סיכום שבועי(ים)-לפחות מישו עושה

מיטללל

New member
סיכום שבועי(ים)-לפחות מישו עושה

ת'עבודה.
הנה סיכום לשבועיים האחרונים... לאחר שנויה לא מילתה את תפקידה, אבל היא עוד תענש על זה, ובגדול ;) (אנה-לטיפולך)
אם כך אלו היו שבועיים סוערים, גדושים בדיונים מרתקים (יותר או פחות או יותר).
קודם כל בסקר הקודם-למה בגדתם? יותר מ 60 אחוז טענו שהם לעולם לא בגדו! ואני שואלת- האם זה בגלל שיש אצלנו אנשים כל כך מוסריים או סתם צעירים צעירים? :) 13 אחוז אנשים בעצם אומרים, "טעות, טועים טעינו". משיכה חזקה ביותר עשתה את שלה. וכולנו בעצם בני אדם.... בן אדם 1 אמר שזה קרה אחרי מריבה ("היא עצבנה אותי!"- תירוץ מרהיב:) ובן אדם 1 טוען שהוא השתכר ולא היה אחראי למעשיו. הצביעו 41 אנשים. שזה דיי כלום, אני אשכנע את עצמי שזה סתם נושא רגיש ויש בפורום באמת יותר אנשים. טוב. לא הצלחתי
להבא- תשתדלו יותר :)) אהה. היה גם דיון- האם כל הגברים בוגדים??? לא קראתי את השרשור. אז אני לא יודעת מה אמרתם:) הסקר החדש בנוגע אליי ולגיוסי (יש לי כבר פזם של שבועעעעע
) (תודו שכבר נמאס לכם לקרוא עליו:..) עדיין באוויר. יוחלף ביציאה הבאה שלי (פאק. שבוע הבא סוגרים 100 אבל 100 אחוז). קצת תמיכה! ותאמינו בי :) (כן!כן!כן!) בנוגע לדיוני השבוע(ים)...
andrians העלתה את הסוגיה... האם בנים יודעים להתלבש ? למה לעיתים הם לא מסתכלים במראה לפני שהם יוצאים מהבית? האם זו נכות או חוסר אכפתיות ? הגענו למסקנה שיש ויש.. וברוך השם לרובם יש אמא... ו 3 ידידות.. וסוג של ג'ינס נורמלי...
הצלצול ניסתה להבין מה בדיוק מלהיב את כל בעלי ה ז' ב 10 אנשנם שרצים אחרי כדור עגול אחד ומזיעים? האם זה קשור לשורשיהם הקודמוניים? האם זה "מסתיר" נטיות כאלה ואחרות?...... תשובות לא מצאנו
ואגב, נגד מי מכבי ת"א מחר?
nbgirl (זו שלא עשתה את הסיכום) שאלה איך הולכים עבודות הבית אצלכם.. מי מנקה ומה מנקה... וברמה האישית, עד שלא ערכתם מסדר ניקיון בבוקר יום שישי, לא ראיתם ניקיון מהו (מנקים את האבק אפילו מהיידית של הדלת!) yofi tofi ניסתה לברר האם אנשי הפורום אובססים (הקדמת תרופה למכה?
) ובכלל..... איך מתמודדים עם אובססים.. גילינו שהגבול דק.. ולפעמים שהרגשות חזקים חזקים, רובנו מסוגלים לעבור את הגבול הדק... ולמרות זאת, זה הדבר הכי דוחה בעולם.

מיטללל

New member
המשך

ניסינו לחשוב איפה אפשר למצוא את בחורים נורמלים (כאלה שנראים טוב, ויש להם טעם בבגדים, הם לא הומואים, הם מצחיקים. הם חכמים. הם רגישים. הם חכמים-אבל לא יותר מדי-והם גם לרוב יודעים מה להגיד ויש להם קול יפה !!! - מיטל רוצה שישירו לה: "יש לך אותי". זכרו..... בטיילת של ת"א ביום רביעי בין 19.00-22.04 ושבת בין 12.45-15.22
וגםםםםם ניסינו להבין למה יש כל כך הרבה בנות מדהימות פנויות... כי אתםםם מ-פ-ח-ד-י-םםםםםם הסלבסטר בא ומתקרב... הרוחות מתחממים... האם בכלל ראוי לחגוג חג של אדם שרצח יהודים? (
) בית או חוץ? רעש או שקט? איפה המסיבות הכי חמות? בקיצור- לאיפה אתם יוצאים?
בטח היו עוד דיונים. אבל כבר 14. ואי אפשר לעמוד בקצב שלכם.
שיהיה שבוע מעולה

Anna Karenina

New member
../images/Emo12.gif

לטיפולי..?? למה..!?!
נויה מותק...
אני לא אעשה לה כל רע..
חוצמזה, אחלה סיכום.
סחתיין על הפז"ם, ו..אהממ..בכדורגל רצים 11 אנשים אחרי הכדור, לא..!? לא משנה..
אחלה סיכום!!

מיטללל

New member
לא...

אם כבר יש 22... אבל לא חישבתי את השוערים מי צריך אותם בכלל?
כי... היא לא מילאתה את תפקידה... נו..

Anna Karenina

New member
../images/Emo6.gif "מי צריך שוערים.."?

אבל למה אני צריכה "לטפל" בה..?
לא רוצה!!! נויה בנאדם טוב....!! (אההמ..נראה לי..?
) לא יפה להוציא אותי רעה, מיטל...

NBGirl

New member
למרות

שאני לא עושה סיכום שבועי, אני לא ממלאת אחר המטלות ואני כלבה את אוהבת אותי ?
ישששששששש :) גם אני אותך
והייתי רוצה להישאר יותר אבל אוףףף אני צריכה ללכת :( אח שלי מתקשה לקנות בגדים לבד... :( ביי

למעלה