סיכום רשמי קיץ 2008 דודי שרון & ג'ואל

TAL BAR ZOHAR

New member
סיכום רשמי קיץ 2008 דודי שרון & ג'ואל../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לכל חברי הפורום הרשמי של הרכב הקלאב המוביל בישראל הנה זה קורה !!!
DUDI SHARON & JOUEL
אין דבר יותר יפה מאשר לעשות הפסקה קלה ולהביט רגע לאחור ולראות כמה עברנו,כמה עשינו,כמה גדלנו עד כמה המשפחה מתרחבת מיום ליום ועד כמה אי אפשר להסביר את האהבה לצמד האלוהי הזה VOZE !! חברים יקרים ,זה הזמן לסכם את תקופת הקיץ לשנת 2008 !! ברצוני לקחת אתכם חצי שנה אחורה ולעלות את העשרייה הכי הכי...הכיי...הכיייי..!!!! אז יאללה מתחילים !!! קיץ 2008 !!!! קיץ 2088!!! קיץ 2008 !!!

TAL BAR ZOHAR

New member
חודש 5-מצעד הגאווה-פורום רשמי ../images/Emo34.gif../images/Emo43.gif

חודש מאי היה אחד החודשים המרגשים ומלאי גאווה מכל הבחינות !!
1/5/2008 פתיחת הפורום הרשמי של הרכב הקלאב המוביל בישראל דודי שרון & ג'ואל ברשת תפוז !! אחד הימים המאושרים (במיוחד לחברי הפורום הוותיקים) שזכורים עוד מימיי הקומונה להפוך לפורום רשמי! בפורום הרשמי שהוקם בזכות ובמיוחד למאות גולשים ומעריצים (ולעוד כמה מרגלים) שחיים ונושמים יום יום את את דודי וג'ואל הכי קרוב שיש, ברמה האישית,אמינה והכי רלוונטית! מכאן הפורום זה כבר היסטוריה!! בילעדכם זה לא היה אותו הדבר!!
השיא של חודש מאי היה כמובן פסטיבל הגאווה שם ג'ואל ודודי כיכבו בהופעה המרכזית של מצעד הגאווה ה-7 שנערך באילת ונתנו הופעה בלתי נישכחת! אחד הרגעים המרגשים שנחרטו בזכרוני לראות אלפים בשאגות ענק וידיים באוויר לכיוון הצמד כאשר ביצעו את הימנון הגאווה בשיתוף המגה סטאר עופר ניסים לקטע הבומבסטי CHECK IN TAMPA , אני יכול לומר שזהו אחד היצירות שהקדימו את זמנם,סוג הקטעים שישארו איתנו זמן רב,שלא נדבר על כך שזה מזמן הפך לסלנג רחוב ,שירה חולנית שמזכירה את אם השירים החולניים FEEL IT שאליו נחזור בהמשך !

TAL BAR ZOHAR

New member
חודש 6-ערוץ 24 ג'ואל עושה רעש!!../images/Emo41.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

חברים ,חודש 6 היה אחד החודשים המאסיביים מבחינת לו"ז ההופעות של דודי וג'ואל בקרב בני הנוער בישראל לקראת יציאתם לחופש הגדול ! זוהי השנה השלישית ברציפות בה נבחרו דודי שרון וג'ואל ברוב קולות מכריע באתרי הנוער SHOX "לילה" והשונים ומאגזין הנוער מספר 1 בישראל סיקר בדק ומצא ("מעריב לנוער") ג'ואל מוחתמת עם מס' ההופעות הגדול ביותר לסיכום שנת האומנים במוסדות החינוך בישראל לאירוע סיום נשף הלימודים בחסות ה"נוער ינהג אחרת" ובמסגרת גוף התרבות העירונית! הופעות לריענון הזיכרונות ופרץ ההתרגשות :] ח-ו-פ-ש--ג-ד-ו-ל-!! בשיתוף ה"נוער ינהג אחרת"!!! חוגגים בריץ/ חוגגים בTLV /חוגגים בפורום באר 7/חוגגים בירושלים/חוגגים באילת/ חוגגים בקריות /חוגגים עצמאות קרית גת/חוגגים בכר סבא/חוגגים בנצרת. אפשר לומר שאת רובכם כבר זהיתי במהלך סיבוב ההופעות בחודש זה ! ברור שההופעות היו מלווים ביחסי ציבור אסטרונומיים ובשלטי חוצות וכתבות שהעלו לכולנו חיוך על הפנים כשמצאנו שההרכב כלכך קרוב לבית . החוויה שעברה שם, קשה לתאר כאן!!! ממשיכים... מצורף לכם סירטון ווידאו ערוך יח"צ שהועלו במדיות השונות לקראת ההופעה של ההרכב!

