סיכום קון+סיכום מסיבה~~

sonaku

New member
סיכום קון+סיכום מסיבה~~

אז ככה,בגלל שחזרתי מוקדם מהרגיל הביתה ואחרכך אני הולכת למסיבה החלטתי שאני רוצה להיות הראשונה שכותבת סיכום D: ~זהירות מגילה~ לדעתי,הקון היה נהדר,נורא נהנתי. אפילו חברתי הטובה והלא קשורה,מאיה נהנתה. והיא בכלל יפנופובית. אז בכלל זה בעיה איתה. אבל היה נחמד,חוץ מתהלוכת 'נו מור סאסקה' שהיה רועשת ומעיקה במיוחד. והפאנגירלס כמובן,שכמו כל שנה מספרם גדל,בכמה עשרות ילדות. בקשר לתחפושות,ציפיתי ליותר. כי פורים,ויש סיבה ואנשים לא ינעצו בכם מבטים. אבל ראיתי מעט תחפושות מושקעות. אלא שהשקיעו יצא מדהים,אלה שלא השקיעו יצא בינוני,והיו המון המון המון אנשים לא מחופשים!! וחבל,כי כנס,ופורים ויש סיבה לכל הבלאגן הזה וזה כיף,תכלס. היו יותר מצלמות מתחפושות כאילו,דיי חבל. אבל שיהיה. לא כל אחד יש את הכסף,זמן והמאמצים לעשות את זה. מבחינת מפגשי פורומים ספציפיים,ראיתי שכמעט ולא היה מפגשים מאורגנים כ''כ. (אהם,אור אהםD;) אבל היה סבבה,וכזה..לא היה לנו מפגש פורום כ''כ. אבל לא נורא העיקר שראינו אחד את השני^^ בקשר למסיבה,שדיי יחצנתי בזמן הכנס,בעוד פאנגירלס צווחניות שועגות לי 'OMG יהיה גאקט?!?!1' ואני כזה..הא..כה..@_@; דבר ראשון,אל תצעקו לי באוזן! הסאונד של ההופעות גם ככה הרס לי ת'שמיעה!! כמו כל כנס,הסאונד גרוע והקאסא נאנה היה בסדר יחסית ל6 חזרות או משו כזה. עוד כמה חזרות ואני בטוחה שהם היו משתפרים. אבל הגיטרות היו מעולות,כןכן,רק אותם שמעו אז ככה אני יודעתXD מי הופיע על הבמה? בכל אופן מי שאתם לא תהיו,צעקתם לנו באוזן כמו החיים!!!!!1 כל הזמן צעקו למיקרפון!! וזה בכלל לא חכם!!!!!! ממש כאב לי הראש בגללם. לא אישי,כן?P: הממ..האוכל יקר בטרוף. במצבים כאלה אני מצטערת שלא הקשבתי לאמא הפולנייה שלי שדוחפת לי תמיד אוכל לתיק. הו וול~ ו..זהו נראה לי. היה נחמד לראות את כולכם. אני נהנתי,מקווה שגם אתם. ^^ ומה איתכם?D:

Hearts Queen

New member
מסכימה בגדול חח

בתכלס חוץ מהקטע של התחרות תחפושות לא היה ממש מה לעשות... לא שווה ת'40-45 שח S: ואני ממש שמחה שהבאתי אוכל ומים מהבית. @_@;

הא, דורית!D:

אז מכאן הכינוי שלך היה מוכר לי כשראיתי אותך בקומונה של קאסט רוזן מיידןXD מקום ראשון, איזה כיף~~!!DD=

אני כל כך נהינתי, היה נהדר*_*

אני מצטערת שלא נשארתי לשמוע את התוצאות של התחרות יחד עם כל קאסט רוזן מיידן פשוט לא יכלתי._. לאנוראXD ים, שוב לא פגשתי אותך בכנסT_T התחפשת? מה לבשת? אולי כן פגשתי אותך ולא ידעתי שזו את? אני הייתי בין המליוני אנשים שצרחו "No more Sasuke" והצתרפתי אליהם סתם בלי סיבה, אני לא שונאת את סאסוקה ואני בכלל לא רואה נארוטוXD; נמ..כתבתי יותר מדי על הכנס בבלוג שלי אז אין לי מה לכתוב פה בכללXD

ffiendd

New member
סיכום מסיבה (ים ביוזר של מאיה)

היינו במוסד,אז לא הייתי במסיבת קון,איך היה? במוסד היה אחלה!! בהתחלה קשת היתה לחוצה תחת כי לא יגיעו אנשים ובלהבלהבלה וכזה אני וקאסי (לאמשנה אני אגיד שמות אל תתחילו לשאול מי ומה ומו) התחלנו לרקוד וזה ויענו,הרחבה התמלאה לאט כזה,ובאינדסטריאל היה ריקקק! הייתי מזה גאה בעצמי D: הסינים שחברות שלי הביאו רקדו כמו מטורפים,והיה כ''כ מצחיקקק!!!! (כי הם לא יודעים לרקודXD) ו..היה די חבל שלא באתם. אבל נהנתי. והקאתי. והחיים יפים,נראה ליD: וזהו~ (מסיבות אישיות אני לא אמשיך לפרט,שאר הפרטים יוצאו לפירסום ברגע שהקייס יגמר.)

nadav1232

New member
היה בסדר גמור D:

ממש נחמד D: והכנס הזה היה בהרבה הרבה יותר טוב מ"אה? קון!" XD במיוחד אהבתי שם שהייתה מישהי שרה בבמה את השירים של אנה ואוליביה *-* ממ, את שאר הדברים כתבתי בבלוג ^^.

innocence

New member
באמת היה כיף^^

אבל סתם בשביל הקטע, דווקא הגיטרות בקאסט של נאנא הם אלו ש"הוציאו" את כל השאר מהקצב^^;; הגיטריסט ניגן מהר מדיי וכל השאר היו צריכים "לרוץ" אחריו. אבל אכן, בשביל 5 חזרות זה היה ממש ממש טוב:)

oracle

New member
ברור...

אבל גם אם הייתי באה למוסד, הייתי נהנית מהמסיבה, אבל זה לא היהי משנה את מידת ההנאה שלי מהקון... S: ד"א, מרוב שיעמום, אפילו לא נשארתי למסיבה של הקון =/

sonaku

New member
דווקא כן,זה היה מאזן את זה XD

כאילו,גם אני לא נשארתי למסיבה בקון (זה התחיל באותה שעה מי שלא שם לב) אני ומאיה חזרנו אליי הביתה,התארגנו ונחנו ואז נסענו חזרה למסיבה~ ככה שנהנו קצת מהקון (במידה הנכונה ולא נשארנו עוד והשתעממנו) ואז הוצאנו אנרגיות (ומיצי קיבהXD) במסיבה ^^

מ א י י ק

New member
סמדר?../images/Emo19.gif

את יכולה להעלות את התמונה שלי בבקשה? =] אם את רוצה תוסיפי אותה לקוספליי ומפגשים באלבומים של הפורום =]

היה כייףD:

היה נחמד[= רק שרציתי לפגוש אתכם רק שלא ידעתי אייך לזהות...

limmay

New member
לא היה לכם כיף כי...נהנודה

לא הייתי. אם הייתי באה, הייתי משעשעת אתכם ודברים כאלה.. ואז היה לכם כיף. אבל רומי הטיפשע ביזבזה לפאפא שלה 200 ש"ח על התחפושת של הגיישה ולא נשאר לה כסף לאנימה קון TTOTT

למעלה