סיכום שבועי - אנשים, להשתתף!!!

matapuz

New member
סיכום שבועי - אנשים, להשתתף!!! ../images/Emo10.gif

זה כיף, זה קצת שאלות ונכיר זה את זה יותר טוב, וזה סתם כיף לשתף
תענו גם אתם!
מה הדבר הכי שמח שקרה לך השבוע? מה הדבר הכי רע שקרה לך השבוע? מה השיר שעשה לך את השבוע? תכניות לשבוע הבא: עיצוב השבוע מהפורום שהכי אהבת? התמונה שעשתה לך השבוע: התחדשות השבוע:

matapuz

New member
השבוע שלי ../images/Emo9.gif

מה הדבר הכי שמח שקרה לך השבוע? היה לי קטע מצחיק השבוע... חיכיתי לאוטובוס בתחנה, עם מלא אנשים... ואז פתאום עבר כלב לברדור ברחוב, ומכל האנשים הוא בא אלי
ושם את הראש שלו עלי שאני אלטף אותו ופתאום התחיל לקפוץ עלי וליטפתי אותו וכולם בתחנה הסתכלו עלי בתור לא נורמלי
הלוואי שבני אדם היו אוהבים אותי כמו שחיות אוהבות
מה הדבר הכי רע שקרה לך השבוע? גיליתי שאני מזדקן...
מה השיר שעשה לך את השבוע? http://www.youtube.com/watch?v=PH9rRhRSmQk נותן חשק לרקוד
אחח, שנות ה-70
תכניות לשבוע הבא: לנגן על היוקולילי, לקנות נבל פה
עיצוב השבוע מהפורום שהכי אהבת? העיוותים של קוקי!
מגניב לגמרי! התמונה שעשתה לך השבוע: ת"א עולה באש!
אני צילמתי התחדשות השבוע: תספורת חדשה
שבת שלום לכולם!

כן... תשתתפו../images/Emo24.gif

מה הדבר הכי שמח שקרה לך השבוע? יום ההולדת של אחותי.. חגגנו כמו שצריך
מה הדבר הכי רע שקרה לך השבוע? לא קרה
מה השיר שעשה לך את השבוע? http://www.youtube.com/watch?v=dl6yilkU1LI
תכניות לשבוע הבא: אירועים... אירועים.. אירועים
עיצוב השבוע מהפורום שהכי אהבת? וואו אהבתי את של כולם אבל את זה במיוחד
התמונה שעשתה לך השבוע: התמונה של האחיינית שלי מעצבת מחדש עם מזלג את העוגה שהכנתי לאחותי
התחדשות השבוע: אחיין חדש ומתוק
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

גררר כתבתי תגובה מלאה והתפוזבל הזה .....

אני אנסה שוב מה הדבר הכי שמח שקרה לך השבוע?
יאהההה הצלחתי לשמוע על שפיות גם השבוע.... מה הדבר הכי רע שקרה לך השבוע?
אני לא פאסימית מטבעי אז בואו נגיד שרופא השיניים ביטל לי את התור זה היה באסה אמיתית כי זה מרחיק עוד מהמטרה של לסיים את הסאגה הבלתי נגמרת הזו עם הרופא מה השיר שעשה לך את השבוע?
בהיותי מאוהבת טבעית אז בטח היה מעורב בזה איזה חוליו אני בכלל כל הזמן עם הרדיו אז אין לי שיר אחד מיוחד לפחות לא השבוע תכניות לשבוע הבא:
אני מדריכה שבוע הבא 2 סדנאות לעיצוב אלבומים מקווה שיהיה מוצלחה עיצוב השבוע מהפורום שהכי אהבת?
התמונה שעשתה לך השבוע:
נרקסיסטית שכמוני התלבטתי בין תמונה של עצמי ובין תמונה של יצירה שלי אז החלטתי על יצירה - ציור שציירתי השבוע שעלה לחנות המקוונת שלי התחדשות השבוע:
מגפיים שחורות גבוהות זדוניות כאלו.....

crimsonRed

New member
גם אני אהבתי את התמונה

כישרון הציור אצלי כל כך לא קיים שלפעמים אני מהרהר ביני לבין עצמי אם לא שכחו אצלי איזה חלק בהרכבה הראשונית

matapuz

New member
ציור משגע!

גם אני מצייר... אבל לצערי נטשתי את זה בשנים האחרונות
אני חייב לחזור, עשית לי נורא חשק! עד היום הגננת רואה אותי ברחוב ואומרת "כל הילדים תמיד היו משחקים בבובות ולגו, ורק אתה היית יושב בפינת ציור ומצייר"
את ממש מוכשרת

למעלה