סיכום "פשוטי העם" בבומבמלה

קוואנט

New member
סיכום "פשוטי העם" בבומבמלה

בימים שישי ושבת האחרונים הדרמתי לחולות ניצנים להשתתף בפסטיבל בומבמלה. הפסטיבל כלל עשרות דוכנים ומתחמים (במגוון רב מדי, אם תשאלו אותי), החל ממסיבות חוף בחסות אתרי אינטרנט גדולים וכלה בסדנאות מדיטציה. עם כל המגוון הגדול, מה שעניין אותי הוא מתחם "פשוטי העם" הנטוריסטי. מתחם "פשוטי עם" מוקם במרכז הפסטיבל שצמוד לחוף ומוסתר מעיני כל ביריעות צבעוניות. המציצנים שניסו לבדוק מה קורה אצל העירומים, זכו לשפריץ מאקדח המים של "שומר העירום" ושל המאבטחים מסביב למתחם. מה היה בתוך המתחם? במקום היתה סככה למסתתרים מן השמש, צ'אי שופ (עם עובדים לבושים
), עמדה של ציורי גוף, ו... זהו. זו היתה בדיוק הבעיה. חוץ מלשתות תה הודי (אני לא מבין, שוקו כבר לא טוב?
), לא כל כך היה מה לעשות. אפילו את הים סגרו ביום שישי בערב בגלל הזיהום, כך שאם לא פגשת כמה מכרים או לא הבאת ספר במיוחד, אז התענוג היה קצת, אעפס, משעמם. אמנם היתה יוזמה ליצור את שרשרת המסג'ים בעירום הארוכה בעולם, אבל גם היא לא ממש הצליחה להפיח קצת חיים במתחם. לצד כל זאת, היו הרבה מאוד פרצופים חדשים שלא ראיתי במפגשים קודמים, וגם צעירות וצעירים רבים שבאו להתנסות. חלקם באו, ניסו וברחו, חלקם לא זזו עד הסגירה של הפסטיבל
. אל דאגה, הם קיבלו כרטיסים של הפורום ואת המייל של קבוצת הגרעין החדש. אני מקווה שבשנה הבאה המארגנים יחשבו על דרכים יצירתיות להכניס קצת יותר תוכן למתחם. נכון שמקום לנטוריסטים זו סיבה למסיבה, אבל נראה שצריך קצת יותר ממהתפשטות.
קוואנט, כתבנו בבומבמלה

veredella

New member
צירוף אנשים חדשים מהפסטיבל

אבקש לציין בהמשך לדברים שקוואנט רשם קצת דברים מוטעים בקטע של הצטרפות. קוואנט ואורן עוזרים שיהיה "דור צעיר" של העמותה הנטוריסטית בישראל ואין שום קבוצת גרעין חדשה. אני רק מקווה שקוואנט הזכיר את נושא העמותה הנטוריסטית בישראל כשהוא חילק לאנשים את המייל וכתובת הפורום בפסטיבל במתחם פשוטי העם כי אנחנו עושים זאת מדי שנה בפסטיבל בין בבעל פה ובין חלוקת פליירים של העמותה במתחם. ומי שרוצה להצטרף מוזמן להרישם באתר של העמותה.

קוואנט

New member
veredella

נתתי לאנשים את מה שאני מוצא לנכון - את כתובת הפורום ואת המייל של קבוצת הריגרופינג. יש לי הרבה מאוד כבוד לפועלה של העמותה, אבל יש גם מקום לפעילות נוספת לחשוף אנשים לקהילה הנטוריסטית. לא ממש זכור לי מהיומיים שהשתתפתי בהם, שאנשי העמותה צבאו על המתחם ועודדו אנשים להגיע. אם כבר מעלים את הנושא לדיון, אז דיברתי עם כמה אנשים שאמרו שחשאיות העמותה והרישומים שצריך לעבור גורמים להרחקת אנשים שרוצים להצטרף. ברור לי הצורך להשאיר את המפגשים במיקומים דיסקרטיים, אבל לא יכול להיות שמרוב דיסקרטיות, לא יגיעו אנשים חדשים. בעניין הגרעין החדש, זה בסך הכל שם עברי ל"רי-גרופינג". אין פה שום דבר שלא היה ידוע לפני כן.
קוואנט

