סיכום קיץ (במקום סיכום שבוע חח)

m2love

New member
סיכום קיץ (במקום סיכום שבוע חח)

תאמינו או לא..היום זה היום האחרון של הקיץ !
האם נהנתם בקיץ?
האם הספקתם לעשות את כל הדברים שתכננתם?
הלכתם הרבה לים\בריכה?
מהו הדבר שאתם הכי תזכרו מקיץ 2007?
האם הקיץ עבר לכם מהר או דווקא לאט?
אתם מתחרטים על משהו שעשיתם?ואתם מתכננים לשפר זאת?
האם קרה דבר לא נעים שלא תרצו לזכור?
בכללי היו יותר דברים טובים או רעים שקרו לכם בקיץ?
שיר שהכי זכור לכם מהקיץ,כאילו שהכי חרשתם עליו-
סרט הקיץ-
מקום בילוי-
מאכל-
ומישהו שהיה איתכם הרבה-
ציפיות לחודש הבא ובכללי לשנת הלימודים החדשה(ומי שכבר לא תלמיד אז ציפיות לצבא\אוניברסיטה וכו' .. )
ולסיכום : קיץ 2007 היה....(תשלימו לבד) שתיהיה לכולנו שבת שלום ומבורכת, תהנו בסופשבוע האחרון של החופש,וביום האחרון של הקיץ
תתארגנו לבצפר ותנצלו את התקופה הזאת של הלימודים,תשיקעו את כל המאמצים ואל תשכחו שזו התקופה הכי יפה בחיים
בקיצור,שיהיה לנו רק טוב

creep tamuril

New member
נמנמנמ.

האם נהנתם בקיץ? לא
האם הספקתם לעשות את כל הדברים שתכננתם? לא. הלכתם הרבה לים\בריכה? לא. מהו הדבר שאתם הכי תזכרו מקיץ 2007? אין לי מושג. האם הקיץ עבר לכם מהר או דווקא לאט? בהתחלה לאט, ומהר מאוד לקראת הסוף. אתם מתחרטים על משהו שעשיתם?ואתם מתכננים לשפר זאת? יש כ"כ הרבה דברים. לצערי כבר אין מצב לשפר את הרוב... האם קרה דבר לא נעים שלא תרצו לזכור? לא. אני אוהבת לזכור הכל
בכללי היו יותר דברים טובים או רעים שקרו לכם בקיץ? לדעתי יותר רעים, אבל בקטנה, נתגבר
שיר שהכי זכור לכם מהקיץ,כאילו שהכי חרשתם עליו- משהו בגרמנית של טוקיו הוטל [אבל זה סוד, אז אני מניחה שכל מיני שירים מאגניבים של DDT
] סרט הקיץ- כשניטשה בכה.
מקום בילוי- איזה פאב בעיר והבית של ידיד שלי
מאכל- נושא רגיש. אני חושבת פסטות. ומישהו שהיה איתכם הרבה- הידיד שלי ובכלל חברים שבלעדיהם החופש הזה היה נורא הרבה יותר. ציפיות לחודש הבא ובכללי לשנת הלימודים החדשה(ומי שכבר לא תלמיד אז ציפיות לצבא\אוניברסיטה וכו' .. ) נו כרגיל, ציונים טובים ואני מקווה לא להישבר בבי"ס החדש שלי כי הבנתי שהולכים להעמיס עליי המוווווון חומר.
ולסיכום : קיץ 2007 היה....(תשלימו לבד) נחמד אני מניחה.