TAL BAR ZOHAR

New member
זה עושה ר-ע-ש-!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תעשו כבוד!!!!FEEL IT

אין טעם להגדיל ולפרט את היידע הבסיסי והמינימלי על דודי וג'ואל ! אני מדבר על ההתחלה! יריית הפתיחה וכניסה חלקה ביותר דפקו בשנת 2005 וביצעו חידוש ללהיט המועדונים שכבש בצורה גורפת! אחד השירים הכי מסומנים של דודי וג'ואל לפריצת דרך מסצינת המועדונים לתעשייה הגדולה של המדיה בעולם! הרכב שעד לא מזמן הבחינו כלל שהם מהארץ ולגמרי משלנו ! השיר הגיע לכל מועדון לכל תחנה רדיו ממשלתית בתוכניות הקלאב אתרי אינטרנט הורדות סלולריות למעלה 111,680 צפיות מאחד השירים הגדולים של ג'ואל באתר "יוטיוב" הביא אותם להיכנס לצפייה אוטומטית בהוט V/O/D בטלווזיה ונכנסו ישירות ל5 המומלצים למעלה מ -1,000,000 צופי בית ישראל ראו את ההופעה של דיוות המועדונים ג'ואל LIVE בקרית שמונה שם חיכו להם מאות מעריצים שחלקם התעלף,בכו צרחו והסיפור שידוע לריבונו והמצער ביותר ועל זכרו של "גיל חבש" ז"ל ילד מקסים שהעריץ את ג'ואל וכאן אני יפסיק כי זה קצת מצער אותי. ובכן רעש המון רעשש!! ג'ואל ודודי שהם כלל וכלל לא רודפי פירסום ועובדים בצורה כלכך נכונה ! אלבום האנדרגראונד האיכותי שכלכך עשה את זה ובגדול THIS IS ME !! צמד עם כלכך הרבה עוצמה ,וכישרון מוזיקלי עצום מטפסים ומקבלים הערכה על עצם עבודה איכותית שפוגעת בול לקהל היעד ייצאו בחריגה ולטובת המשפט המחייב-ג'ואל היא בשביל כולם!! ג'ואל התארחה בערוץ 24 ומדביקה את הקצב להופעה טלוויזיונית בתוכנית רעש! מה אומר לכם! אחד הרגעים המרגשים שהצליחו להזיז אותי מהכסא! ועור של ברווז לגמרי !!

TAL BAR ZOHAR

New member
ענק הסצינה דודי שרון כובש את טורקיה!!חודש 7!!

תגידו לי שזה לא ריגש אותכם ברמות מטורפות! א-מ-ו-נ-ה-!! מילת המפתח לכל אומן ! דודי שרון כובש את המצעד הרשמי ברדיו "מדיסון" טורקיה ונימצא במקום ה-1 עם המיקס שלו למדונה 4 דקות להציל את העולם! גאווה שכבר קשה לקחת מהיוצר הכלכך מוערך ! התרגשות וחגיגות ענק כשדודי עלה לשידור וקיבל את הזכייה ובירך את המאזינים על בחירתם דודי צעד עם המיקס שבועיים ברציפות בטופ,כיום דודי מדורג במקום ה-29 מתוך TOP 40 מאז דודי הוזמן להופעה בטורקיה במועדון הWORK ובלווי משלחת ישראלית בספינה שם חיכו אלפי קלאברים לסט המרכזי של הדי' גי' הישראלי שהצליח לכבוש ובענק! כמובן חודש 7 היה מלווה בהופעות ברחבי הארץ ובעולם פלטיניום מנכ"ל ישרוטל/ירושלים/תורכיה /קפריסין/אילת.

