סיכום קצרצר מאמש

סיכום קצרצר מאמש

התכנסנו אני וצפניה בן שבתיאל ע"מ לצפות באירוע ,ולהלן רשמים מהיום המרגש : - כבר לאחר 4-5 שירים הבנו שאין הרבה סיכוי. כל השירים היו קצביים, ומה ל עשות , הם פשוט יותר קליטים .צפניה היה עם אוסטריה באותו שלב , אני מראש הלכתי עם קרואטיה. - בשיר השישי , הקרואטי, הגיעה הפיצה. - זה ששמו אותנו אחרי שיר שקט יחסית עשה לנו טוב. תארו לכם מה היה קורה לו היינו אחרי הספרדים , מי היה זוכר שהשיר שלנו קיים ? -השיר הגרמני. כמו כולם ,הייתי בטוח שהשיר לוקח בעיניים עצומות .כל הזמן התפללנו שהמיקרופון יפול לה מהיד או שהיא תנקע רגל .לא בגלל שהיא עיוורת - בגלל שהיא גרמניה... -השיר הרומני.לזכותו של צפן יאמר שהוא אמר שהשיר לא רע בכלל,למרות הסקרים שניבאו לו כ-0 נקודות. -השיר הלטבי גנוב ,המלטזי גנוב,והיו עוד כמה גנובים. -ממתי יש שוודיות שחורות, שחורים ברוסיה ,ואוסטרים בשם מנואל אורטגה ? -ההצבעה : צפן מתלבט בין דנמרק לשבדיה. אני עם קרואטיה. כשמסתכלים על התוצאות- כנראה שאנחנו צריכים לעשות משהו עם הטעם שלנו בשירים.... -"איך הם לא שמים לב שהשירים של מלטה ולטביה גנובים?" זעק צפניה ממרומי דירתו .לא יכולתי שלא להסכים. - קרב צמוד בין לטביה למלטה, אבל למי אכפת, אנחנו על הגבול בין הדחה להשארות. - דוז פואה לקרואטיה ! צפן רותח כי הם עוברים אותנו בדירוג. "אתה והשיר הקרואטי שלך....". -נגמר ,ואנחנו מרוצים.האמת ? ציפיתי להרבה פחות. לא מתלונן.

דברים שרציתי לומר

אכן התכנסנו אתמול וחזינו בפלא השמיני - האירויזיון או שהמו השני איך כולם נגד היהודים ועדיין אנחנו מצליחים לשרוד... ההתחלה היתה חביבה - חמישיה קפריסאית שרוקדת ללא שום תיאום על הבמה עם סולו שחייב לעשות משהו עם השיער שלו ועם זמר שנורא מזכיר את אחמד השהיד. אח"כ הגיעה בריטניה - ג´סיקה שום - אחלה של שיר, אמנם בטח כיכב בחתונת הוריי אבל עדיין אחלה. ואז הגיעה אוסטריה - מנואל אורטגה האוסטרי שדומה לריקי מרטין..איזה יופי..הוא הפייבוריט שלי. אני באמת לא אלאה אתכם בפרטים המכוערים רק נאמר שדי התרגזתי מהריצה של מלטה וטביה, כמעט הקאתי מהסלובנים והחלטתי להתחתן עם הנציגה של דנמרק שכל כך הזכירה לי את קיילי של האייטיז במראה שלה. אה כן וגם השיר של שבדיה היה מאגניב, השיר הרומני שיר יפה ובהחלט התלהבתי לחיוב מהשיר הטורקי המדליק. זהו, בשנה הבאה בלטביה ! (אם לא תפרוץ מלחמת אזרחים/רוסיה תחליט לספח מחדש אותה/הקומוניזם יתפשט/ישראל תחליט שלא להשתתף באירויזיון/ישראל תחליט לכבוש את יתר העולם ולא יהיה נגד מי להתמודד)

Yaniv-DC

New member
והנה אנחנו (שוב) מגלים

את טעמו המזעזע של הצפן בנשים. הדנית הופיעה בצורה מזעזעת בה מתחרה רק גילי נתנאל. היא פחדה מהקהל, פחדה מהמצלמה, פחדה מהבמה, פחדה מהשמלה שלה, שיקשקה מהנעלי עקב שלה, ונתנה את אחת ההופעות הגרועות בהיסטוריה, וכך, שיר טוב כל כך הפך למזעזע כל כך. תוסיפו לזה שהיות וזה לא תאטרון, הבעות פנים של פחד ואימה זה חיסרון די גדול, והיא פשוט נראתה שם רע רע רע. גילי רצה לאכול פסטה אחרי הופעתו הזוועתית, היא בטח ביקשה לאכול איזה ויסמיגאול קטן, ובשנה הבאה - שוב אין דנמרק.

למעלה