סיכום שבועי בדיליי

סיכום שבועי בדיליי../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין גיי: שיר השבוע של להקה אחרת: להקת השבוע: אלבום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי רע שקרה השבוע: מחכים לו בשבוע הבא: מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: תמונת השבוע: תענו!

קומקומיזם ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין גיי: Maria שיר השבוע של להקה אחרת: אחריות-יוני בלוך להקת השבוע:דיסנדנטס אלבום השבוע:Milo Goes To College-Descendents הדבר הכי טוב שקרה השבוע:מהיום אני בחופש! הדבר הכי רע שקרה השבוע:תגבור של ארבע שעות בבוקר.. בהיסטוריה
מחכים לו בשבוע הבא:מחכה למחר^_^ מקווים שלא יגיע בשבוע הבא:לאדעת!!!חופש!!!!! תמונת השבוע:האהאהא! רק אותי זה מבדר?

mogili

New member
נמ.

שיר השבוע של גרין גיי: she שיר השבוע של להקה אחרת: nirvana - lithium להקת השבוע: nirvana אלבום השבוע: nirvana - nevermind הדבר הכי טוב שקרה השבוע: היום הלכתי לעמית, ועכשיו אני אצל פלוצ ונחמד לי:] ואני עוברת למערכת מקוצרת, יא! הדבר הכי רע שקרה השבוע: ממ..לאדעת, היה שבוע טוב מחכים לו בשבוע הבא: סמינר סיירים מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: לאדעת תמונת השבוע: אנלא בבית, עזבו

ME

שיר השבוע של גרין גיי: --אין ממש-- שיר השבוע של להקה אחרת: the reason להקת השבוע: אין :/ אלבום השבוע: כנ"ל הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חגגו לי ביום שישי יומולדת והיה בן זונה הדבר הכי רע שקרה השבוע: ההופעה בת"א. הייתה ההופעה הכי מחורבנת שאי פעם הייתי בה. והייתי בהרבה. הוו והמבחן שהיה יום אחר כך. מחכים לו בשבוע הבא: שאמא תגיע. ושהבנות יגלו לי איזו הפתעה הן מתכננות לי ליום שלישי :p מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: מחר :/ תמונת השבוע: נמנמ. אין כוח. אני בהאנגאובר רצחני

דניתיי16

New member
../images/Emo199.gif

שיר השבוע של גרין דיי: *at the library *2000 light years away *christie road *welcome to paradise *waiting שיר השבוע של להקה אחרת:isley brothers-shout להקת השבוע: -אפשר שתיים? -בוודאי דניתי -תודה. *greenday[כמובן] *ramones אלבום השבוע: --- הדבר הכי טוב שקרה השבוע:חופש הדבר הכי רע שקרה השבוע: אין :]] מחכים לו בשבוע הבא: שיפוץ בחדר! מקווים שלא יגיע בשבוע הבא:שיידחו לי את השיפוץ בחדר תמונת השבוע: אחח שאני ימצא אותם כבררר => =>

AriellA100

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שיר השבוע של גרין גיי: אממ אממ האמת שאתמול נדבקתי ל minnesota girl שיר השבוע של להקה אחרת: aerosmith - i dont want to miss a thing goo goo dolls - iris incubus - love hurts להקת השבוע: אלבום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שבוע שעבר חברה שלי הוציאה רשיון=] והיום ראיתי אותו אההההההההההה הדבר הכי רע שקרה השבוע: לא משהו מיוחד מחכים לו בשבוע הבא: להיות ביום חמישי בערב מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: שרב תמונת השבוע: חח הייתי שמה אבל צנעת הפרט וכל זה.. תענו! עניתי!

mEllie

New member
הנה..

שיר השבוע של גרין דיי: jesus of suburbia שיר השבוע של להקה אחרת: knocking on heavens doors של בוב דילן ועשו לו מלא חידושים.. הכי מוכר זה של גאנז אנד רוזס להקת השבוע: סקורפיונס, גרין דיי, קווין אלבום השבוע: american idiot הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אני והילדה הכי דפוקה בועלם השלמנו אחרי הריב הכי ארוך שלנו- יומיי'ם וחצי :):) הדבר הכי רע שקרה השבוע: היה' לי סיוט שבן דוד שלי רודף אחרי עם חיפושיות מתות ענקיות מחכים לו בשבוע הבא: לקנות בגדים לפסח מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: ריב עם מישהו תמונת השבוע: אמ..

mEllie

New member
תודה רבה:) וגם את פינק פלויד אני

מכירה ודי אוהבת.. חח בוא נגיד שהיי'תי נרדמת עם השירים שלהם במקום עם "נומי נומי" חח לא יודעת מה זה קשור אבל הכינוי שלך דחף אותי לכתוב את זה:p

גרין גיי חחח

שיר השבוע של גרין גיי:IN THE END שיר השבוע של להקה אחרת:INVICIBLE-MUSE להקת השבוע:GREEN DAY אלבום השבוע:muse-black holes and revelations הדבר הכי טוב שקרה השבוע:חופש :) הדבר הכי רע שקרה השבוע:....... מחכים לו בשבוע הבאחופש חחח: מקווים שלא יגיע בשבוע הבא:מלחמה חחח תמונת השבוע:

נמ

שיר השבוע של גרין גיי:when i come around שיר השבוע של להקה אחרת:welcome to black parda-mcr להקת השבוע:mcr אלבום השבוע:1-הביטלס הדבר הכי טוב שקרה השבוע:פסח! הדבר הכי רע שקרה השבוע:למצוא מה לעשות בפסחD: מחכים לו בשבוע הבא:טורנירD: מקווים שלא יגיע בשבוע הבא:לעשות את כל הש.ב

למעלה