סיכום שבועי- חייב להוציא קצת לחץ

• פותח הנושא both
  • פורסם בתאריך

both

New member
סיכום שבועי- חייב להוציא קצת לחץ

השבוע שלי בשתי מילים ,היה ארוך ומתסכל. תחושה של חוסר כבוד בעבודה מצד הקולגות שלי גרמה לרמת תסכול-על בעבודה, וחוסר היכולת לספר למשפחה שלי עליי בנוסף לגורמים אחרים גרמו לתסכול נוראי גם בבית.
אני מרגיש שאני בדאון רציני ולא יכול לצאת מזה...גם לא רואה שזה יסתיים בעתיד הקרוב, אלא סביר להניח שיחמיר. המחשבות על שינוי הולכות ומתגברות בד בבד עם הידיעה שזה לא יוכל לקרות לפחות בשנים הקרובות אם בכלל . אני אמור להתחיל ללמוד בפברואר אם יהיה עדיין מקום במכללה אחרי שתעודת הבגרות שלי תאושר, מה שאומר כמעט 4 שנים בהן אין מצב שאוכל להתחיל שינוי, בנוסף אני רואה את הקושי של אשתי...ככל שהזמן עובר היא משוכנעת שתוכל להימשך אלי גם אם אעבור שינוי, אבל מדי פעם אני רואה והיא גם אומרת שהיא מתגעגעת לסקס ב, כפי שהיה יותר בעבר בינינו,חסרה לה האישה שבי. הקושי הזה שלה גורם לי שוב לדחוק את המחשבות על שינוי, אבל התסכולים מתגברים וככל שהימים עוברים נראה לי יותר ויותר שלא אוכל להישאר עם הגוף הזה למשך שארית חיי.
אני מרגיש כאילו חיי עומדים במקום ואין התקדמות בכלום. היינו אמורים לחפש דירה ולעבור, להירשם למכון כושר ולתכנן הריון בשנה הקרובה והכל עצר לפני שהחל. לא רוצה לעבור דירה ולשלם יותר אם בסוף אלמד ואצטרך לעבוד פחות שעות (כמובן גם פחות כסף יהיה), לא מצאתי עדיין מכון כושר מתאים שאינו יקר מדי וגם ארגיש נוח שם (הייתי באחד והיה לי נורא קשה עם המלתחות של הנשים לשם אני אוטומטית משוייך), פוחד לתכנן ילד אם בשלב מסויים לא אוכל יותר ואלך על שינוי ואז נגלה שאשתי לא מסוגלת להימשך אלי פיסית (למרות שהיא חושבת שהיא כן תוכל להימשך בכל זאת)...הפחדים האלה מחזיקים אותי במקום ונורא קשה לי עם זה.

מה טוב קרה מבחינת מגדר? היתה לי שיחה עם החברה הכי טובה שלי פה בגרמניה, בה הסברתי לה בדיוק מה עבר עלי ואיך הייתי רוצה שתתייחס אלי ועשה רושם לפחות שהיא קיבלה ותעשה יותר מאמץ להתרגל לדבר אלי בלשון זכר (היא ישראלית). מחר אנחנו מתכוונים ללכת לאגם וזו תהיה הפעם הראשונה שלי בבגד ים גברי (לא שחיתי שנים)...מתרגש ומקווה שסוף סוף ארגיש בנוח גם כשאלך לשחות.

היו פעמים השבוע בהן הרגשתי כאילו אני כלוא עדיין...כלוא בגוף הזה, כלוא בתבנית הנשית הזו בה רואים אותי אנשים (כולל המשפחה), כלוא בגלל הפחדים ולא מסוגל להשתחרר.
אני שונא את ההרגשה הזו! זה מזכיר לי איך הרגשתי כשהייתי כלוא בחיים הקודמים שלי כאישה עם בעלי לשעבר, רק שאז לא יכולתי לספר לאיש מי אני באמת ואילו עכשיו לא מעט אנשים כבר יודעים והשאר ידעו בקרוב.
לא יודע איך להתקדם מהמצב בו אני נמצא וחרא לי על הנשמה!

snoopytush

New member
קראתי

לא הבנתי למה לימודים אמורים למנוע ממך לעבור שינוי?
יש אנשים ששמעתי ששינו את מינם במהלך הלימודים.
אולי אם תתלבש מראש כמו בחור ותציג את עצמך כבחור
זה יהיה פחות מביך?
לגבי השאר אני לא יודעת מה לומר אז קבל חיבוק

both

New member
הבעיה עם הלימודים היא

שאני אמור להירשם ללימודים חלקיים בזמן שאני עובד חצי משרה והלימודים תלויים ביכולת להחזיק במקום העבודה הנוכחי ששולח אותי ללמוד. אם אני אצא כגבר, מקום העבודה ידע מיד כי יש קשר בין המכללה לעבודה שלי וכמעט בטוח שאני אאבד את מקום העבודה הנוכחי משום שאני מוכר כאישה ועובד כגננת בגן ילדים וגם אם המעבידים והקולגות שלי יכולים להתמודד עם זה שאני בעצם גבר, המצב יבלבל מאד ילדים איתם אני עובד ולכן לא יחשפו אותם לזה, מה עוד שאני עדיין בתקופת מבחן גם ככה, שבה יכולים לפטר אותי מכל סיבה שהיא ומתי שבא להם.

snoopytush

New member
לגבי התחושה שדברים עומדים במקום

אני חושבת שהתכניות שלך השתנו ולכן דברים נעצרו
הם לא נעצרו כי דברים לא משתנים אלא ההיפך מכורח השינוי.
לא ידעת שתצטרך ללמוד ולא ידעת שזה יארך 4 שנים.
איך נראים המלתחות של הגברים בחדר כושר?
אולי אם יש אפשרות להסתיר את הגוף מן וילון או משהו
יהיה לך יותר קל להכנס לאיזור הזה בלי שיסתכלו או ישאלו שאלות?
( סורי אני פשוט בטטת כורסא עצלנית אז אין לי מושג איך
מלחתחות של מכון כושר נראות... בינתיים אני רק מפנטז על לשכור
מאמן כושר קשוח בעתיד שיקרע לי את הצורה ויכניס אותי לכושר).

both

New member
עדיין יש לי

את אותן התוכניות אבל הנסיבות סביבן השתנו והפחד שמשהו רע יקרה משתק אותי.
לגבי המלתחות בחדר הכושר- אין כל הפרדה או מחיצה- כולם רואים הכל (זו היתה הבעיה שלי גם במלתחות הנשים...הרגשתי מאד לא שייך ולא נוח וכולן נעצו מבטים משום שאני לא נראה ממש כאישה,עד שרואים אותי ללא חולצה. למלתחות הגברים לא יתנו לי בכלל להיכנס כי אהיה רשום לפי מה שרשום בדרכון שלי- גם מבחינת השם וגם המין. מה עוד שאני גם לא נראה ממש כגבר.

snoopytush

New member
הממ איזו בעסה

גם אני בתור אישה שלא ממש אכפת לה מהגוף הנשי שלה
לא הייתי מרגישה נוח שכולם ינעצו בי מבטים .
אולי תתקלח בבית אחרי המכון?

both

New member
גם אני חשבתי

להתקלח בבית אבל הבעיה היא לא רק המקלחת...לא מרשים פה להתאמן עם הבגדים שאיתם באת למכון, חייבים להחליף ביגוד ונעליים, ככה שבכל מקרה חייבים להיות במלתחות...לראות ולהראות.

למעלה