סיכום שבועי וספוילרים

ohadcarrington

New member
סיכום שבועי וספוילרים

והוו סופ"ש הגיע!
מה היה לנו השבוע בצח"מ?
בילי וויקטוריה נפרדו, בילי שיכור, כריסטיאן הוטבל, שרון מאושרת, דבון סולח למייקל, ויקטור ובילי מסתכסכים, לילי גורמת לג'ו לחשוד, אדם וצ'לסי מתאחדים למשפחה מאוחדת, אניטה לוקחת לאדם את כרטיס האשראי, לוקה ומריסה עוזבים כדי למצוא את ביתם ונוח נשאר לבד...

ספויילרים

7/12 - ניק מדיע לביתם של צ'לסי ואדם לראות את סייג'; ויקטור מודיע לויקטוריה שניומן מפנים את הבניין של ג'אבוט, והיא מפתיעה אותו עם ההתקדמות בניומן מאז השריפה; קווין וג'ק מגיעים בחזרה לג'נואה סיטי מהטיול שלהם לג'נבה; אשלי מעדכנת את ג'ק בתוכניתם של בילי ופיליס; ג'ק מזעזע את אשלי עם האמת על הכפיל שלו, מרקו (מה הוא עדיין חי?
שיט!); סנדי, הידועה יותר בשם ד"ר אנדרסון אומרת לניק שקצת זמן רחוק מסייג' יהיה טוב לו.
8/12 - מריסה נופלת לידיו של לוקה (אהה ידעתי! אין שום ילדה!); ויקטור מוסר חדשות לאבוטים; צ'לסי מתחקרת את אדם על מערכת היחסים שלו עם סייג'; ג'ק מספר לאדם שהוא עומד לגבות את החוב שאדם חייב לו; ג'ק מתעמת עם בילי על האיחוד שלו עם פיליס; ניק מסכים עם סייג'.
9/12 - אשלי חושפת את קלפיה לויקטור; נוח נלחם מלוכלך; אדם מודה בפני ג'ק.
10/12 - דבון מקבל התוודות מפתיעה מקיין; דילן מסיר את כל המחסומים לשרון.
11/12 - לילי משחקת עם אש; מריה שוקלת מחדש את רגשותיה לקווין; ניק חוקר על ד"ר אנדרסון.
מקור: http://www.welovesoaps.net/2015/12/young-and-the-restless-spoilers-december-7-11-2015.html

פינת הנוסטלגיה
השבוע, מותה של קאסי האהובה! בזרועותיהם של שרון וניק

amirfeld

New member
שבוע מעניין הולך להיות במיוחד בגיזרת משפחת אבוט

אפילו שאנחנו יודעים שהולך להתחלף שחקן.
מה אתם חושבים?

sigalit1000

New member
לדעתי הרסו את הדמות של בילי זה ממש נורא למה שהוא נהפך

מעניין מה אדם מתכוון לספר לג'ק, הסיפור עם דוקטור אנדרסון מתחיל להתקדם מהר לא? ניק כבר מתחיל לחשוד, אנחנו יודעים שאחת הדמויות תגלה שכריסטיאן בחיים והוא אצל שרון ולא תספר, יש הימורים מי הדמות?

מריסה -> הם הורסים את הדמות של מריסה לחלוטין, מה שקורה בינה לבין לוקה זה פסול, למה היא בכלל חושבת שהיא תקבל את הבת שלה בחזרה הרי היא מסרה אותה לאימוץ, ואני מתחילה להאמין לאוהד שאין ילדה והכל שקר.... ואני מקווה שמריה תקבל סיפור בקרוב.....

sigalit1000

New member
סיימתי את הסיכון של הדמויות שתעלה אני אוסיף אותם, סיכמתי את:

סייג', צ'לסי, הילארי, ג'ואי, מריסה, לוקה, והילדים: סאמר, פיית, ג'וני, קונור, קייטי וכריסטיאן.... אם לא עשית את מריה אני יכולה להוסיף כי ראיתי אותה יחסית מההתחלה....

sigalit1000

New member
טיפול הBotox & Filler injections של שרון שמזעזע את המעריצים

בזמן שהדמות שרון הייתה בבית משוגעים, השחקנית שרון ניצלה את הזמן לטיפול בוטקוס ועוד כמה שיפוצים שהחרידו את הצופים, חלק מזועזעים, חלק בהלם....

