סיכום שבועי , זוכרות ?

millllley

New member
סיכום שבועי , זוכרות ?

הי , בנות , מה נסגר ? כבר שבוע שני שאין פה סיכום שבועי ... לונורא , עוד לא מאוחר . משהו טוב מהשבוע - משהו רע מהשבוע - חידוש השבוע - סדרת השבוע - סרט השבוע - ספר השבוע - שיר השבוע - בנאדם שעשה לכם את השבוע - משהו שאכזב אתכם השבוע - ציטוט השבוע - יציאת השבוע - מ 1 עד 10 ... איך הייתם מסכמים את השבוע ? - אז , שבת שלום כבר לא . אבל שבוע טוב לכוווווווווווולן .

pop128

New member
אני D=

משהו טוב מהשבוע - אמ .. היה נורא מצחיק, חברה באה אליי והתאפרנו אימו והצטלמנו מפחייייייד XD משהו רע מהשבוע - מילה אחת: מ-ת-מ-ט-י-ק-ה !!!!!!! חידוש השבוע - אממ.. לא יודעתD: לא זוכרת ת'אמתD: סדרת השבוע - gossip girl, היפה והחנון, על טבעי, CSI, ללא עקבות
סרט השבוע - קאמפ רוק - הרבה יותר יפה בטלוויזיה D= ספר השבוע - my teacher glows in the dark XD שיר השבוע - leave it all to me - iCARLY בנאדם שעשה לכם את השבוע - חברווווותיי :) משהו שאכזב אתכם השבוע - אני והמתמטיקה שלי. =[ ציטוט השבוע - לא יודעת D: יציאת השבוע - אממ היה משהו אבל אנ'לא זוכרת ... מ 1 עד 10 ... איך הייתם מסכמים את השבוע ? - 8.5 ! תמונה ---> כן זה אחת מה100 תמונות המפחידות ביותר D:

millllley

New member
השבוע שלילילי ../images/Emo3.gif

משהו טוב מהשבוע - העניינים הסתדרו עם נעה ה BF
, אני אוהבת את תימור
, באחד הימים אצל תימורוש הרגשה של חורף ממש ממש ממש ושתינו היינו בעננים < עכשיו שאני חושבת על זה ? היה צריך לצלם אותנו D: > , הסתפרתי ואפילו שלא יצא כלכך מדהים ... הסתפרתי !!
, מסיבה במועדון לידיד די רחוק אבל חשוב < ממ .. סיפור ארוך > והיה הכי כיף שאפשר ! 1 , כנראה הזדמנות להשלים עם רוני , ואני כלכך מאווווווושרת מזה ...... אי אפשר להסביר .
, נפרדתי מחבר < לשעבר > שלי , ואחרון - הבנתי שצריך להיות מי שרוצים , לא לשים על אנשים שאומרים מילים רעות , ולדעת להתעלם כשצרריך ... ( = משהו רע מהשבוע - או .. תמיד יהיה . - חברה ממש ממש טובה < לשעבר BF > מאכזבת כל פעם מחדש בגדול , והתחלתי להבין כמה דברים ששמעתי ולא האמנתי בחיים ... , שיחה פוגעת במסרים - אבל צריך לחיות עם האמת , אכזבתי את נעה
, הסתפרתי ולא יצא משהו ... וזהו . < מהההה ? > חידוש השבוע - הסתפרתי < כמה פעמים אני עוד אצטרך לספר על זה ?! > , ברד והכל ...
סדרת השבוע - עקרות בית אמיתיות <
> , האנה מונטנה
סרט השבוע - קאמפרוק .
ספר השבוע - לא קראתי ספרים השבוע ... שיר השבוע - חהחה , חיכיתי לזה
; ממ .. יש כמה . Better In Time - Leona Lewis , Goodbye - Miley Cyrus , Bottom Of The Ocean - Miley Cyrus , ועוד ... פשוט אין לי כוח . D ; בנאדם שעשה לכם את השבוע - נעה ותימור .
משהו שאכזב אתכם השבוע - קטע שלי ... נעה אני מצטערת
ציטוט השבוע - חחחח חם חם מהתנור . עכשיו בארוחת ערב עם אחותי & ארוסה , 2 דודים , אבאמא ואחי הקטן - אמא - " תעביר לי את הקוסמת " < סוג של מאכל :D > אבא - " שרון , תפסיקי לקלל " * צוחקים צוחקים ... * דוד אלי - " טוב תעבירו לי תכוסעמק הזה , כוסעמק ... "
* סליחה על המילים הבוטות ...
* יציאת השבוע - אתמול במטרוק , אחד השווים בלי צחוק . ^^ תמונת השבוע -
מ 1 עד 10 .. איך הייתם מסכמים את השבוע ? - 7

millllley

New member
חחחח לא אני לא :-!

