סיכום פרק הזיכרון

opelpopel

New member
סיכום פרק הזיכרון

חבריי, העליתי לדוא"ל שלנו סיכום שהכנתי על פרק הזיכרון בהילגרד הסיכום הוא די מפורט וכמעט שאינו מחסיר דבר (חוץ אולי מ-seeing both sides - זה סתם להעשרה לא??) אבל הדגשתי בצבעים שונים (וגם בפונטים שונים - למי שירצה להדפיס בלי צבע) שמות של חוקרים, ניסויים חשובים ומושגים מרכזיים כדי שיהיה קל יותר לאתר וגם יש תוכן עניינים שאפשר לשייט ממנו לכל סעיף ע"י CTRL+הקלקה טוב יאללה מקווה שזה ישמש אתכם

צדיק!

בס"ד הלוואי והיתה לי היכולת לסכם את החומר לעצמי, קל וחומר לסכם אותו לאחרים ועוד עם תוכן עניינים! מי שברך את אבותינו הקדושים אברהם, יצחק ויעקב, משה אהרון דוד ושלמה, הוא יברך את אורן בן (הכנס את שם אמך) פלד וישפיע עליו רוחניות וגשמיות, פרנסה טובה, רפואה שלמה, הצלחה בלימודיו ובכל מעשי ידיו, זיווג הגון בקרוב, הרבה שמחה ואופטימיות ושפע ברכות וחסד- כן יהי רצון ונאמר אמן!

opelpopel

New member
...

נאור יקירי אני הולך ב"ה להעלות עוד איזה שני סיכומים לפחות, תשמור את הברכה לסוף :) ואגב התוכן עניינים זה עוד אחד מנפלאות ה-WORD, לקח לי בדיוק שלוש וחצי שניות לחולל אותו

opelpopel

New member
...

בשביל תוכן עניינים אתה צריך שתהיה אחידות בכותרות הראשיות והמשניות שלך לאורך המסמך כשסיימת לכתוב את המסמך אתה צריך ללכת להוספה-->הפניה-->אינדקס ורשימות, ולבחור את הכרטסת "תוכן עניינים" ומשם זה כבר פשוט

תיקון

הי אורן, לפי מה שהבנתי מאיתמר יש צורך ב- seeing both sides (או משני צידי המטבע לעילגים שביננו. אני מהם כמובן:) מן הסתם לא צריך אותו לעומק אבל נק' עיקריות ממנו צריך.

opelpopel

New member
...

כן אתה צודק אבל מגיע הרגע שבו אדם צריך לומר "די!" ולעבור לפרק הלמידה בהילגרד

liora86

New member
המון תודה!!!

ישר כוח לכל מי שמשתף אותנו בסיכומים שלו..מצפים לעוד:)

למעלה