סיכום שבועי, איחולים, קישקושים ושבת שלום

סיכום שבועי, איחולים, קישקושים ושבת שלום

הנה אני כאן שוב לאחר מספר ימים שבהם כתבתי הרבה פחות מתמיד שפעת ממש לא פשוטה שעדיין מסרבת לעזוב לגמרי בשילוב הצגות לפורים שהתחילו עוד בשבוע שעבר... אז היה פורים ממש כייף אבל מה זה מעייף
אני עדיין מנסה לחבר את העצמות וחלקי הגוף שהתפרקו בשבוע הזה
אבל הקושי היה שווה כי ההצגות והתגובות היו נפלאות וגם אנחנו השחקנים נהננו על הבמה ( למרות שמאחורי הקלעים ובחדרי ההלבשה קיטרנו....שחקנים נו!!! ) מאתמול התחלתי למלא את כל המשימות והמטלות שהצטברו בפורום אני חושב שעניתי לכולם על המסרים והמיילים ששלחתם לי ומצטער על העיכוב במתן התגובה...אם יש מישהו שבמקרה שכחתי הוא בהחלט מוזמן להזכיר לי * תזכורות: למי שבמקרה פיספס את ההודעה הקודמת אני מזכיר שהחל מחודש זה ישלח למעונינים אחת לחודש מייל ובו קישורים לאתרי בובות ותיאטרוני בובות מגוונים ברחבי העולם ולאתרי הדרכה לבנית בובות מסוגים שונים ( בכל פעם סוג, נושא אחר ולפעמים קוקטייל
) המעונינים מוזמנים לשלוח לי מייל...הכתובת בחתימתי ויקבלו מיד במייל חוזר את המקבץ הראשון שכבר נשלח לחברים שביקשו **חשוב: השרות ניתן אך ורק לחברי הפורום הרשומים והקבועים - סמויים זה הזמן להצטרף אלינו, אנחנו ממש נחמדים ולא נושכים וזה גם לא עולה לכם.... *** עוד יותר חשוב: הרעיון הוא של פטריית המרץ שלנו -דבי זריהם שגם מלקטת עבורנו את החומר שנשלח
סדנאת השבוע: יום רביעי 18.3 גלית וייצמן ( גליתוי ) מתוך הסיפור " שלושה פרפרים "
בהמשך: 25.3 - דבי זריהם
, 1.4 - שקד בסדנאת היוצר הצעיר
הראשונה, 8.4 - חוזר אלינו מאור
קדוש תודה גדולה לכל המתנדבים שהעבירו, מעבירים ויעיבירו בהמשך את הסדנאות שמוסיפות כ"כ הרבה צבע ושמחה לפורום זוכרים שהבטחתי תחרות נושאת פרסים
??? היא מתקרבת...עד סוף שבוע הבא תקבלו פרטים מלאים על כך
איחולי החלמה מהירה לדבי שעברה טיפול שיניים קשה שמקשה עליה לדבר ( מתארים לעצמכם איזה עונש זה בשבילה? חחחח ) ושוכבת במיטה עם פנים נפוחות כאילו בלעה
כפי שהיא הגדירה זאת...טוב, היא אמרה כדור טניס אבל זה הסימן היחיד שהיה איחולי החלמה באופן סופי גם לאבישג המשתעלת למוות ( שמעתי באוזני ) וגוררת גם היא שפעת כבר כמה שבועות ובעיקר בהצלחה לה בהצגותיה מחר - פרטים על ההצגות תוכלו למצוא בהודעה שהעלתי אתמול ולכולנו שבת שלום מלאה בבריאות ואהבה

שבת שלום,בריאות ואהבה../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif

והפעם- בלי גשם...
כדי שלא יבטלו לי את ההצגות! שיעולים נעימים לכולם

לא רק שלא ירד גשם..../images/Emo188.gif

אפילו דודינק'ה שלנו יצא מהעיר הגדולה
ונסע עד לחוף הבונים ( טוב, קודם הוא בדק מה יש בחוף דור...) ובא לראות אותי!
איזה כיף! וכל הכבוד גם לשחר , שנוהג אותו במסירות אין-קץ!
כל הצפון מצדיע לכם!

כל הצפון מצדיע לנו../images/Emo35.gif בצדק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עד שיש לי סוף סוף שבת אחת פנויה גוררים אותי להצגות ועוד איפה...בשמורת חוף הבונים ונכון מודה שהגעתי קודם לחוף דור אבל זה רק בגלל הגב' אבישג אמיר -אותה אחת שהודיעה שההצגה תתקיים בשתי השבתות בשמורת נחל המערות ואח"כ שהשבוע בחוף הבונים ובשבת הבאה בנחל המערות עד שהגיעה להחלטה סופית שהשבת שחלפה בחוף הבונים ובשבת הבאה בנחל התנינים...בשמורת נחל המערות היא בכלל לא מופיעה בסבב הזה....אז פלא שהתבלבלתי ??? אכן כל הכבוד לשחר האחד והיחיד שנאלץ אח"כ לדהור מחוף דור, דרך שדות ושבילי כורכר על מנת שנגיע למקום הנכון בזמן!!! אז איך היה??? ברגע שיהיו לי כמה דק' פנויות בימים הקרובים אני אספר בהרחבה -קצת סבלנות וגם אתם תדעו תודה אבישג
ואיחולי החלמה מהירה לנעמי

למעלה