white angels

New member
עוונה../images/Emo13.gif

האם נהנתם בקיץ? כן :] האם הספקתם לעשות את כל הדברים שתכננתם?משו כזה חח הלכתם הרבה לים\בריכה? חבל על הזמןןן..נראה לי הלכתי בשביל שנתיים חחח
מהו הדבר שאתם הכי תזכרו מקיץ 2007? שהייתי שבועיים די לבד בבית
האם הקיץ עבר לכם מהר או דווקא לאט? די מהר.. אתם מתחרטים על משהו שעשיתם?ואתם מתכננים לשפר זאת? לא זכור לי... האם קרה דבר לא נעים שלא תרצו לזכור?לא עד כדי כך... בכללי היו יותר דברים טובים או רעים שקרו לכם בקיץ? טובים ברוך השם
שיר שהכי זכור לכם מהקיץ,כאילו שהכי חרשתם עליו-אין שיר..יש מלאא שירים שחרשתי עליהם..רוסית בעיקר.. סרט הקיץ-נמ..הארי פוטר נראה לי.. מקום בילוי-היםםםם
מאכל-הרבה חביתה חח ומישהו שהיה איתכם הרבה-חברות.. ציפיות לחודש הבא ובכללי לשנת הלימודים החדשה(ומי שכבר לא תלמיד אז ציפיות לצבא\אוניברסיטה וכו' .. )-להספיק לעשות עוד קצת כיף לפני הגיוס..ומקווה שיהיה טוב בטירונות ושהשנתיים האלה יעברו הכי מהר.. ולסיכום : קיץ 2007 היה....(תשלימו לבד) אחלה..והכי חשוב שקט
שנה טובה לכולם,המון בהצלחה בלימודים ובחיים ואל תשכחו לעשות קצת חיים לפעמים

m2love

New member
עונה../images/Emo9.gif

האם נהנתם בקיץ?ברור האם הספקתם לעשות את כל הדברים שתכננתם? הלכתם הרבה לים\בריכה?חרשתי על הים..בריכה פחות מהו הדבר שאתם הכי תזכרו מקיץ 2007?מממממממ... האם הקיץ עבר לכם מהר או דווקא לאט?מהר מאוד אתם מתחרטים על משהו שעשיתם?ואתם מתכננים לשפר זאת?כן האם קרה דבר לא נעים שלא תרצו לזכור?קרה..אבל אני רוצה לזכור בכללי היו יותר דברים טובים או רעים שקרו לכם בקיץ?הרוב טובים,אבל היו חלקם רעים אבל הם קרו לטובה:] שיר שהכי זכור לכם מהקיץ,כאילו שהכי חרשתם עליו-וואי היה מלא.. סרט הקיץ-שרק 3 מקום בילוי-טיילת\ים..וגינה כזאת שתמיד כולם באים לשם..כמעט כל ערב ירדתי לשם מאכל-גלידה...אני מכורה קשות
ומישהו שהיה איתכם הרבה-ממ..חברה אחת ממש טובה..נפגשתי איתה הכי הרבה ציפיות לחודש הבא ובכללי לשנת הלימודים החדשה(ומי שכבר לא תלמיד אז ציפיות לצבא\אוניברסיטה וכו' .. )...ממ אני רוצה להשקיע יותר..ושהשנה הזאת תיהיה יותר טובה מהשנה הקודמת..
ולסיכום : קיץ 2007 היה....נחמד אבל מהיר

ludashit

New member
עונה....

סורי שנעלמתי...... האם נהנתם בקיץ? כן כי הייתי כל סופ"ש באשדוד , ולא כי חבר שלי היה בחו"ל... האם הספקתם לעשות את כל הדברים שתכננתם? ממש לא... הלכתם הרבה לים\בריכה? לא. מהו הדבר שאתם הכי תזכרו מקיץ 2007? ימית 2000 עם כל המשפחה שלי... האם הקיץ עבר לכם מהר או דווקא לאט? מאוד לאט... אתם מתחרטים על משהו שעשיתם?ואתם מתכננים לשפר זאת? האם קרה דבר לא נעים שלא תרצו לזכור? הייתה מריבה בימית 2000 לקראת הסוף , כמה ערסים רבו , אחותי נבהלה כי זה היה מול העיניים שלו ממש , פוצצו לבחור את האף ואת כל הגוף , זה היה מפחיד לראות אותו.... בכללי היו יותר דברים טובים או רעים שקרו לכם בקיץ? גם וגם.... באמצע.. שיר שהכי זכור לכם מהקיץ,כאילו שהכי חרשתם עליו- סרט הקיץ- רטטוי... מקום בילוי- היו הרבה דווקא .... שווקים , קניונים , נחלת בינימין.... מאכל- נראה לכן שאכלתי משהו??!?! חחח סתם , דגים מרוקאים וחמין.... ומישהו שהיה איתכם הרבה- אחותי וחברה הכי טובה שלי לילך.. ציפיות לחודש הבא ובכללי לשנת הלימודים החדשה(ומי שכבר לא תלמיד אז ציפיות לצבא\אוניברסיטה וכו' .. ) הלוואי שהסמסטר הזה הוא יהיה האחרון!!! ושכל הציונים שלי יהיו מעל 80!! לסיכום: מחכה לקיץ הבא!!

למעלה