O r e n E

New member
ריגרופינג

ורד שלום, מי כמוך יודע שהריגרופינג או גרעון מחדש בעברית, נועד להביא דור צעיר לקהילה. הפעילות שלנו היא פרטית לחלוטין אולם בשיתוף פעולה מלא ובברכת ועד העמותה. לאור כך, תרשי לנו לפרסם את פועלנו ללא בקשת אישור מאיש/ה. כאמור לחדשים שביננו, אין לפעילות שלנו שום ענין להתחרות, להפיל את הועד, תככנות מכל סוג שהוא (כמו שא/נשים מסוימים אוהבים לחשוב ולעשות ) וכו' - אלא להפך. הפעילות שלנו היא התנדבותית ולא משום ענין או קבלת טובות הנאה. מה שכן, אין קבלה אוטומטית ולא כולם נכנסים לרשימת הדיוור שלנו ! יחד עם זאת, התהליכים אצלנו פשוטים יותר ומהווים מסננה לקבלה לאירועי העמותה לאחר שנבדקו הא/נשים, בתאום וברשות ועד העמותה כשת"פ פורה. עד היום זה הוכיח את עצמו. תודה שהעלת את הנושא. אורן

veredella

את היית שם? לא ראיתי אף אחד מהעמותה שלך מחלק פליירים קוואנט מאמי , אתה אחלה

itzik1118

New member
הגרעין החדש"

היי.נתקלתי בשם חדש ולא מוכר.מהיא קבוצת הגרעין החדש? האם אפשר לקבל עדכון?תודה

קוואנט

New member
../images/Emo26.gifקבוצת ה"רי-גרופינג"

זה לא משהו חדש
זו אותה קבוצה שאורן וחברים מקימים מאז שנה שעברה על מנת להביא אנשים נוספים למפגשים.

itzik1118

New member
קבוצת "הגרעין החדש"

אנשים יקרים.אני מאוד שמח על מאמציו של אורן להביא אנשים חדשים למפגשים אולם חייב אני להזכיר .לומר ולעדכן כי יש לנו נוהל מסודר לצורך קבלת מצטרפים חדשים וכמו כן דרך מסודרת להזמין את אותם אשר מגיעים לאחר שקראו את תקנון העמות ,הבינו וחתמו על כך .אותו תקנון אשר מחייב את כל ידידי וחברי העמותה.אנחנו לא חיים באויר ולא מזמינים את מי שלא עבר את הדרך הנכונה.כל הזמנה אשר נעשית שלא דרך המערכת של הממוענים שלנו אינה מקובלת.אנו עמותה רשומה כחוק אשר פועלת על פי חוק.

קוואנט

New member
תחתום כאן, כאן וכאן, וכאן בר"ת

איציק, כפי שכבר כתבתי - ההצטרפות למפגשי העמותה היא מסורבלת ומרחיקה אנשים. כאשר צריך לחתום פה, לאשר את זה, להתחייב לכך ולכך, ורק אח"כ אולי נזמין אותך, זו בעיה. אין פתיחת שורות לאנשים חדשים, אין מאמץ אמיתי לגייס נטוריסטים טריים. ברור לי שרוצים לשמור על דיסקרטיות ועל מפגשים איכותיים, אבל מרוב שמירה על האיכות, הולכים ומתמעטים הנטוריסטים הפעילים. אני רואה את הדברים קצת אחרת - מי שרוצה להגיע, שיקרא את הכללים הפשוטים ויבוא. עד היום לא נתקלתי באופן אישי בהפרות של כללי ההתנהגות במפגשי העמותה, ואפילו לא נתקלתי ביותר מדי בעיות במקומות פתוחים במיוחד כמו געש. נראה לי שמרוב הרצון בדיסקרטיות, כבר מתגלה פרנואידיות לא מוצדקת.
קוואנט

