סיכום קצרצר

סיכום קצרצר../images/Emo94.gif

עשיתי סיכום בקשר לשבוע שחלף ולקראת פתיחת השבוע החדש אז ככה דבר ראשון ברוכים הבאים לכל החדשים וכמו שאתם רואים לכל הותיקים שהפורום מתחיל לשגשג לאחר פתיחתו מחדש אז ברוכה הבאה אני מקווה שאתם תהנו פה ותשתלבו מהר וזה בטוח שאתם תשתלבו פה אה וסליחה שלא הייתה קבלת פנים כל כך גדולה אנחנו חברי הפורום מבקשים את סליחתכם מזל טוב לעמית שקיבלה את הצבע החום אנחנו מקווים שתשמרי על הצבע שלך בובה עמית עשתה לנו שאלון קצר בשביל שנכיר אחד את השני ומי שלא ענה אז יאלה לכו תענו מהר לפני שיעבור דף חשבתי לעשות שירשור על כל הפרטים והתמונות שיש לכם הקשורים כן כן שקשורים ל"אסתי המכוערת" עוד מעט אתם תראו שפתחתי שירשור מיוחד לפרטים על ריקי בליק[ככה כותבים נכון
] אני מקווה שאתם תשימו ותכתבו את כל התמונות והפרטים שאתם יודעים על ריקי בלוק כמו ששמתם
לא היה השבוע פרק אך לטובה היה ערב התרמה "יומטוב" אנחנו מצפים בקוצר רוח לפרק שהיה ולאחר הפרק אל תשכחו להשתתף בשירשור של עמית לאחר כל פרק לדיון על מה שקרה אני מקווה שכל העידכונים הכניסו את כל החדשים לקצב בפורום ושבוע טוב לכולם אני מקווה שהשבוע היה שקט לכולכם

בקשה וכמו שהבנתי את עושה../images/Emo94.gif

סיכומים על הפרקים לא על הפורום נכון
כי פשוט הייתי חייבת לכתוב את זה כי פשוט הפורום ממש שיגשג בשבוע האחרון וחייבים להזכיר את זה מה לא

skopy

New member
כל הכבוד לך חיית בר היחידה

סיכום קצר ולעניין!@!!

למעלה