TAL BAR ZOHAR

New member
פסטיבל האהבה חוף הדקל 2008 וואווו../images/Emo23.gif

אחת ההפקות הבלתי נישכחות של ההרכב! צעד משמעותי בקריירה של דודי וג'ואל שהגיעו להופעה המרכזית בחוף הדקל ביום האהבה למעלה מ6,000 קלאברים שבחרו להביע את האהבתם לצמד האלוהי הזה! זהו סוג של חותמת אני קורא לה "גושפנקה" ! אני פחות ירחיב מצורפים תמונות ווידאו לערב העצום הזה!! ולמרגלים ששואלים:זו התשובה!! זהו נ-י-צ-ח-ו-ן-!!

TAL BAR ZOHAR

New member
דודי שרון & ג'ואל סיכום רשמי!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אין מה לומר!! סיכום אומנותי יכול להיתרש לפעמים הכי טוב שיש!! כך גם הסט של דודי שרון (פסיכו סט 2008 ) שיצא במיוחד לפורום המעריצים בתפוז יכול להעיד כמו שמשתמע מכך סט חולני או פסיכותי או לא יודע מה?! איך שלא תקראו לזה בסט הזה תמצאו את דודי שרון וג'ואל בתקופה מעולה בקריירה עם מוטיבים מלודיים עוצרי נשימה עם חדות מוזיקלית ואיכותית במיוחד! כמה הדביקו את הקצב!כמה שידרגו,כמה השתפרו ועולים כל פעם מדרגה נוספת וחותם בלתי נשכח! לכל חברי הפורום אני מצרף לכם רצף כתבות בהם ג'ואל הקסימה אותי במיוחד ! ג'ואל שמדברת-ג'ואל שמבינה-ג'ואל שעשתה כלכך הרבה קודם כל בשביל עצמה והגל שהלך אחריה! עם כריזמה ואמונה והמון המון כישרון דודי וג'ואל נמצאים במשבצת להם הם מיכלים! חברים אנחנו רגע לפני האלבום החדש שאני אישית כלכך מצפה לו! אני מקווה שנהנתם כמוני :] שתיהיה לכולנו שנה טובה עם המון המון אהבה! אני מצפה לראות את כולכם מפגינים אהבה מצביעים ומפרגינים בכל מדיה אפשרית! אחרי הכל כולנו משפחה אחת! משפחה שאני שמח כל פעם מחדש להיכנס לכאן ולקרוא תגובות לטוב ולרע ! אין עליכם המשך שבוע מקסים לכולם!! אוהב טל בר-זוהר :]

TAL BAR ZOHAR

New member
עוד כתבות -כתבות -כתבות<<<ג'ואל בפנאי פלוס<<<

ג'ואל בפנאי פלוס< http://www.heep.co.il/heep/media/132109 ראיון צתוך "ערב ערב"

TAL BAR ZOHAR

New member
ג'ואל סוגרת מעגל עם פלייבוי<

ג'ואל כתבת שער בעיתון הפלייבויי המוביל בישראל "בננה" כתבה אמיתית עם עוצמה! סוגרת מעגל מהמקום בו הכל התחיל! ג'ואל ממה הכל התחיל ולאן זה הגיע!!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifלמישהו יש את הכתבה באיכות סבירה יותר???

אני מתתת לקרוא!!!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifגרר הימלאיה פרסי../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

חח גם ג'ולה טיפוס של חתוליםםם
מיצי|

למעלה