amirfeld

New member
הרופא המשוגעת

אמרה לניק את השם הפרטי שלה.
קוראים לה סינדי אם אני לא טועה זאת אותה סינדי שנפלה במסיבה
הבריכה של ניק.
שהיו בקולג' ביחד וויקטור נתן למשפחה שלה כסף כדי לא תתלונן במשטרה .
נגד ניק
האם היא באה לנקום?
מה דעתכם

sigalit1000

New member
את הנקמה ראינו בחטיפה של כריסטיאן עכשיו היא תנסה לפתות אותו

לדעתי ניק יבגוד פעם אחת ,אולי היא תתן לו משהו שלא יהיה הכי מודע ואז הרופאה תבין שניק צריך את הבן שלו בחזרה והיא תפליל את שרון בחטיפה הרי סינדי [סנדרה] הייתה החברה שלו ושרון רצתה להפריד ביניהם ולקחת את ניק לעצמה לא הגיוני שהרופאה תתן לה תינוק במתנה לדעתי בקרוב היא תפליל את שרון בחטיפה של כריסטיאן ואז להפתעת הרופאה ניק ידחה אותה וירוץ חזרה לסייג' שיש מצב שתבגוד בניק עם אדם, ואז הרופאה תעבור לשלב הבא בנקמה שאין לי שמץ מה חחחחח

ohadcarrington

New member
מממ יכול להיות שהיא תנסה לרצוח את ניק

זה תמיד מגיע לרצח איכשהו, לא?

ohadcarrington

New member
וואו! את ממש מהירה

אמממ אני אעשה את מריה, שרון, אשלי, ויקטור, ג'ק, פיליס, בריטני, בראד, בובי, ג'יי טי, מקנזי, מאק, מלקולם וקת'רין...

sigalit1000

New member
אל תשכח שהדמויות שאני סיכמתי נמצאות בסדרה שנה או שנתיים

אלו שאתה מסכם נמצאות שנים, לדעתי דמות אחת שלך זה כמו כל הסיכום שלי של כל הדמויות.... את הדמויות שלך קשה לסכם, אני מסכמת ממה שראיתי בפרקים אתה גם מה שראית אבל גם שנים חסרות וזה קשה....

זוכר את הסיכום שלך מהקומונה על מייקל? אז זה יותר ארוך מכל הסיכומים שלי, ככה שכל הכבוד לך....

ohadcarrington

New member
אני לא הולך לסכם עכשיו את קיצור כל תולדות הדמות

אין לי גם סבלנות לזה, זה מלא דמויות!

&nbsp
אני אסכם איזו פסקה על כל אחת הדמויות, מה קרה להן מאז שעזבנו אותן ואיפה הן היום... משהו קצר וקולע כזה ואם יהיו שאלות אז אני אענה :)

ohadcarrington

New member
גם לי זה נראה ממש חשוד שאחרי שבועות שהוא מנסה לסחוט

אותה, בשנייה פתאום הוא מסכים לקחת אותה לבת שלהם שהוא מסר לאימוץ...
יכול להיות שהוא עומד לחטוף את מריסה...

sigalit1000

New member
אני הלכתי לאיבוד בסיפור של מריסה

יש שם דברים שלא מסתדרים לי אפילו ברמה של אופרת סבון

sigalit1000

New member
מי מסר את הילדה לאימוץ? זו הייתה מריסה לא?

לוקה גילה שיש לו ילדה שמריסה מסרה לאימוץ שהוא פגש את מרקו ואז הוא הגיע לגנואה סיטי או שלא, אני כבר מבולבלת, כי אם מריסה מסרה אותה ואני זוכרת שהיא אמרה לנוח שהיא נתנה את הילדה למרקו שימסור אותה לאימוץ והוא עשה את זה אז למה לוקה אמור לדעת איפה הילדה הרי הוא רק עכשיו גילה שהיא קיימת.... איך מאז שלוקה גילה הוא לא מצא אותה הרי יש לו משפחת בעלת אמצעים רבים, והקרוב משפחה שלו כבר הגיע? ואם כן מי זה.... ועוד משהו לא מובן מריסה מסרה אותה לאימוץ מה יעזור לה למצוא אותה הרי היא לא יכולה לקחת אותה בחזרה... ועוד משהו לא ברור, מריסה לא ידעה אם זה בן או בת, איך זה הגיוני? היא נתנה את הילדה למרקו בלי לדעת? ואיך לוקה יודע שזו בת מאיפה הוא הגיע למידע הזה?

amirfeld

New member
כן

לגבי השאלה איך הוא ידע מרקו פגש את לוקה ואמר לו על האימוץ של הילדה.
בכל אופן זה מה שאני הצלחתי להבין מהסיפור.
בכלל לדעתי לוקה הוא אחת הדמויות המיותרות בסידרה.
וגם אני מתחיל לחשוב כמו אוהד שאין ילדה בכלל וזו מלכודת למריסה.

למעלה