סיכום קליל .....של היום ../images/Emo13.gif
שמתם לב שלקוני שוב יש לא מעט זמן מסך החודש? יפה... מעניין כמה מקבלת .... הנה דייאן כמה זמן לא "זכינו" להנות מערימת הפאתטיות הזו (את העצמות נשמור ליום אחר...) לא מבינה למה לג"יגולו אסור להחשף כאחד ממנהליה של ז"בו ? מה פיספסתי ? ג"ון חזר ואני במתח - "מה יעשה ואיך יסעיר חדש את חברת ז"בו" למה ראול נראה לי כמו אחד ממחלקת מוסר ?? גם כששאל את בריטני אם היא באה איתם היה נשמע כאילו אוטוטו שם עליה אזיקים ...
יפה לאסתר , על הדיאטה שארגנה לצ"אנסלרים מחר ב8 בבוקר ייערך שיעור אירובי בחצר האחוזה ... אין רגע אחד שקט למייקל שלנו
כריס לא מפסיקה לנזוף בו בכל פגישה , עוד אחת ממחלקת מוסר . מיפגש פיסגה בין ויקטטור לג"יגולו "מרעיד את כל גופי הענוג" ברוק וקאתרין סוף סוף "מגוונים את נושא השיחה שלהם והפעם משוחחים על בעיות ההתבגרות והשתלבות של מקנזי בין צעירי ג"נואה . "כמה מפתיע ולא צפוי " מאוחר יותר - ארוחה מחתרתית של הצ"אנסלרים - עוף בטייקאוואי , ממש מתחת לאפה של אסתר הדיאטנית . לסיום עסיסי : אהבתי מאד את תגובתו של ויקטטור לבשורה ה"מרעישה של דייאן " א ד י ש ו ת מ ו ח ל ט ת
זה פשוט לא דגדג את קצה שפמו הנוקשה ... בטח היא ציפתה להמיס את ליבו שישאירה בדירה ולא יניח לה לעזוב במצבה העדין כלכך ... קורע לב
סקרנית כבר לראות את ההמשך ... אני נהנית לראות אותה מתפתלת
.... הוא בלתי נסבל אבל ישנם רגעים שהוא פשוט משעשע
שמתם לב שלקוני שוב יש לא מעט זמן מסך החודש? יפה... מעניין כמה מקבלת .... הנה דייאן כמה זמן לא "זכינו" להנות מערימת הפאתטיות הזו (את העצמות נשמור ליום אחר...) לא מבינה למה לג"יגולו אסור להחשף כאחד ממנהליה של ז"בו ? מה פיספסתי ? ג"ון חזר ואני במתח - "מה יעשה ואיך יסעיר חדש את חברת ז"בו" למה ראול נראה לי כמו אחד ממחלקת מוסר ?? גם כששאל את בריטני אם היא באה איתם היה נשמע כאילו אוטוטו שם עליה אזיקים ...