סיכום צאט אליסה

spelling

New member
סיכום צאט אליסה../images/Emo202.gif

בשעה 3:00 אני חן ומילנה התחברנו לאתר המסריח הזה חח שהייתי בטוחש לא יעבוד לי..והיתה הודעה של "לא לשלוח שאלות עד שנאמר לכם" שחזרה איזה 18 פעם ואז הגיע 3:00 והמנהל אמר להתכונן כי היא מגיעה!!!!!!!!!! ואז היא הגיעה אמרה שלום לכולם והתחילו השאלות (אני הצפתי תאימאימאימאשל הצאט בשאלות אבל אף אחת כנראה לא הגיעה אליה לעומת מילנה ששאלה אותה "אליסה איזה חג את הכי אוהבת?ואליסה אמרה שאת חג המולד) שאלו אותה המון שאלות על יוניצף ועל ההתנדבות והיא סיפרה על הטיול להודו ואפריקה ועל התקווה של הילדים האלה וכמה קשה לראות אותם חולים ועניים היא גם סיפרה על הביקור בעירק ואמרה שהתה רוצה לחזור לשם אבל כשיירגע קצת...אני ככה קצת אספר לכם כל מיני התפתחויות עליה ועוד דברים נחמדים: היא אוהבת ירוק,היא אוהבת מילון ושונאת קיווי(היא אמרה שזה משהו מוזר) היא אוהבת לצייר לצלם לבלות עם חברים להיות עם המשפחה היא אמרה שהיא מצלמת ומציירת דברים שהיא חושבת שאותו הרגע לא יחזור יותר על עצמו אף פעם..המקום האהוב עליה זה הודו,הרגע המשמעותי יותר בחיים שלה זה הלידה של אח שלה שהיא הבינה שהיא לא בת יחידה יותר,היא צחקה שאימא שלה לפעמים צועקת עליה כשהואכל מתקרר שתבוא כבר לאכול..ומישהו טמבל שאל מה המתכון לאיזה אוכל של לין והיא אמרה שאפילו לה היא לא מגלה חחח...יש איזה ספר שהיא קוראת או משהו לא זוכר איזה..היא אוהבת גלידת וניל עם ציפוי כרמל,יש לה 7 סוסים ו 2 כלבים ועו יות ובמהלך הצאט איזה חיה בשם לוסי ישבה עליה והיא דיברה איתה כל הזמן (או כלב או תוכי נראה לי)היא אוהבת סרטים מאוד,והיא אמרה שיום אחד היא חושבת להתמסר לעניין ההתנדבות לגמרי! (אני ממשיך בדף הבא..)

spelling

New member
המשך..../images/Emo202.gif

היא המליצה שמי שרוצה להגיע בגדול שיתחיל עם תרומה לקהילה הקטנה שמסביבו..למי שרוצה להיות שחקן היא אמרה לקרוא שפת גוף של אנשים ושזה מקצוע שרבוי אכזבות אבל שאסור להתייאש! היא משתדלת לשמור על קשר עם שאר חברי מכושפות והיא אמרה שהפרידה היתה קשה מאוד בשבילה...וחדשות מעולות לגבי ההמשך של אליסה: אליסה בצילומים לסרט או בקרוב "the blue hour" נראה לי ככה...ובקרוב יכלו הצילומים לפיילוט של הסדרה החדשה שלה ב abc והיא מקווה שהרשת תקבל את זה אז בהצלחה לה! היא אומרת שרוז היא השחקנית שהכי מצחיקה אותה (תתפלאו כן כן רוז מצחיקה..) היא מספרת שבמשך השבוע הן עבדו 70 שעות על מכושפות ולפעמים היו מתחילים קרבות ענבים (שהולי יזמה) לדעתה הדבר הכי אדיוטי שהיא עשתה זה הדמות של הבת ים חחח...לגבי הלבוש שלה היא אומרת שהכל מתקדם מעולה ופירטה על כל מיני מידות שם..הספורט האהוב עליה זה הוקי ובייסבול, היא סיפרה שהיא היתה בחוג סטפס או משהו ובגלל זה היא וטוני רקדו טוב ביחד אז בתוכנית שלו,שאלו אותה אם היתה לה שאלה 1 לשאול את ה' מה היא היתה: אז אליסה אמרה why?" ואם היתה לה הזדמנות לשאול אותנו המעריצים שאלה היא היתה שואלת מה לדעתנו הכי טוב לעשות כדי שהעולם יראה אחרת? היא אמרה שלמרותש כולנו שונים אנחנו בעצם בני אדם שווים וכל זה...ושהיא מקווה שתמיד תהיה יותר תמיכה מכל האירגונים בשביל העוני ושהיא מקווה שמדינות זחקות יאמצו מדינות מתפתחות...שאלו אותה על ציטוט אהוב אז היא אמרה 2 (אחד של גון לנון מהשיר "all u need is love" והשני של גנדי משהו נחמד אבל שכחתי חחח) שאלו אותה מה היא חושבת על "חיי הוליווד שיש היום" אז היא אמרה שהיא לא מתחברת כל כך לעניין הזה...היא אמרה שיש לה קול נוראי ובחיים לא תקליט דיסק או דיוידי חחח ושהיא משאירה תכישרון הזה לקורי אחיה..בסוף היא כבר היתה צריכה ללכת ואמרה שהיא שונאת פרידות ושלחה המון סמיילים לכולם חחח...והיא הוסיפה שהיא מתה עליי ושהיא תבוא לארץ במיוחד בשבילי ..בכל זאת אני נהניתי אכלתי חצי יד מהתרגשות חח והיה מגניב להיות עם אליסה פעם אחת "באותו מקום ולראות אותה לייב" למרות שלא היתה מצלמה...אמן תהיה עוד פעם..מקווה שחפרתי מספיק!

