סיכום שבועי באיחור

viko222

New member
סיכום שבועי באיחור../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של עלמה זהר): - שיר השבוע (לא של עלמה זהר): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק\ריגש אתכם\איפיין את השבוע שלכם): - מאכל השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע\מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: - תמונה (שלכם\שאהבתם השבוע):

ה אiר

New member
יאללה. איפה אתם? ../images/Emo10.gif

ויקו אפשר להשאיר את הסיכום השבועי ביום ראשון וזהו. :) השבוע שעבר: - שיר השבוע (של עלמה זהר):
גלות בבל השניה - שיר השבוע (לא של עלמה זהר):
דונט לייק אקוסטי \ היהודים, שאלתי מה קרה \ שלמה ארצי, שיר לבת \ אתי אנקרי - אלבום השבוע:
שלמה ארצי & שלום חנוך בקיסריה. - האדם שעשה לכם את השבוע:
אנשים טובים. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק\ריגש אתכם\איפיין את השבוע שלכם):
"כשאת אוהבת, היי נאמנה לקול שגואה בך." - מאכל השבוע:
רביולי פטריות עם רוטב פטריות - דבר שהשגתם השבוע:
שומדבר מיוחד - משהו שעשה לכם את השבוע:
לא משהו מיוחד - משהו שהרס את השבוע:
שיפוצים מתחתי ומעלי ומצדדי, אחת שתיים שלוש
- מסקנה מהשבוע\מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
לעמוד על שלך. זה בסיסי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שיעבור... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שלא אצא מדעתי. - שיר שפתחתם איתו את השבוע:
לו רק יכולתי \ כרמל מכוכב נולד - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
חברות וחברים טובים. - תמונה (שלכם\שאהבתם השבוע):
קדימה.

lifie

New member
ואני כבר ... חשבתי... שיהיה שבוע טוב...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של עלמה זהר): דע - שיר השבוע (לא של עלמה זהר): היהודים-לא קל, אסף אבידןWEAK - אלבום השבוע: עלמה זהר-דברי והיהודים-כל האלבומים(אחל'ה פלייליסט) - האדם שעשה לכם את השבוע: ספיר - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק\ריגש אתכם\איפיין את השבוע שלכם): "אני לא מכור לאח הגדול"(אומר ומעביר לערוץ 20),אבא שלי - מאכל השבוע: לחם של אימא שלי - דבר שהשגתם השבוע: כלום - משהו שעשה לכם את השבוע: עברתי 6000 כניסות לבלוג שלי - משהו שהרס את השבוע: רבתי עם אהבת חיי - מסקנה מהשבוע\מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מי אני? מה אני? מי אני? מי? מי? מי? (הגשש החיוור-קרקר נגד קרקר) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חופש - שיר שפתחתם איתו את השבוע: הזמן שלך- היהודים - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בעלי היקר - תמונה (שלכם\שאהבתם השבוע): אין לי ...

יאללה נענה גם=]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של עלמה זהר):אין. - שיר השבוע (לא של עלמה זהר):היהודים-דונט לייק האקוסטי והימים שלנו. - אלבום השבוע:--- - האדם שעשה לכם את השבוע:--- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק\ריגש אתכם\איפיין את השבוע שלכם):כן יהיה לי אכפת אם יקרה לך משהו. - מאכל השבוע:פיצה מסבארו! - דבר שהשגתם השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע:שקניתי סופסוף את הדיסק של עלמה! - משהו שהרס את השבוע:הבדידות... - מסקנה מהשבוע\מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:צום קל!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:--- - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיתקשר. - שיר שפתחתם איתו את השבוע:קיילי מינוג-דה ואן - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אותו. - תמונה (שלכם\שאהבתם השבוע):

למעלה