סיכום פרק 35

B R A Y E R

New member
מנהל
סיכום פרק 35

אסתי חוזרת הביתה כאשר היא יפה ומסבירה לאלביס ואיקה שהיא הלכה "להתיפות" ואומרת שהיא עשתה את זה בשביל עומר... היא רצה לעומר ומנשקת אותו ואלביס לא רוצה לראות את זה...איקה יוצאת איתו מהבית ואסתי ועומר שוכבים ומדברים דרך המחשב...אסתי מחליטה שעומר יצא ואומרת לו שהיאמשאירה אותו לנטלי והתינוק ומסבירה לו שלפי מה שנטלי אמרה לה זה נכון ועומר עוזב תבית... ויקטור מרק רוצה שאסתי תבוא אליו כדאי לדבר איתו נועם נימצא אצל עלמה והיא מספרת לו שאלכס רוצה לקחת אותה ואת ניר לחו''ל ואומר לה שאם אלכס יבוא הוא רוצה לדבר איתו ויש דפיקה בדלת..בדלת נימצא צבי והוא אומר להם שהוא רוצה להיפרד מעלמה ולהשאיר אותה ואת נועם כזוג ואומר שאם הוא הפריע למערכת יחסים ביניהם סליחה מישהו דופק אצל אסתי ושהיא פותחת היא מוצאת רק מתנה ומעטפה שרשום עליה "לאסתי באהבה" היא מסובבת את התיבת הנגינה וקוראת את המיכתב שרשום בו שויקטור רוצה להיפגש איתה...כעבור כמה שניות הטלפון מצלצל ואלכס אומר לה שהיא תזהה אותו כי זה הוא שמופיע בתמונה עם מיכל נטלי בוכה לישראל ושואלת אותו אם הביא לה את המלפופנים ושוקולד והוא מביא לה והיא אומרת לו שניראה לה שהיא בהריון ממנו בגלל שעשו את זה בלימוזינה ושהוא אומר לה שאולי זה לא ממנו היא חוטפת עצבים ומעיפה אותו ואומרת שהיא עומדת להקיע ורצה... צבי בא לבית לדינה ואומר לה שהוא אמר להם כבר והם יושבים ושותים ומתכננים מה למכור ומזמין אותה לרקוד אסתי באה לויקטור ושהוא שואל אותה אם היא לא פוחדת היא אומרת שלא והוא מסביר לה שהוא לא אוהב שותפים וכדאי לה להעביר לו את כל האחוזים ולא כל מי שהיא מכירה יהייה בסכנה... אלביס ואיקה חוזרים וקוראים שאסתי הלכה והם חושבים היא ישנה אצל עומר ויקטור מספר לאסתי שהוא עקב אחר כל שיחה עם עומר סצ'אט והיא נואשת ומחליטה לעשות מה שהוא רוצה צבי ודינה רוקדים ומדברים ביניהם ושואלים אחד את השנים כמה גברים/נשים היה אחד לשני וצבי אומר רק היא ועלמה ודינה אומרת רק הוא ואלכס ישראל ונטלי משלימים ומתנשקים שבדיוק עומר ניכנס...עומר וישראל רבים וישראל אומר שהוא האבא של התינוק ואז נטלי ועומר מדברים והיא אומרת לו שהתינוק רוצה אבא עשיר ולא אבא תפרן... אלביס מקבל טלפון מעומר שאומר לו שהוא רוצה את אסתי והוא אומר לו שאסתי נימצאת אצלו והוא אומר שלא איקה ניכנסת ושניהם מתחילים להיכנס ללחץ שאסתי נעלמה..... תמונות מהפרק ישורשרו עוד מעט...

shv2004g

New member
כל הכבוד!