itzik1118

New member
תנאי קבלה לעמותה

קוואנט היקר,הסכת ושמע.מזה כמה חודשים אני פותח טפסי הצטרפות אשר נשלחים אלינו.ברוב המקרים ואני מדבר על כ-85% אני ישר מזמין את ממלא הטופס למפגש הקרוב.ברוב המקרים אותו מוזמן מקבל רגליים קרות.לידיעתך רוב הישראלים עדיין לא יכולים להפריד בין עירום ונטוריזם ומין.אצל חלק גדול אנו מצטיירים כחבורה של סקסמניאקים אשר נפגשים על מנת לעשות אורגיות. זאת בעיה של אוריינטיציה מזרחית אשר רובנו לוקים בה.בוודאי ראית מה קורה כאשר צעירה החוף ציבורי חצי ריק מורידה חלק עליון וכל ה"זאבים"במקרה אבל ממש במקרה חייבים לעבור קרוב אליה.להסתכל והנועזים גם מנסים להתחיל איתה.האם היית פעם בפסטיבל "פשוט".כל מה שאנו מרחיקים מחברתנו ע"י התקנון מתקיים שם תחת הסיסמה רוח הפסטיבל.(שאל אותי בפגישה פנים אל פנים ואספר לך). שורות תחתונות.אין מצב של תחתום פה ופה.יש הליך רישום וקבלה כפי שנקבע מתי שהוא ע"י מישהו ושאינו מסובך כלל ועיקר.רוב רובם של הפונים מוזמנים מיידי למפגשים אולם כפי שכבר ציינתי מקבלים רקליים קרות או מוותרים על כך משום שהפנטסיה נעלמה. לשם דוגמה וללא ציון שם אספר לך על בחור בן 26 שכתב בטופס ההצטרפות שהוא מעסה והרפתקן.מה לדעתך מחפש אותו בחור? אתה רוצה לנחש?.לא דחיתי אותו,שאלתי אותו איזה הרפתקאות הוא חושב למצוא אצלנו ואת מי הוא מתכוון לעסות.אם אתה במקומי מה היית עושה.זה מאוד קל ליעץ,אם יכולת לקרוא טפסי הצטרפות היית מבין את הנושא במלואו.איננו דוחים ומעכבים אף אחד מלהצטרף אלינו ההפך הוא הנכון אולם אנו מבקשים לדעת מי אתה.מעבר לכך אולי כדאי שאספר לך על החיים כמשחק.כאשר אתה מעונין או בעבר היית מעונין להצטרף שאלת מה הכללים להצטרף בכדי לבדוק אם זה מתאים לך.אם לא התאימו לך הכללים לא הצטרפת.ככה זה בכל משחק הקיים בחיים וגם במשחק שלנו.נקבעו כללים לא קשים כלל ועיקר.כל אדם בעל תודעה נטוריסטית חופשית מוזמן להצטרף ללא הבדל דת/גזע/מין לפי כללי המשחק של העמותה.איציק

itzik1118

New member
קריטוריונים

שלום אדו 73.כפי שכתבתי כבר בעבר אין לנו קריטוריונים לצרוף חברים.יש לנו מפגשים ליד חוף ים המלח בחוף נווה מדבר,לשם יכול להגיע כל אחד/זוג/......... כמו כן בקיץ אנו מבלים בימי ששי בחוף געש וניתן להתעדכן בפורום העמותה www.naturism.org.il .לאירועים סגורים אנו מעדיפים כאשר מדובר במצטרפים חדשים לדעת קודם כל מספר פרטים לא גדול ולא כבד.כפי שכל אדם היה עושה כאשר הוא מזמין אנשים חדשים לכוס קפה בביתו. איציק

O r e n E

New member
איציק

מה קרה , ורד התקשרה אליך? כל שאנחנו עושים הוא בהסכמה של רותי ויקי. לי יש את אמצעי הסינון שלי, עוד הרבה לפני שמישהו מגיע לאירוע של העמותה. אגב, גם אילו שנרשמו לרשימה שלנו ולא התאימו, מזמן כבר לא מקבלים דוא"ל. מדובר באירועים שאינם קשורים לעמותה כלל והם פרטיים. לך אני אומר, שאם תרצה לקבל את אותם אנשים שלא רשומים כרגע אצלכם לאחר מכן כועד באופן רישמי, זו זכותך ועל פי התקנות גם חובתך. מהנסיון שלי, לאחר שהאנשים מגיעים ברשות למפגשי העמותה, כולם נרשמים ומתחילים את התהליך הרגיל. אם יש משהו עדכני, נשמח לדעת. יום טוב, אורן

