סיכום שבועייייייי טרילילילי

QueenCryBaby

New member
סיכום שבועייייייי טרילילילי

נכון שאתם גאים בי?
שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע? מדגישומטיק http://on.liorshemesh.com/mo/

NoAmItA ChAn

New member
מאוד! D:

שיר השבוע של MCR? פארטי פויזן, סייב יורסלף, סינג, נהנהנה, הלנה, דה גוסט עוף יו, פיימוס, דיסטרויה וומפייר מאני. שיר השבוע בכללי? אוי אוי אוי! Grace - Apocalyptica
I Don't Care - Apocalyptica I'm Not Jesus - Apocalyptica Buddha For Mary - 30STM From Yesterday - 30STM The Kill - 30STM This Is War - 30STM Vox Populi - 30STM Resistance - Muse Citizen Erased - Muse Hysteria - Muse The Prophet's Song - Queen Seaside Rendezvous - Queen Supergirl - Reamonn (ממכר שאין דברים כאלה) אמן/אלבום השבוע? מכ"ר, 30דטמ, מיוז, וגם סיגור רוס :) סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "אליס" של ברטון. ספר - "פשוט עד מוות" - מתח נהדר! תוכנית - האח הגדול, ארץ נהדרת, על טבעי
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ימי הולדת לחברות :)
לאחת מהן, שהיא אחת החברות הכי טובות שלי, הכנתי מתנה ממש מושקעת: קניתי קופסה והכנסתי לתוכה כל מיני דברים שקשורים לשתינו ולבדיחות פרטיות, כמו מערוך (אל תשאלו), סבונים, שוקולד ומתכון שהמצאתי שמורכב מדברים שגם הם בדיחות פרטיות של שתינו XD ובנוסף כתבתי דף עם 50 "עובדות" עליה, שבו כתבתי דברים כמו "את ממש מוכשרת", "את מהממת" וכו'. אז בקיצור, היינו בסנטר, היא, אני וחברים משותפים כדי לחגוג לה יום הולדת, אז הגיע השלב של פתיחת המתנות. בסוף נשארנו חבר שלה ואני, וחבר שלה אמר לי לתת את המתנה קודם. לקח לה הרבה זמן לעכל את הכל, כי היא גם קראה את הברכה הצבעונית והחופרת שלי, וגם קראה את כל הפתקים ששמתי לה בקופסה שהודבקו על הדברים. בזמן שהיא התבוננה ובחנה הכל, שמתי לב שחבר שלה נראה טיפה מבואס. שאלתי אותו מה קרה, והוא ענה בחיוך כבוי כזה שכלום. כשהיא סופסוף סיימה וביקשה מהחבר שלה את המתנה שלה, הוא אמר לה שהוא ייתן לה אותה אחר כך. יותר מאוחר היא סיפרה לי (בזמן שהיינו יחד, ובערך כל אותו מפגש היינו צמודות אחת לשנייה XP) שבשקט הוא החמיא לה על המתנה שהכנתי לה, והתחיל להשוות בין המתנות של שנינו ולומר ששלי יותר שווה! אז נכון, זה דיי מבאס ואני עצובה בשבילו, אבל אני באמת ששמחה שהיא אהבה כל כך את המתנה :) ובנוסף היא אמרה שגם אמא שלה ממש התלהבה ממנה, אז שמחתי!
שיעורי נהיגה :)
עבדתי! יום אחד ועשר שעות, וזה היה סבל, אבל שרדתי! הייתי מאוד גאה בעצמי <: גם בקושי היו טלפונים, אז כל היום פשוט קראתי את הספר שאני קוראת עכשיו וקראתי 100 עמודים XD
חזרה נהדרת בשיעור גיטרה על הטריו שלנו!
הקונצרט מתקרב ואני בקושי מנגנת X__X פשוט אין לי מוטיבציה, ואין לי מושג למה.
ארוחת יום הולדת לחברה :)
עוד שיעור גיטרה XD
בשישי ארוחה משפחתית בבית, והיה ממש כיף! ולפניה אבא שלי ודוד שלי לקחו אותי משיעור הגיטרה ונסענו לפאב אירי שמול המלון איפה שישנו 30 סקנדס טו מארס, ואכלתי שם פאי טעים כזה XD
היום טיילנו ביפו ההורים שלי, אחי ואני, והיה ממש נחמד וטעים :) ציטוטי השבוע? לא שאני זוכרת XD תכנונים לשבוע הבא? להיפגש עם חברה, להיפגש עם חברה של המשפחה, לבוא לקארין, שיעור גיטרה, אולי חברה ישנה אצלי, להיפגש עם עטר, עוד שיעור גיטרה, ובשבת קונצרט X_____X תמונת השבוע? מהמם שלי

NoAmItA ChAn

New member
גם ההורים שלי מתלהבים מהם!

