סיכום שבועי ללא אייקונים

pRimaVeriTaVIV

New member
סיכום שבועי ללא אייקונים

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שאלת בונוס: מה עשיתם ביום העצמאות? סופ"ש מעולה
(זה לא נחשב, הוא אחרי הסכמ"ש
)

ה 22

New member
מירי התגעגעתי אלייך../images/Emo15.gif

אפשר לרשום את זה בסיכום שבועי ?!

ady18

Well-known member
אממ

שיר השבוע של מירי שיר תקווה שיר לא של מירי הנסיך הקטן קצת אחרת תוכנית השבוע המירוץ למיליון יום הכי מוצלח שלישי הופעות יום עצמאות כולל מירי+לפגוש חברים ורביעי על האש עם משפחה משהו שמחכה אירוע משפחתי פגשתי את מירי והיה כמובן מקסים בטירוף מה עשיתי ביום העצמאות הופעות של מירי קרן פלס אוהד חיטמן וחברים ולמחרת על האש עם משפחה

veredmp

New member
סיכום שבועי עצוב קצת, לא?

יוחזרו האייקונים לאלתר
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מפלס המצב רוח (הוא היה לי ממש חסר ביום העצמאות) תמונת/פליקס השבוע: מפנאי פלוס של השבוע
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום העצמאות, כמובן. אין כמו חופש באמצע שבוע! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יומולדת, התכנית על מירי וקרן, הופעה בברל'ה. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: ראיתי אותה על הבמה, זה נחשב?
היתה הופעה מהממת, אפילו שהתקמצנו עלינו על שיר.......... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מחווט שאלת בונוס: מה עשיתם ביום העצמאות? ערב יום העצמאות נדדתי מבמה לבמה (במה 1 דני סנדרסון ואז מירי, במה 2 עברי לידר, ריטה וקצת רן ועילי). ביום העצמאות, כמו כל ישראלית גאה, עשינו על האש עם חברים.

veredmp

New member
שכחתי!

שיר השבוע לא של מירי: זה קורה, דואט של קרן פלס עם אריק לביא (למרות שהוא מת
)

מסכמת פעם ראשונה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אם זאת האהבה שלך." שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): Parapapa ,
. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: סרט תיעודי שראיתי ביום הזיכרון על שלומי כהן ז"ל.
ציטוט/י השבוע: אין. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: אוו, שאלה רטורית! ההופעה ביום העצמאות.
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: יום הזיכרון. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להתחיל את התפקיד החדש. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
[זה אומר הכל.] סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מדהים. שאלת בונוס: מה עשיתם ביום העצמאות? הופעה ברמת-חן, ויום למחרת "על האש" עם כל המשפחה.

BRANGELINA

New member
בלי אייקונים

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):באה אליכם ליוה אותי כל השבוע שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):סאני של קרן תמונת/פליקס השבוע:המחשב שלי לא נותן לי להוסיף או לשמור תמונות בתפוז... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:איך פגשתי את אמא..חח סדרה גדולה!!! ציטוט/י השבוע:יש לי ריח של מנגלל איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:שלישי...כי גם קיבלתי במתכונת באנגלית 87 וגם היה כיף בערב משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:מתמטיקה..זה לא כיף...במיוחד שלא יודעים כלום משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:מתכונת במתמטיקה ובתקשורת האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:...
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:נחמד+ שאלת בונוס: מה עשיתם ביום העצמאות?בערב מנגל בבית ואז מנגל עם חברים ואז בבוקר שוב מגנל מה כבר אפשר לעשות ביום העצמאות?

oran1989

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "שיר תקווה" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "מנעי קולך מבכי" תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כל השדירוים ביום הזיכרון, הייתי מהופנתט למסך.. ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי, נסעתי לים המלח עם חברה בספונטניות, והיה ממש כיף! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אתמול (חמישי) היה יום מבאס. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: התכנית על מירי וקרן, ואני מתחילה קורס סמ"חים- סמלי מחלקות!! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: רגשי שאלת בונוס: מה עשיתם ביום העצמאות? בערב נשארתי במעלה אדומים עם חברה, וביום עצמו הייתי בים המלח!

שבת שלום

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כל מה ששרה בר"ג ביום עצמאות, אף אחת ליתר דיוק שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):השיר החדש ששרה היום כנסיית השכל בהופעה בזאפה ת"א. תמונת/פליקס השבוע:התמונה שהעלייתי לפורום ביום עצמאות תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:השרדות. ציטוט/י השבוע:אני אוהבת אותך. איזה יום היה הכי מוצלח? יום ג' . במות. דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:חיבוק ונשיקה ממירי משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לימודים.והרבה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:יום הולדת ל- ורד. הלוואי והייתי כותבת ב'רלה. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-כן. א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מהממם. שאלת בונוס: מה עשיתם ביום העצמאות?במות- גבעתיים ור"ג. אותי ורד לא הזמינה לעל האש

veredmp

New member
../images/Emo9.gif

אמרתי לך כבר, לו הייתי יודעת שאת נטולת תכניות מנגליות, הייתי מזמינה אותך בכיף! רק צריך לרמוז לי בצורה מספיק ברורה

sp400

New member
מסכם..

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): האור יזר גם בנפרד שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מקום לצידך תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: השרדות והמרוץ למליום עשיתי מרתון של שניהם בשבוע הזה להשלים פערים שנוצרו בפולין ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? בהחלט שלישי דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום האצמעות משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אנשים ממורמרים שפוטרו מהאיטק וחשים שהם מורים לפיסיקה!!!!!! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מתכונות :'( האם פגשתם את מירי השבוע? לצערי הרב לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:בעעעע שאלת בונוס: מה עשיתם ביום העצמאות? הופעה בפרק המרכזי של בועז שרעבי ואז יצאנו כל החברים למסיבה

למעלה