סיכום שבועי אחרון לשנת תש"ע.

סיכום שבועי אחרון לשנת תש"ע. ../images/Emo8.gif

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: השבוע מ-1 עד 10: יום השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: בילוי השבוע: מסר לאומה: תמונת השבוע: שנה מצויינת שתהיה..

linoy pal

New member
עונה[=

איך עבר השבוע?נחמד משהו טוב שקרה השבוע:גיליתי את הפורום הזה...!! משהו רע שקרה השבוע:יותר מדי שעות בבצפר דבר מוזר שקרה השבוע: אממ החיים מוזרים אז לא יודעת חח השבוע מ-1 עד 10: 7 תמיד יכול להשתפר יום השבוע: בהחלט יום ראשון שיר השבוע:puede ser מכמעט מלאכים סרט השבוע:שרק 3 ספר השבוע: אממ עיתון נחשב? סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכים! בילוי השבוע:ג'פאניקה[סושיי] מסר לאומה: חייכו תמונת השבוע:אממ כל תמונה שלא מזכירה את הבצפר חח

simba only me

New member
מסכמשת

איך עבר השבוע? רגיל במיוחד משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי עדשות והתבטל שעת 4 ביום חמישי משהו רע שקרה השבוע: לא זכור מקרה ספציפי דבר מוזר שקרה השבוע: אממממממ אין השבוע מ-1 עד 10: בסביבות ה5 יום השבוע: חמישי שיר השבוע: todo cambio - camila סרט השבוע: up ראיתי אתמול בערב סרט מעולה ספר השבוע: פסיעות על רצפת הזמיר סדרת/ תוכנית השבוע: המורדים והאלופה 3 ראיתי את 2 הפרקים הראשונים בילוי השבוע: רציתי לבלות עם חברה במקס ברנר אבל בסוף לא יצא מסר לאומה: שבוע הבא הולך ליות שבוע עמוס מידי תמונת השבוע: אין במחשב הזה הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

מסכמת..

איך עבר השבוע? טוב,ב"ה. משהו טוב שקרה השבוע: קניתי חולצה,קיבלתי מחליק לשיער..והייה כייף בחג. משהו רע שקרה השבוע: הייתי בהופעה של היהודים והם נתנו הופעה מעפנה. אבל בכללי היה כייף בהופעה. אז בסדר.. =] דבר מוזר שקרה השבוע: הייתי בקניון כשהיה הפסקת חשמל והכל היה חשוך.. חח זה היה קצת מוזר. השבוע מ-1 עד 10: 9. יום השבוע: רביעי. שיר השבוע: כל השירים של המורדים,קטנטנות וכמעט מלאכים :) סרט השבוע: אין. ספר השבוע: אין. סדרת/ תוכנית השבוע: לא ממש יצא לי לראות טלויזייה.. בילוי השבוע: רננים חברה שלי :) מסר לאומה: הלואי שתהיה לכם שנה טובה :) תמונת השבוע: אני לא מצליחה להעלות.. ועוד יש תמונות חדשות של אאוחה ולאורה.. =\

למעלה