במיוחד אמא שלי XD היא ממש אהבה את השיר הזה <: אבא שלי חושב שהם נורא מזכירים את רדיוהאד..

QueenCryBaby

New member
תענו, מכוערים! ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR? אנערף, כולם. שיר השבוע בכללי? פפפפ. אמן/אלבום השבוע? 30סטמ, אוונג'ד
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דוקטור הו
דבר טוב/רע שקרה השבוע? לא זוכרת
ציטוטי השבוע? ראר. תכנונים לשבוע הבא? אעהאעהא. תמונת השבוע?ראראראראראר.

Hadar way

New member
How could you cry for me?!

שיר השבוע של MCR? Sleep, Our lady of sorrow שיר השבוע בכללי? הבילויים- שגר פגר Muse- uprising Muse-Hysteria Led Zeppelin- Since i've been loving you The vandels- My girlfriend's dead מוניקה סקס- כל החברה אמן/אלבום השבוע? מיוז והבילויים! :) סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? אתמול ראיתי ברבור שחור וזה פשוט אחד הסרטים היותר טובים וקשים שיש, ממש ממש ממש מומלץ! וסאות'פארק
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
היה לי דיכאון קטנטן שחלף לו... ושישי בערב נשארתי בבית כי סתם לא היה לי לאן ללכת.
אני יודעת את הציונים שלי בתעודה והם טובים
ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא? תעודות, בוחן בפיזיקה, ת"א (?) תמונת השבוע? יש משהו שציירתי ואם אני אסרוק אותו בזמן הקרוב אני אעלה לפורום :) הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

sashkaalex

New member
ME ME ME

שיר השבוע של MCR? פלניטריום גו שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? tractor bowling סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? הנערה ששיחקה באש דבר טוב/רע שקרה השבוע? דבר טוב דחו לי מיבחן בתנ"ך לשבוע הבא ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? לעשות בגרות ולהצליח! תמונת השבוע?

lilison13

New member
סיכום XD

שיר השבוע של MCR? הכל XD שיר השבוע בכללי? JUSTIFE SEX - DAN BALAN אמן/אלבום השבוע? הרבה סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? אין דבר טוב/רע שקרה השבוע? לא דעת XD ציטוטי השבוע? אין תכנונים לשבוע הבא? אעאעאעאעא תמונת השבוע? אין לי כח בזמן אחרון אין לי כח לכלום אעאעאעא זהו הייתי פה

lilison13

New member
21.01

נו מה יש לך הרי התבכיינתי מליון ואחד פעם על זה שאני לא הולכת להופעה חחחח

XoLilMissLolaoX

New member
אההה זה היה ההופעה הזו?! חחחחחחח

אף פעם לא אמרת לי שזו ההופעה שלו

XoLilMissLolaoX

New member
מסכמשת מאוד מאוחר חחחח

שיר השבוע של MCR? disenchanted ו sleep אני מאוהבתתתתתת
שיר השבוע בכללי? i'm slowly turning into you - the white stripes אמן/אלבום השבוע? MCR Jack White KOL Muse סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? יומני הערפד שחזרו כל השאר שנדחו (אמא שלהם!!) דבר טוב/רע שקרה השבוע? לא זוכרת כבר ציטוטי השבוע? זה מהסרט הדוקומנטרי של The White Stripes . ג'ק מספר שיום אחד הוא השתכר בבר והוא התחיל לשיר את born to be wild. והוא טיפה טעה במילים של השיר חחחחחח: get your motor running riding on my asshole!! וואי נשפכתי !!! ואיאן כתב בטוויטר (למי שיש טוויטר יבין נראה לי יותר) don't RT ppl that I don't follow....there is a reason why I dont follow them גאוני חחחחחחח תכנונים לשבוע הבא? מבחן במתמטיקה חרישות לאזרחות תמונת השבוע? כמה מתיקות בבנאדם אחד כמה?!!!!!!!!!!!!!!!!

NoAmItA ChAn

New member
הוא מדמם מהפה? O:

והציטוטים XDDDDDDD על איזה איאן מדובר? ובהצלחה בהכל!

XoLilMissLolaoX

New member
חחחחחח לא זה צל ../images/Emo192.gif

זה מהצילומים לספין עם הפנדה הענק P= לא חשבתי על זה שגם לאיאן ווטקינז וגם לאיאן סומרהלדר יש טוויטר (אם יש עוד איאנים מפורסמים בטוויטר....סורי) ואיאן ווטקינז כתב את זה
תודה רבה!!

NoAmItA ChAn

New member
אני חשבתי על איאן סאמרהלדר X:

אבל מה, זה נראה ממש כמו דם שזולג לו מהפה!

XoLilMissLolaoX

New member
נזכרתי במשהו טוב! חחחח

סיימתי (בערך) את הציור של איאן ווטקינז אבל הוא עדיין לא מוצא חן בעיניי אני אעלה אותו אולי בקרוב אם תרצו(=

למעלה