סיכום רבותיי, סיכום...

HandsomeDevil

New member
סיכום רבותיי, סיכום...

כן, אם לא דפנה העצלנית הזאת- מישהוא היה צריך לקחת את היוזמה.. נו, אז מה היה לנו: - הפרק האחרון של לחיי האהבה, סערת רגשות יומית. כולם חזרו לכולן וסמדר בכלא. סוף טוב, הכל טוב. - נסיון נוסף לעורר את הפורום, תודה על היוזמה, השאלה הייתה קצת טיפשית.. - הרבה הודעות של הנהלת הפורומים בזמן האחרון. אז מי רוצה לרוץ עם דוד גרוסמן?! - הופה של פאנקייק עוד שבוע וחצי בחיפה. תבואו בהמוניכם. - כולם להגיד שלום ל crazy rulez HP ׁ(שלום) - אז מה באמת ההבדל בין ויברטור לשדון שקוף?! - אז, למי באמת אכפת שהשמיעו את בסקט קייס בדרך חזרה מבצפר?! - סקירה רחבה ומעמיקה על משמעות שמות האלבומים. המשמעות של נימרוד וקרפלאנק טרם נתגלתה... - מזל"ט לי, החלפתי חתימה (שוב?!) - firerez חזרה אליינו :) - לתשומת ליבה של מנהלת הפורום- גרין זה לא רוק, זהו סוג של פאנק. - קטע הכיונו בגוד רידנס הינו טייק 2 או שמא הזמינו נגן מיוחד?! איי גס ווי וויל נבר נוא... - האקורדים של welcome to paradise נמצאים בעמוד הקודם של הפורום- לגיטריסטים שבייניינו. - ראנסיד שווים באיכותם לגרין דיי?! טוב, איש איש בדעתו יחייה... - יצא ליום הירוק שלנו דיסק חדש עם כל מיני שירים שלא נכנסו לאלבומים- לרוץ לחנויות. - דיברנו גם על operation ivy. - בBגוד בבוקרשוב 30, תל-אביב יש חולצות של גרין דיי ב-50 ש"ח. - מזל טוב לפורום jackass ו- k´s choice.

תודה! אתה רוצה להמשיך ככה??

אני מוכנה לתת לך את המשרה החלקית של לכתוב סיכומים

HandsomeDevil

New member
אה, הנה זה, חשבתי שזה נמחק...

אמממ... דווקא כן. דרך מומלצת להפגת השיעמום פעם בשבועיים P: טוב, אז של מי יותר טוב, שלי או של דפנה?

firerez

New member
סליחה

מה את דפוק על כול הראש firerez חזרה אלינו אני בן תחשוב קצת ותראה ש... firerez זה fire ו erez שזה השם שלי אז איך הגעת לבת ודרך אגב אני מעדיף את הסיכומים של המנהלת דפנה

HandsomeDevil

New member
אני מתנצל מעומק ליבי, זה לא יחזור

בשנית :), לילדונת השנייה, לא רשמתי אותך מכיוון שהצתרפת לאחר שהוספתי את הסיכום.

HandsomeDevil

New member
כי מחקת את זה,

נכנסתי לפורום הנ"ל, באתי לראות אם מישהוא הגיב לסיכומי, אך לדמתי לא מצאתיהו. חרף זאת, חשדתי בך- דפנה שמחקת אותו. התרגזתי ואף נעלבתי, אבל בסוף מתאתי את הסיכום האבוד :)

למעלה