סחטיין בשביל פעם ראשונה!

skopy

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ישר כוח! סהר

shv2004g

New member
../images/Emo58.gifתקציר של פרק 36../images/Emo58.gif

אסתי מזמינה את נצח ומבקשת שיבנה אתר של אסתי המכוערת. אלביס ורוני הולכים לקזינו של אלכס ועושים לו תרגיל. נועם מביא את ניר לבית הוריו. נטלי וישראל מתחילים לתרגל את הלידה. אלביס מחביא את הדרכון של אלכס אצל אסתי, הדרכון נעלם.

B R A Y E R

New member
מנהל
דעתי על הפרק

עכשיו משום מה היא ניראת לי יפה יותר ממה שראיתי בתמונות ואני יכול להגיד ששיניתי את דעתי יותר מתאים לה ככה... ואיך היא הישתנתה באופי...

2 Mיכל

New member
../images/Emo179.gifבאמת היא השתנתה באופי../images/Emo42.gif

יותר אהבתי אותה כמו קודם... ממש לא מתאים היה לה לנשק את עומר בפתאומיות ככה מול ההורים שלה במשך חצי שעה.
..ושאלה..
מישהו חוץ ממני חושב שמה שאסתי אמרה לעומר היה די מגעיל? שהוא צריך ללכת כי אין להם מבחינתה עתיד (בגלל נטלי והתינוק) אבל היא שכבה איתו והכל כי היא הייתה חייבת את זה לעצמה? לי זה נשמע די ניצול... כאילו משתמשת וזורקת רק שעומר לא הגיב לזה בצורה הזאת...

White TigeR

New member
גם אני חשבתי ככה!!

בשביל מה לך לשכב עם בן אדם שאת הולכת להיפרד ממנו ושאת לא אוהבת יותר? מה הוא? גרב שישר כשהיא מתלכלכת זורקים אותה? מה זה החרא הזה?

n O i T a

New member
ווואי.....

אני כל כך מסכימה איתך!!!!!!!!! ואני לא מבינה - בגלל שהיא עשתה את המהפך השתנה לה גם הקול, גם האופי?!?? זה די נדוש ודבילי לדעתי {בקטע הזה...} פעם הסדרה הייתה הרבה יותר יפה לדעתי........ וגם אסתי הייתה פשוט הרבה יותר נחמדה ומוסרית!!!!!!
אבל הגעתי למסקנה שלמרות שנטלי כזאת פרחה {"וללא עבר"} היא מממש חכמה....עם כל התכניות וההצגות שלה- ואולי אתם לא מסכימים איתי אבל לפחות אני ממש אוהבת אותה, לא שהייתי רוצה אופי כמו שלה, אבל זו דמות ממש ממש טובה לדעתי.......בייחוד עכשיו, שאסתי כבר לא ממש ה-דמות לדעתי....

2 Mיכל

New member
../images/Emo179.gifנכון!../images/Emo42.gif

נטלי באמת ממש חכמה
וגם עכשיו אני הרבה יותר אוהבת את הדמות שלה
. לא דווקא בגלל מה שהיא עשתה עם אסתי, בכלל
.

magnificence

New member
אפשר להבין את זה

תיכנסו לראש שלה,ותבינו איזה הר געש היה לה בפנים והינה עכשיו שהיא "יפה" ההר געש היתפרץ אפשר להבין את זה....

R O O L Y

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif - וואי!!!

היא ה ר ב ה יותר יפה מכל התמונות שראיתי אותה או מכל מקום שהיא הופיעה...היא באמת יפה!!! היא לא דוגמנית או משהו כזה אבל לא צריך להתאכזב בגלל זה כי היא מהממת!!! וגם האופי שלה ממש השתנה...טוב, בכלל כל הפרק הזה היה קצת הזוי - כי מהרגע שהיא נעשתה יפה עומר בכלל שכח שהוא כועס עליה שהיא שיקרה לו, אלביס לא דיבר איתה ומלא דברים נדחו... אבל בכל זאת היה פרק מדהים!!! וואי איזה כיףףףף!!! מחכה לפרק הבא...

למעלה