sl 3977

New member
סיכום מתחם פשוטי העם בומבמלה

מ הצד שלי אז הגעתי לבומבמלה ולמתחם פשוטי העם עם עוד שני חברים החבר הרביעי לא רצה להיכנס בגלל שהשומרי העירום שמה לא נותנים להסתגל לעירום ולהתפשט לאט אלא מלחיצים ונהנתי במתחם הכרתי כל מיני אנשים וניסיתי להתחיל עם בנות אבל אתם יודעים איך זה הבנות של היום משחקות אותה קשוחות וקשות להשגה התרחצתי קצת בים לפני שנודע לי ש הזרימו אליו ביוב ושהרחצה אסורה רצתי על החוף נחתי קצת התנדבתי כשומר עירום והערתי למציצנים והרחקתי אותם מ כפר פשוטי העם וממי שנכנס/סה דרשתי להיתפשט וגם הצטלמתי שם עם בחורה שהסכימה מרצונה החופשי לצטלם איתי סמוך לגדר המתחם מבלי שיראו אף אחד רק אותי ואותה בסך הכל היה לי מאוד נחמד בכפר פשוטי העם אבל מה שכן חבל הוא שרוב הבנות הגיעו טופלם ומעטות שהו במתחם בעירום מלא ולדעתי בפעם הבאה שומרי העירום ושרון המנהלת והמפיקה של כפר פשוטי העם צריכים לדרוש מבנות ונערות שמגיעות למתחם לשהות במתחם רק בעירום מלא ואפילו לא בטופלס כי בשביל מי נועד כפר פשוטי העם בשביל נטוריסטים ובנות שהולכות טופלס אינן נקראות נטוריסטיות ומבנים דורשים בכפר פשוטי העם לשהות בעירום מלא ועוד דבר שהוא מאוד חבל לי שבשרשרת המסאג'ים שהיתה אמורה להיות הארוכה ביותר בעולם נחלה אכזבה מכיון שהשתתפו בה מעט אנשים והשתתפו בה יותר מנשים וזה מאוד מאוד חבל ועצוב לי שהשתתפו יותר גברים מנשים בשרשרת המסאג'ים שהיתה אמורה להיות הארוכה ביותר בעולם לדעתי בשנה הבאה כדי ששרשרת המסאג'ים שתתקים בשנה הבאה בבומבמלה תצליח וכדי שהשתתפו מספר שווה של גברים ונשים ונערים ונערות אז שרון המנהלת והמפיקה של מתחם פשוטי העם ומארגני ומנהלי פסטיבל הבומבמלה צריכים להשקיע יותר זמן בפרסום כפר פשוטי העם שבמתחם הבומבמלה וענין שרשרת המסאג'ים הארוכה בעולם בכל אמצעי התקשורת בין עם זה טלוויזיה אינטרנט רדיו שלטי חוצות וכו' האם שרון המפיקה והמנהלת של מתחם פשוטי העם משתתפת במפגשי העמותה הנטוריסטית ומגיעה לחופים געש ונווה מדבר? דרך אגב שרון מאוד יפה וחתיחה ברגע שאצליח לעשות רישיון נהיגה אני ארשם לעמותה הנטוריסיטית ולרגרופינג ואגיע לרוב מפגשי העמותה והרגרופינג ואלך הרבה לחופים געש ונווה מדבר רק אני לא אחשוף את עצמי לשמש כי יש לי עור לבן מנומש ורגיש אני היחיד פה בפורום שלא חושף את עצמו לשמש? והאם יש הרבה נטוריסטים בקיץ במפגשים בחוף געש ובחוף נווה מדבר? דווקא החוויה הנטוריסטית ראשונה שלי היתה מאוד מהנה כיפית קולית ומגניבה ולסיכום האחל לכולנו שיצטרפו עוד הרבה נטוריסטים ונטוריסטיות חדשים לעמותה הנטוריסטית הישראלית ולרגרופינג ושיפתחו עוד ועוד כמה שיותר חופים נטוריסטים מוכרזים וקאנטרי קלאבים וספאים לנטוריסטים ושתפסק לצמיתות הכפיה הדתית כי בגללה אנו הנטוריסטים מאוד סובלים

למעלה