סיכום שבועי וספויילרים

ohadcarrington

New member
סיכום שבועי וספויילרים

והוו סופ"ש הגיע!
מה היה לנו השבוע בצח"מ?
אדם חוזר לעבוד עם ויקטור אבל גם עוזר לצד השני, סייג' וניק לא מצליחים להשלים, ג'ק כועס על בילי ופיליס, מריסה פוגשת את הילדה שלה, אשלי מנסה לקנות את ויקטור אבל הוא מסרב, לילי מסתבכת וניק חוקר על ד"ר אנדרסון.

ספויילרים:

14/12 - ג'ק ופיליס רבים בגלל התוכנית של ג'ק להצלת ג'אבוט; פיליס דואגת שסודה ייחשף; נוח דוחף את מריסה לידי לוקה; בילי מפשל עם ויקטוריה.
15/12 - ניק נפתח לשרון; נכפה על סטיץ' לספר לאבי את רגשותיו לאשלי; ג'ק מגיע לנקודת הסף עם ויקטור.
16/12 - אשלי מקבלת ביקור; הילארי ניגשת לדבון עם הצעה מעניינת; צ'לסי מתחקרת את אדם על ויקטור.
17/12 - ויקטור שוכר אדם מפתיע לניומן (בטח לוקה); ניק מחליט החלטה לגבי מערכת היחסים שלו עם סייג'; קווין דוחף את בילי לשחק "נקי".
18/12 - ג'ק מכריח את אדם לבחור צד; בילי שוב מאבד שליטה.
מקור: http://www.welovesoaps.net/2015/12/young-and-the-restless-spoilers-december-14-18-2015.html

פינת הנוסטלגיה:
טוב, זה קטע מאוד מאוד מאוד ישן! אני בקושי זוכר מה הייתה העלילה אז אני אנסה להסביר: לויקטור הייתה מאהבת בשם אווה, הוא סיים איתה את הקשר והיא באה לדבר איתו בבית, הוא התמוטט ומאוחר יותר אמרו שהוא מת (ממש לא מת!), ניקי זאת הבלונדינית היפה שבוכה! ואווה זו הבלונדינית השנייה שהיא רבה איתה...
עכשיו, זאתי שבהתחלה, זאתי שבכלא, אם אני לא טועה קוראים לה לורי והיא רצחה מישהו...
זאתי עם השיער השחור זו ג'וליה והזקנה זו כמובן קת'רין...
וזה כל מה שהצלחתי להיזכר מהתקופה הזו...

sigalit1000

New member
תודה, צ'לסי ואבי צריכות לעשות משהו עם הפלולות שיש להן בפרצוף

איפה לורן? מאז מסיבת ליל כל הקדושים לא ראינו....
איפה קייל? אמרו שהוא עובר לסטטוס הקלטות אבל נראה שהוא נעלם....
איפה סאמר? היא זכתה שנתים ברציפות בשחקנית הצעירה הטובה ביותר ולכן אני משוכנעת שאין מצב שהיא תעזוב, אבל כבר חודש וחצי שלא ראינו אותה, מוזר....
איפה פטי? היא טסה לצרפת לחכות לאיאן שבכלל לא טס, היא עדיין מחכה לו?

ohadcarrington

New member
לפחות רואים את אבי שוב...

באמת מוזר לאן סאמר נעלמה...
&nbsp
ממש מעצבן אותי שראיתי את לורן רק פעמיים שלוש עד היום

&nbsp
פטי בטח תישאר שם בודדה לתמיד, או עד שהיא תחליט לחזור לחפש את איאן...

sigalit1000

New member
אתה אוהב את אבי ובן? או בעד אשלי ובן?

לדעתי בן ואבי, הפער בין אבי [34] ובן [41] סך הכל 7 שנים אני חושבת שמה שיגרום לבעיות ביניהם זה הבן של בן שלא יאהב את אבי והיא סביר להניח תפשל בכמה דברים שקשורים לילד....

השמועות אומרת שאת פיית בת ה16 [תוגדל באמצע/סוף 2016] תגלם אחותה הצעירה במציאות של השחקנית שמגלמת את סאמר, ג'ואי קינג בת ה16 וחצי האחיות הן שחקניות אמריקאיות יהודיות, וג'ואי מחשיבה את עצמה כיהודייה פטריוטית....

ohadcarrington

New member
הם נראים חמודים ביחד

לא שהם יחזיקו עם הבן של בן וגם עם זה שהוא בכלל אוהב את אשלי...
&nbsp
אז יש עוד יהודייה על הסט?
סתםסתם אמממ נשמע נחמד שמגדילים אותה, רק שזה ייקרה בעוד הרבה זמן

ohadcarrington

New member
הלינק לפינת הנוסטלגיה:

עד שהתאמצתי להיזכר מי אלו כל האנשים האלה!

sigalit1000

New member
הפרק של אתמול: כריסטיאן מזהה את אבא ניק ובוכה עד שניק

לוקח אותו ומרדים אותו, ויקטור שוב מנצח..... ומה קרה לאשלי בפארק?!?!?! אני מקווה שהיא בסדר....

amirfeld

New member
ויקטור תמיד מנצח

אני מקווה שמפה משהו התפתח בסיפור של ניק וכריסטאן.
למי קשורה הדמות החדשה שמגיע ב15 לינואר?

sigalit1000

New member
הדמות החדשה שמגיעה אמורה להיות הגירסה הנשית של קווין והיא

תהיה קשורה לקווין וגם לסכסוך של ויקטור/ניומן/ג'ק/זבו.... היא סביר להניח תעזור לאחד הצדדים..... היא נראית לי דמות ממש מעניינת.... בילי החדש צפוי להופיע יום לפניה.... וטרייסי חוזרת השבוע למספר מצומצם של פרקים....

ohadcarrington

New member
זאת זאתי שהוא דיבר איתה ואמר לה אאוף וויידרזיין? כשמריה

התעצבנה עליו שהוא לא מספר לה מי זו?

ohadcarrington

New member
נקווה, כי קווין משעמם ומעצבן אותי ביחד

ועדיין לא הבנתי מה הקטע בינו לבין מריה, הם ידידים? חברים? סתם אנשים ביקום?

sigalit1000

New member
הם שותפים לדירה, מריה רצתה יותר, הם ניסו וזה לא הצליח, קווין

אמר שזה לא הולך ביניהם מעבר לשותפות לדירה וידידות ומריה אמרה לו שהיא מסכימה וגם חושבת ככה, ברור שמריה רוצה יותר....

למעלה