CheN323

New member
וואו תודה רבה על הפירוט ../images/Emo24.gif

נחמד להכיר אותה יותר טוב
עד איזה שעה זה נמשך
היא מדהימה

וואי תודה רבה לך

אני חושבת שהיא אישה מדהימה
ובטוח שהיא תמשיך לתרון.. עירק-לא אהבתי את הקטע הזה
וכל הכבוד לכם שנשארתם ערים
רוז בהחלט מצחיקה-חח..
אבל שונאת אותה|איכס| חח..הלוואי שתבוא לארץ תדוה רבה לך
שלי

always be me mc

New member
היא אוהבת מילון או מלון?../images/Emo6.gif

לוסי = כלבה אבל על הסרט זה פשוט מעולה לשמוע!
(רק "השעה הכחולה"? זה לא איזה סרט פורנו נכון?
) וגם על הסידרה! אני מקווה כמובן ששניהם יצליחו
ואם לא אז לפחות אחד מהם
רוז הכי מצחיקה אותה??? אבל איך??
הולי הרבה יותר מצחיקה לדעתי
אם אם זה מה שהיא מרגישה אז סבבה! אני יודעת מי מפה תשמח לשמוע שאליסה לא תוציא דיסק חח והקטע שהיא מתה עלייך זה אמיתי? חחחח ומה עם שתבוא לארץ במיוחד בשבילך? חח שקרנית
אלא אם כן באמת הקסמת אותה
בכל מקרה ממש תודה רבה על הסיכום
את רוב התשובות שלה לשאלות אהבתי. נשמע שהיה מעניין חבל שלא הייתי .. טוב הייתי מתעלפת ברגע שהייתי רואה את השם שלה שם

spelling

New member
חחחח היה מצחיק..

זה נמשך שעה ורבע בערך והיא היתה מאוד סבלנית...ולא גל זה לא פורנו חחח זה סרט ממה שהבנתי על שיש לה בעל או משהו היא לא פירטה ממש גם היו מקרים ששאלו אותה בשאלה אחת 2 דברים והיא התייחסה רק ל אחד מהם..התשובות שלה לא היו הכי מפורטות כי היא כנראה רצתה לענות לכמה שיותר..

West Doll

New member
וואו אדם...איזה סיכום../images/Emo3.gif

כן, היה ממש נחמד..אליסה מדהימה
וממש נהניתי לקרוא מה היא כותבת ואת השאלות ששאלו אותהחוץ מכמה מטופשות) ואדם, זאתי ששאלה מה המתכון לכדורי בשר של אמא שלה(ואליסה ענתה שאמא שלה לא אומרת לה בעצמה ושבטח ברגע שהיא היתה רואה את הבשר היא היתה מקיאה) אז היא אחת מהמנהלים של הפורום הרשמי שלה
המשפט של גנדי שהיא אוהבת הולך ככה:"Be the Change You want to be in the world" וכמובן שהיא אוהבת מלון ולא מילון
לוסי זאת הכלבה הפיצית שלה...שפעם אמרו כאן בפורום שהיא נראית כמו עכבר
והיא אמרה שאחרי שהיא תפרוש ממשחק אז היא תתמסר לעניין של ההתנדבות לגמרי... היא גם אמרה שהיא אוהבת לרקוד שאלו אותה גם מה הסרט האחרון שהיא ראתה והיא אמרה "Science Of Sleep" ושזה היה מעולה!! היא רוצה להכנס קצת יותר לתחום הפוליטי שאלו אותה איזה חלק בכל העבודה שלה עם יוניצף הכי נוגע בה והיא אמרה התקווה שיש לילדים שהיא רואה אותם. שאלו אותה מה הסיטקום הכי אהוב עליה והיא ענתה ש"I love Lucy" מלא אוהבים את זה
היא אמרה שהיה לה קשה עם הסילקציה שלה אבל זה נהיה יותר ויותר קל וכיום זה לא מהווה בעיה בכלל. היא אומרת שלפעמים זה קשה לה לעבוד עם ילדים חולים אבל ברגעים כאלה היא לא חושבת על עצמה ועושה את העבודה כמו שצריך(מלאך כבר אמרנו?
) היא הכי אוהבת לצלם את הילדים שהיא פוגשת. היא אמרה שהיה ממש כיף לעבוד עם ניק לאשיי ושהוא בנאדם ממש נחמד עם לב טוב. היא רוצה לביים מתישהו אבל היא מעדיפה בתיאטרון. הסידרה שהיא חתמה עליה me and everyone else היא על בחורה שמתחילה להתבגר בגיל 30 ועל כל מה שקורה בחיים שלה. וזהו, זה מה שאני זוכרת
היה כיף

מכושפת15

New member
איזה מותק היא ../images/Emo9.gif

הצ'אט הזה רק גרם לי להבין כמה מדהימה היא.. והכרתי אותה יותר טוב בזכותו
הלוואי ויהיו עוד כאלה בסגנון =]

למעלה