סיכום קליל .....של היום

ים כחול

New member
סיכום קליל .....של היום ../images/Emo13.gif

שמתם לב שלקוני שוב יש לא מעט זמן מסך החודש? יפה... מעניין כמה מקבלת .... הנה דייאן כמה זמן לא "זכינו" להנות מערימת הפאתטיות הזו (את העצמות נשמור ליום אחר...) לא מבינה למה לג"יגולו אסור להחשף כאחד ממנהליה של ז"בו ? מה פיספסתי ? ג"ון חזר ואני במתח - "מה יעשה ואיך יסעיר חדש את חברת ז"בו" למה ראול נראה לי כמו אחד ממחלקת מוסר ?? גם כששאל את בריטני אם היא באה איתם היה נשמע כאילו אוטוטו שם עליה אזיקים ...
יפה לאסתר , על הדיאטה שארגנה לצ"אנסלרים מחר ב8 בבוקר ייערך שיעור אירובי בחצר האחוזה ... אין רגע אחד שקט למייקל שלנו
כריס לא מפסיקה לנזוף בו בכל פגישה , עוד אחת ממחלקת מוסר . מיפגש פיסגה בין ויקטטור לג"יגולו "מרעיד את כל גופי הענוג" ברוק וקאתרין סוף סוף "מגוונים את נושא השיחה שלהם והפעם משוחחים על בעיות ההתבגרות והשתלבות של מקנזי בין צעירי ג"נואה . "כמה מפתיע ולא צפוי " מאוחר יותר - ארוחה מחתרתית של הצ"אנסלרים - עוף בטייקאוואי , ממש מתחת לאפה של אסתר הדיאטנית . לסיום עסיסי : אהבתי מאד את תגובתו של ויקטטור לבשורה ה"מרעישה של דייאן " א ד י ש ו ת מ ו ח ל ט ת
זה פשוט לא דגדג את קצה שפמו הנוקשה ... בטח היא ציפתה להמיס את ליבו שישאירה בדירה ולא יניח לה לעזוב במצבה העדין כלכך ... קורע לב
סקרנית כבר לראות את ההמשך ... אני נהנית לראות אותה מתפתלת
.... הוא בלתי נסבל אבל ישנם רגעים שהוא פשוט משעשע

על מייקל אני לא מרחם

הוא אוהב את הבלגן שהוא יוצר!!! האיש עורך דין מצויין אבל ערמומי מאוד. שילוב שלו עם כריס זה שילוב מסוכן.

ים כחול

New member
נראה דווקא שכריס אוחזת לו ברצועה ..

ומאד קצר.... עד מתי היא תחזיק מעמד ? ומתי הוא יתפתה למעוד... עניין של זמן או שהשותפות תצליח בסופו של דבר ...? (אתמול בלילה הוא התוודה בפניי שהמשיכה אליה היא מבחינת עבודה מאתגרת בלבד ושאני הרבה יותר מעניינת ומושכת ... מאמינה לו.)

soapsfan

New member
הפרק

דיאן כזו פתאטית כפי שנאמר מעליי."אני חייבת לשמור על התינוק הזה.זה הסיכוי היחיד שיש לי.בלה בלה".תסתמי כבר.אהבתי כשויקטור לא שם בכלל על החדשות שלה "אני הרה.אני..מצפה לילד!" והתגובה שלו הייתה פשוט להמשיך ולשתות את המשקה שלו.הסצינה הזו הייתה בוודאי יותר טובה מהשיחה של בראד וויקטור במשרד
קטעי הטינס..היו די משעממים.הם ממשיכים להיות תקועים במקום עם הרביעייה הזו.מחכה להתקדמות
הקטעים עם אשלי[שתמיד תענוג לראות את איליין,כבר מימיה ככריסטן בימ"ח
] וג'ק היו נחמדים..רק התגובה של ג'ון לבשורות של אשלי וג'ק נראתה לי קצת לא אמינה.יכלו לעשות את הסצינה יותר דרמטית כריס כזו מעצבנת.נמאס כבר מסצינות הטפות המוסר שלה למייקל
ומה הייתה הפואנטה בעלילות אסתר והדיאטה באחוזה?זה היה כזה מצחיק למען האמת איך שפתאום תקעו את זה,ואז כמובן קתרין וברוק[שממש מעצבן,חשבתי שהוא יהיה אצלנו קצת זמן אבל משום מה הוא ממשיך להופיע] התחילו לדבר על מקנזי,נושא השיחה החביב שלהם.

Dawn12

New member
קצת באיחור...

אבל סוף סוף ראיתי את הפרק (תורנות לילה זוועתית ביחידה) אני דווקא לא ממש התלהבתי מהתגובה של ויקטור לחדשות של דיאן. זו בסך הכל התגובה הקבועה שלו לכל דבר אפשרי. תמיד תהיה לידו כוס משקה כדי שיוכל ללגום ממנה בזמן שהוא שולח את המבט הקפוא שלו לאיזה נקודה דמיונית במרחב. זה בכלל לא משנה מי נמצא בחדר ולאיזו בשורה הוא צריך להגיב.
מסכים איתך בקשר לטינס, ונמשיך להגיד את זה עד שמישהו יישמע - משעמם שם! וכל זה יכול להשתנות כל כך בקלות... הכל כבר מוכן. רק צריך לפוצץ את הסיפור הזה של מק ובילי. איך בכלל בריטני הפכה פתאום להיות חברתה הטובה של מק? את מי זה מעניין? מה יוצא לה מזה? מה יוצא למק מזה? אם בריטני תמשיך לדבוק בפוזת הילדה הטובה יהיה לי קשה מאוד לחבב אותה. בשביל זה יש לנו את מק, והיא עושה את זה הרבה יותר טוב ממנה. הדבר הכי טוב שיצא מהסצינה של האבוטים היתה שג'ון הבטיח לטפל בויקטור מאוחר יותר. כבר הרבה זמן שלא ראינו עימות רציני ביניהם (בעצם... מתי בכלל ראינו כזה דבר בשנים האחרונות?) וזו בהחלט הזדמנות שצריך לנצל אותה. ואם כבר ויקטור - בראד יצא ממש מטופש בפגישה איתו, בדיוק כמו שניקי הזהירה אותו. ויקטור קלט אותו כבר מהרגע שהוא נכנס וכל משחקי המוחות ה"מתוחכמים" שלו פשוט לא עבדו. גם אם יש מישהו שיודע לשקר לויקטור במצח נחושה - זה בטח לא בראד. ו... זהו. כל השאר כבר נאמר בסיכומים המצויינים שמעליי

למעלה