סיכום שבועי סיכום שבועי

snoopytush

New member
סיכום שבועי סיכום שבועי

אני אעשה את זה אחרת במקום שאלות.
ספרו איך היה השבוע שלכם לפי מה שאתם מרגישים
ורוצים לספר

אני אתחיל מתחת להודעה הזו

snoopytush

New member
שלי: אממ

הכנתי פנקייק מקמח תפוחי אדמה עם סירופ מייפל חוויתי אושר כמעט עילאי
לא שסתם אבל הסוכר שזרם לי בדם עשה אותי הפי הפי בדוק:)
אני מקווה שאבא יקנה לנו תנו שעובד אני רוצה כבר לנסות לבשל דברים
עם קמחים ללא גלוטן ( משהו כמו קמח דורה וכאילו).
השבוע סיימתי סופסוף יחד עם העובדת הסוציאלית למלא את טופס הנכוץ
( בגין פסוראיזיס), לביטוח לאומי. האמת מילאתי אותו יותר כי חשבתי שאולי זה יעזור
לי להשיג קורסים מסופסדים. יש כמה שבא לי לעשות.
העובדת הסוציאלית התחילה לחקור אותי ואז היא גילתה אמת לא חדשה שאני לא ממש נהנית
מהחיים שלי אבל אין לי דיכאון. ( כלומר יש לי רגעי אושר והתלהבות אבל בכללי ככה ככה).
ואז היא ניסתה ללחוץ עלי לנסות תרופות פסיכיכטריות ( לא הולך לקרות בטח לא אחרי שקראתי על
התופעות לוואי שלהן חוץ מזה הבעיה שלי לא בדיוק משהו שתרופות יכולות לפתור) ושיחות.
ולא רציתי. כי האמת המצב שלי לא כזה גרוע סתם אנהדוניה וחוסר מוטיבציה לעשות דברים
אבל אני משתפרת בזה .
נפגשתי עם רופאה ממיינת דרך כללית כדי לקבוע על טיפולים אלטרנטיביים מסופסדים
יש עוד כמה אופציות שאני צריכה לבדוק לפני שאלך בטוח על הכלליץ אבל יצאתי מבסוטה.
היא אישרה לי בדיוק מה שרציתי שזה הומאופתיה ונטורופתית היא אישרה גם רפואה סינית
אבל האמת אני די מפחדת שיתקעו בי מחטים. דווקא אמרו לי שזה לא כואב במיוחד אבל המראה
של זה די מרתיע אותי אולי ננסה להתגבר על הפחד בהמשך אבל אני בהחלט
הולכת להיות מטופלת בעייתית וכדאי למטפל הסיני להתאזר בסבלנות.
אממ חוץ מזה התגשם הפחד שלי. הבחורה שרצתה להכיר אותי ( כחברה רגילה אני חושבת),
התחילה לשאול אותי שאלות כמו איך קוראים לך ואיפה את גרה ומזה בדיוק ניסיתי להמנע כי רציתי
קשר רק ברמת האינטרנט. היא נראית לי בחורה תוססת מידי בשבילי כרגע אין לי כוח להשקיע עכשיו
בחברות בטח לא כאילו שירצו תשומת לב מרובה ולגרור אותי למקומות

לא ידעתי איך להגיב אז לא עניתי לה. זו לא היא זו אני. נראה אני אדבר על הסוגיה הזו
עם השאמנית שלי חודש הבא ואתייעץ מה עושים במקרה שמנסים לא להיות מיזנתרופים אבל קשה
עם בני אדם שאוהבים תשומת לב ורוצים בקרבתך
היא גם חושבת עלי דברים שהם לא נכונים לגמרי.
כלומר באינטרנט אני חושבת שיוצאים בעיקר צדדים טובים כי אנשים לא רוצים להצטייר רע אבל אני
לא חושבת שאני כזאת "טובה וחמודה" כמו שהיא חושבת שאני....
וזהו

snoopytush

New member
תנו =תנור

האמת אבא שלי הכין בסוף את הפנקייק הפנקייק שלי נראה כמו גוש חבול
( הוא היה צריך להיות שף). בכל אופן גם אמא שלי הייתה שורפת עוגות לפני
שלמדה לבשל אז יש תקווה באופק...
וגם הבנתי את הרעיון בערך איך לעשות . הסתבכתי רק עם הקטע של הטיגון