לעומת זאת , אני זוכרת את התמונה שלך ..

pop128

New member
אה את מתכוונת יציאה כזאת XDD

יואו את הולכת למטרוק ? חחחח היו זמנים XD את מהממת!

millllley

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

לא בדיוק למטרוק , את יודעת , בר מצוות וכאלה
ואת הרבה יותר יפה , אבל תודה ...

יובי180

New member
../images/Emo13.gif

משהו טוב מהשבוע - חחח אני מנסה להיזכר, היה מלא אבל אני סנילית XD משהו רע מהשבוע - ילדה *%^%$ מהשכבה שלי וגיאומטריה!!! חידוש השבוע - דיסקים- מיילי והאנה מונטנה 1
סדרת השבוע - האנה מונטנה וiCarly סרט השבוע - קאמפ רוק, זה כזה סטייל להקליט את זה ביסמקס ולחרוש על זה כל היום XD ספר השבוע - "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" של מארק האדון שיר השבוע - love bug- jonas brothers בנאדם שעשה לכם את השבוע - אבא שלי
משהו שאכזב אתכם השבוע - גיאומטריה!!! ציטוט השבוע - אני לנועה (Noa Jonas) במסן:"פאק אישה למה את מטיילת בבית? חסרות שמורות טבע? XD" יציאת השבוע - חחח לא זוכרת ><" מ 1 עד 10 ... איך הייתם מסכמים את השבוע ? - 9 תגובה לתמונה: עזבוווווו XD

pop128

New member
../images/Emo41.gif אני :]

משהו טוב מהשבוע - כל השבוע אוכלים בחוץ XD משהו רע מהשבוע - מתגעגעת לאמא חידוש השבוע - אין :] סדרת השבוע - חשופיםםם סרט השבוע - קאמפ רוקק ספר השבוע - אין :] שיר השבוע - disterbia של ריאנה בנאדם שעשה לכם את השבוע - חבל שאין אחד כזה משהו שאכזב אתכם השבוע - לא איכזבו אותי :] ציטוט השבוע - expect for the anexpected יציאת השבוע - אמ ממ מ 1 עד 10 ... איך הייתם מסכמים את השבוע ? - שבוע חמוד + היו לי יותר טובים הוא היה רגיל כזה 7

אני !

משהו טוב מהשבוע - יומולדת לאח שלי, אז הרבה חגיגות (ואוכל טעים XD) משהו רע מהשבוע - כואב לי הגב מלסחוב את התיק של בצפר ><... חידוש השבוע - בקרוב (בתקווה שהיום) גיטרה חדשה, ודיסקים של מיילי והאנה מונטנה. D: סדרת השבוע - השמינייה !! (אני מרגישה כל כך קטנה עכשיו. P: ) אבל יש עונה שנייה ב VOD !! וכמובן שהאנה מונטנה. :) סרט השבוע - קאמפ רוק. ספר השבוע - לא קראתי ספר... שיר השבוע - Just Stand Up - הדבר הזה שהיה לסרטן בארה"ב, soulmate - natasha bedingfield goodbye, bottom of the ocean - miley בנאדם שעשה לכם את השבוע - אף אחד.. משהו שאכזב אתכם השבוע - לא היה משהו מיוחד. ציטוט השבוע - אין לי :\ יציאת השבוע - נסעתי עם המשפחה שלי לרכב על סוסים XD מ 1 עד 10 ... איך הייתם מסכמים את השבוע ? - 7.5 :)

pop128

New member
תראי,

אני חייבת להסביר לך אחת ולתמיד. נכון את עושה "הוספת תגובה" על התגובה האחרונה שאת קוראת ? אז לא! את אמורה לעשות "הוסף תגובה" על ההודעה הראשית שבמקרה הזה קוראים לה "סיכום שבועי, זוכרות?" כי אליה את מגיבה.. את לא מגיבה על מה שאני אומרת נכון? בקיצור, מקווה שהבנת (=

pop128

New member
עליה *

ולא , לא טעיתי P= פשוט עליה נשמע יותר טוב מאליהD=

למעלה