באותו הזמן של הלימודים אני אגור אצל משפחה מארחת מפלורידה.

אוזניהו

New member
אני P:

שם: אביב גיל: 22 מיקום: ישראל P: אייסיקיו: אין מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש P: בלוג/אתר אישי: http://blog.tapuz.co.il/avivozn שיר החודש של ריטה: שרה ברחובות שיר החודש לא של ריטה: אם זאת האהבה שלך - מירי מסיקה דיסק החודש: שלום לאמונות סרט החודש: לאדע ספר החודש: מי קורא ספרים? P: תכנית טלויזיה של החודש: כוכב נולד ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לאדע שבוע טוב שיהיה =)

michalm83

New member
תורי ../images/Emo9.gif

התפקדות יוני: שם: מיכל מיקום: ת"א אייסיקיו: 70171226 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: www.ritastar.co.il שיר החודש של ריטה: רק אתה שיר החודש לא של ריטה:
דיסק החודש:
סרט החודש:
ספר החודש: "רודף העפיפונים" תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ואוווו תקופת בחינות/הגשות

pc girl

New member
../images/Emo12.gif

שם: ברקת ^^ גיל: חודשיים ל17
מיקום: דרום אייסיקיו: מוזמנים לבקש מסנג'ר: כנ"ל בלוג/אתר אישי: אין
שיר החודש של ריטה: הולכת אלייך שיר החודש לא של ריטה: אני ואתה - אריק אינשטיין
דיסק החודש: ימי התום :) סרט החודש: סיביל (סרט מ ד ה י ם! פשוט חובה לראות!) ספר החודש: יש ילדים זיג זג תכנית טלויזיה של החודש: איש משפחה, סמולוויל ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אמממ חודשיים עם החבר ביום שלישי
יומולדת לאחיינית שלי, בגרויות, מתכונות ועוד שטויות :) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):מנסה להרגע (?
) בתור לשודדי הקאריביים 3

פגית

New member
אני

שם: גיל: 20 מיקום: דרום אייסיקיו: אין מסנג'ר: רק תבקשו בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של ריטה: חברה שיר החודש לא של ריטה: הראשון בספטמבר 1960,שיר של משה בקר, שהתאהבתי בו דיסק החודש: אופרה KIRI TE KANAWA סרט החודש: לא ראיתי סרטים החודש ספר החודש: קראתי מספר ספרים החודש, הילדים על הגבעה, מיקל דיקין תכנית טלויזיה של החודש: הבית הלבן ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: רכשתי כרטיסים לממה מיה

שלום לכם ../images/Emo24.gif

שם:ליבי גיל:28 מיקום:איזור חיפה אייסיקיו:אין מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:אין שיר החודש של ריטה:"היום יום חדש" שיר החודש לא של ריטה:שירים של טורי איימוס דיסק החודש:"הערב מחזמר" - ריטה ודודו פישר סרט החודש:אין ספר החודש:אין
תכנית טלויזיה של החודש:"אבודים", "נמלטים", "האוס" ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:כרגע אין משהו מיוחד....
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):עין הוד - טיולון שערכתי עם בן זוגי (אריה) וענבל (מפורום רמי) להית' לבנתיים, ליבי

למעלה