סיכום קומזיץ 1.11 בחוף הדתיים

manys

New member
סיכום קומזיץ 1.11 בחוף הדתיים../images/Emo117.gif

לא היתה לנו חדירת מחבלים למרות שנורא רציתי יותר אקשן... בסופו של דבר היינו שם 27 גברים רובם דובים גאים והשאר אוהבי דובים. החל מגיל 19 ועולה למעלה לשנות החמישים פלוס את התחלתה האפייה עשינו סבב היכרות שמות.. כל אחד הזדהה לפי הניק שלו בפורומים או בצאט. אח"כ התחממנו עם המשחק "פסיכיאטר" ... משחק עם שלושה חוקים ששני קורבנות שהוצאנו היו צריכים לגלות מה החוקים (אתה אקטיבי? באיזה צבע הסדין שאתה יושב עליו) והמשכנו להתחממות עם "אמת או חובה" (אמת שהזדיינת עם אישה? חובה עליך ללכת למדורה השניה ולהביא את נח!) , שעד מהרה שינינו את זה ל"שאלה או חובה" (קשרו אותך פעם בסקס? חובה עליך להוריד את המכנסיים!) ושכבר היינו אפויים מכל הצדדים עבדנו למשחק "אמת ושקר" (הזדיינתי בתוך ים המלח–אני וחבר במילואים זיינו ערבי במחסום צבאי-הזדיינתי בתשלום- אוננתי עם המורה שלי בחטיבה בשירותים.........ועוד....) ריח המדורה ולהבות האש היו ברקע שכל פעם מישהו אחר דאג להשאיר את האש דולקת. אט אט הגענו לשעה 04:00 והתפזרו כל אחד לעיסוקיו, אנחנו בקבוצה מצומצמת צעדנו למסעדה תמנית להשביע את רעבוננו. היה נחמד מאד, עשה חשק להמשיך לארגן עוד ערבים כאלה, ואני יכול להבטיח שאם זה תלוי בי אז יהיו עוד כאלה !!! תודה לכל מי שהגיע לכל אלה שרצו להגיע ולא הגיעו לכל אלה שלא יכלו להגיע מפאת גאוגרפיה מדינית לכל אלה שרק הטיפו ולא הגיעו לכל אלה שצפו עלינו מהגן מלמעלה ובחרו להישאר שם לכל אלה שהביאו עצים למדורה לכל אלה שהביאו את השתיה לכל אלה שהביאו את עצמם וכמובן להורים שלי שהביאוני עד הלום שלכם מני

InMyHead69

New member
מה גם זונת הפורומים הייתה?

נו היא באמת שרלילה? בכל מקרה מה זה לא היה אקשן..אם הייתי שם היה..אתם צריכים להעלות את המורל..ועוד משהו.. בכל מקרה פעם הבאה אני אבוא..חוצמזה אמרו לי שהיו 15 איש איך עלה ל27

למעלה