סיכום שבועי הראשון בפורום

סיכום שבועי הראשון בפורום

שיר השבוע [של גילת] -
שיר השבוע [לא של גילת] -
תמונה שראית לאחרונה [אתם מוזמנים להוסיף]:
משהו אחד שעשה לכם את השבוע -
מישהו אחד שעשה לכם את השבוע -
משהו או מישהו שהרס לכם את השבוע -
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא -
מאכל השבוע -
ציטוט השבוע - ולסיום, אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו

papashdon

New member
בשביל מה קרדיט?

זה נמצא ברוב פורמי המוזיקה בתפוז, אם לא בכולם
.

1mayush

New member
אבל זה אותו תוכן של הסיכום שבועי שם?

אז בסדר.. בלי קרדיט

1mayush

New member
עונה ../images/Emo26.gif

שיר השבוע [של גילת] - "בגללך"
שיר השבוע [לא של גילת] - יש המווווווווון ... בעיקר לועזי .. אבל גם בעברית
תמונה שראית לאחרונה [אתם מוזמנים להוסיף]:
הוא החבר הכי טוב
לעולם לא תמצאו טוב ממנו !!!
משהו אחד שעשה לכם את השבוע - לא קרה שומדבר מיוחד ...
מישהו אחד שעשה לכם את השבוע - ....................
משהו או מישהו שהרס לכם את השבוע - או בהחלט יש !!! הפעם ... תכננתי לסוע לאילת ... בניתי על זה הרבה דברים אבל?! לאאאאאא..... ההורים של חברה שלי החליטו להפתיע אותה שהם טסים לארה"ב בזמן שהיינו אמורים לסוע לאילת!! והם ידעו על זה שאנחנו רוצות לסוע עם עוד אנשים מספיק זמן מראש.. ו_ _ _ _ אותנו !!!! קיצור.. התבאסתי מזה ר-צ-ח .. זה פשוט ה=ר=ס לי את השבוע.. וכל מה שתכננתי! טוב אני לא אחפור יותר כי יכול להיגמר עוד מלא זמן !
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - שיקרה משו טוב
מאכל השבוע - ספגטי
ציטוט השבוע - "..אוהבת בלי לגעת, רואה ולא נוגעת, הולכת ושוקעת, אני משתגע(עעעעעעעעע)ת.."
_
_

one of a kind1

New member
עונה=]

שיר השבוע של גילת: "בגללך" שיר השבוע לא של גילת: "UMBRELLA" משהו אחד שעשה לכם את השבוע: אני גרה ביישוב וכל החברים שלי באו עד לשם כדי להפתיע אותי ליומולדת..זה שימח אותי!חח מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ........ משהו או מישהו שהרס לכם את השבוע: חח אני מובטלתתת!וחברה הכי טובה שלי טסה לצרפת..
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: אממ חח לא יודעת=\\ מאכל השבוע: פיצה.. ציטוט השבוע: חיוך הוא קו עקום שמיישר הכללל!

papashdon

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע [של גילת] - לא היה..אולי קצת 'בגללך'. שיר השבוע [לא של גילת] - אזה"ש/ מירי מסיקה תמונה שראית לאחרונה [אתם מוזמנים להוסיף]: ... משהו אחד שעשה לכם את השבוע - סיימתי קורס ערבית
עם ציון 91. מישהו אחד שעשה לכם את השבוע - חברים. משהו או מישהו שהרס לכם את השבוע - עייפות
. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - נסיעה לצפון:) מאכל השבוע - המ..המבורגר? ציטוט השבוע -

עונהה

שיר השבוע [של גילת] -
שומעת רק את דניאלו'ש
שלי.. שיר השבוע [לא של גילת] - כשאת כאן וזה לא אני של דניאלי
תמונה שראית לאחרונה [אתם מוזמנים להוסיף]: ראיתי אותה מזמן אבל שחכתי אותה וראיתי אותה שוב השבוע חחח איזה זווית צילום יפה.. ונכון שדניאלו'ש
שלי מושלם?! משהו אחד שעשה לכם את השבוע - יומולדתת.. [# מישהו אחד שעשה לכם את השבוע - חברה שלי משהו או מישהו שהרס לכם את השבוע - ילדה אחת משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - מממ.. לא יודעת מאכל השבוע - מש'ו של מרוקאים.. ציטוט השבוע - "אם את כמוני מרגישה, אמרי מילה בבקשה..." שבוע מצויין..

שחכתי להעלות את התמונהה.. חחח הנה..:::::

שששששששששש-לללללללללללללל-ממממממממממ-ווווווווווווווווווווווווווווו-תתתתתתתתתתתתתת-

עונה.. יאיי כמה זמן לא נכנסתי לפורום:\\

לא היה לי זמן.. אבל עכשיו יש לי:)) שיר השבוע [של גילת] - בגללך שיר השבוע [לא של גילת] - מנגינה שקטה-רוני תמונה שראית לאחרונה [אתם מוזמנים להוסיף]-של מי.. תגידו ואני ישים! משהו אחד שעשה לכם את השבוע -קניתי בגד ים חדש:) מישהו אחד שעשה לכם את השבוע - חברה של אחותי.. היא הביאה לי פוסטרים ענקיים של רוני בבננה משהו או מישהו שהרס לכם את השבוע - נדב-ילד דפוק מהכיתה שלי!! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - אממ.. שאני יקבל שובר של 100 ש"ח לקנות מה שאני רוצה בליז [חנות בגי ים] חח.. דבילי אני יודעתת!! מאכל השבוע - צ'יפס ציטוט השבוע - אין:\\ איזה תמונה לא הבנתי תענוו ליי פליזז

1mayush

New member
ענברי ..

לא היית חייבת תמונה שלך אבל גם זה בסדר
הכוונה הייתה להעלות תמונה שראית בזמן האחרון ואהבת אותה.. כמו למשל.. שאני עשיתי

למעלה