ליזי133

New member
סיכום

האמת זה היה שבוע שהיה לי גם מצב רוח טוב מהרגיל וגם רע מהרגיל...
אז בעיקרון בכמה ימים הראשונים של השבוע היה לי מצב רוח ממש טוב, באופן מפתיע אולי אפילו.... ואח"כ ביום שלישי היה לי מצב רוח טוב ואז הוא נהרס דיי באמצע היום, ובכיתי כמה זמן, אבל אז הגעתי לתובנות חדשות... תובנות טובות הכוונה....
אבל זה עדיין דיי מעצבן והייתי מוותרת על 'החוויה' הזאת.... (גם בלי התובנות...)
ואז הכל היה דיי בסדר ואפילו דיי טוב עד סוף השבוע, אתמול היה יום דיי נוראי לי, המצב רוח היה ממש ממש רע, ואני מרגישה כאילו אני פשוט לא עומדת לפעמים עם כל מיני דברים שצריך להתעסק איתם, כלומר, אם צריך תמיד להילחם בחזית אחת מכל פעם, אז מה עושים אם צריך להילחם בכמה זו זמנית? קורסים?
אבל היום המצב רוח שלי נראה לי יותר טוב...
ביום ראשון אני עושה בדיקת דם. אני שונאת שיש לי הרבה תכניות מתוכננות כי אז זה יוצר לי לחץ בראש ואני משתגעת קצת עוד יותר, אבל זה בסדר יחסית, נראה לי...
היום בלילה בקטע מסוים נפתחה דלת החדר שלי והחתולה שלי נכנסה, ואז היא התחילה לקפוץ על דברים, לצרוח, ובכללי לעשות הכל כדי לא לתת לי לישון, אז לבסוף נאלצתי לקום כדי להוציא אותה מהחדר.
מצטערת שאני 'שופכת' את ההרגשות והבעיות שלי כאן, אבל פשוט אני לא רוצה 'לשפוך' אותם על בנאדם ספציפי, אבל צריכה לעשות עם זה משהו... עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב

תודה, אוהבת את כולכם/ן!

both

New member
לסיכום,

השבוע היה עמוס, מלחיץ, קשה ומתיש וטוב שעבר כבר.
מצב הרוח שלי עבר עליות ומורדות לא מעט פעמים לאורך השבוע האחרון ועכשיו רק מתחיל להתייצב לו. מה שרע זה שתפסתי התקררות או שפעת או משהו, בנוסף לזה המחזור הגיע מוקדם מהמצופה ואני מרגיש "על הפנים" ועצבני, מה שלא עוזר.
גם מזג האויר התחרבן והיום נראה קר, אפור וגשום- ממש נאחס!

מעבר לכל זה, יש גם את הטוב הראוי לציון...
* הבן הגדול שלי קיבל סוף סוף התמחות לחודשי הקיץ, מה שאומר שאו בסוף הקיץ או בסוף הסתיו הוא יסיים את לימודיו (תלוי בקורס מסויים שעליו לקחת בנוסף להתמחות) ויוכל להתחיל לחפש עבודה. יש סיכוי שיבוא הנה לחפש עבודה כי לפי מה שהבנתי הוא לא בטוח שהוא רוצה להישאר לגור בארה"ב בשנים הקרובות.
* ביום שלישי אני גומר את חודש העבודה הראשון ואקבל משכורת. אני מצפה לזה בקוצר רוח ומרגיש סבבה לגבי זה...סוף סוף יכול לתרום מבחינה כלכלית, סוף סוף יכולים לחפש דירה חדשה (מקווה למצוא מקום שירשה לי לקחת כלב), והכי חשוב...סוף סוף נוכל להתחיל לחסוך.
* בעבודה הולך טוב והילדים יותר ויותר מתקשרים איתי, למרות שאני יכול לדבר איתם רק באנגלית והם מבינים מעט מאד (הם לאט לאט לומדים להבין מהקשר הדברים ומתנועות הידיים).
* עוד דבר טוב והפעם משהו שקשור לג'נדרקוויר- אישתי אמרה לי שהיא אוהבת אותי (בעברית) והשתמשה בלשון זכר ומאז כשאני מדבר איתה בעברית (מעט מאד כי היא לא מבינה הרבה עדיין), אני מדבר בזכר...מה שעד עכשיו פשוט מיעטתי מאד לדבר בעברית כי לא רציתי להשתמש בלשון נקבה.

זהו, פחות או יותר. עכשיו רק רוצה לנוח ולהתכונן לעוד שבוע עמוס.

snoopytush

New member
מזל טוב לרגל התמחות הבן!

תזכיר לי מה הבן שלך לומד?
אצלינו לעומת אצליכם היה חמסין

both

New member
תודה

הוא מסיים לימודי אמנות הבישול באוניברסיטה בארה"ב ויקבל תואר של שף.
תיארתי לעצמי שהיה לכם חמסין...כל פעם שאצלכם חם פה קר ולהיפך.

lily kane

New member
איזה כיף

לראות מישהו אחר לוקח יוזמה קבלי חיבוק עצום

מרגש ומעייף , התחלתי עבודה חדשה כספרנ/ית.
וזה כיף אדיר, אני מאוד שמח.
אבל ידיד טוב שלי במקביל עובר תחושה קשה ו...קשה לי
זה נראה לי לא פר
אבל אני מקווה שיהיה בסדר.

למעלה