סיכום שבועי עם איחור קלילD:

pop128

New member
סיכום שבועי עם איחור קלילD:

משהו טוב מהשבוע - חח יום שישי XD וחופש ראש השנהD: משהו רע מהשבוע - מורה לאנגלית S: חידוש השבוע- מחזיק לתיק של האנה מונטנה P= סדרת השבוע - טופ מודל, היפה והחנון, היפה והמרובע, ללא עקבות, CSI, חברים וכו'.. סרט השבוע - Another cinderella story :) ספר השבוע - אותו ספר כבר כל החודש ואני רק בע"מ 46 מתוך 200 וישלי מחר בוקריפורט =[ שיר השבוע - Shine on בנאדם שעשה לכם את השבוע - חברותיי:) משהו שאכזב\עצבן אתכם השבוע - המורררררה המטומטמת שלי לאנגלית. ציטוט השבוע - לא כדאיD: יציאת השבוע - יום שישי האחרון , ואוו XD תמונת השבוע- אמ.. אני ושחף לפני היום ספורט מהבצפר XD מ 1 עד 10 ... איך הייתם מסכמים את השבוע ? - 9 וחציD:

יובי180

New member
עונה ../images/Emo3.gif

משהו טוב מהשבוע - חופש ויומשישי
משהו רע מהשבוע - המחנכת שלי :-\ חידוש השבוע- סקיני, צעיף, ונעליים
וגיליתי שיש לי גומת חן!!! XD סדרת השבוע -המכשפים מוויברלי פלייס, iCarly סרט השבוע - לא היה, אבל אני מתכננת ללכת השבוע לבית השפנפנות או משהו כזה
ספר השבוע - the body שיר השבוע - JB- love bug בנאדם שעשה לכם את השבוע - החברה הכי אחי- נגה
משהו שאכזב\עצבן אתכם השבוע - המחכנת הזונה שלי
ציטוט השבוע - עזבו חחח הייתי באירוע והשתכרתי, לא הייתי אחראית למה שיצא לי מהפה
יציאת השבוע - יום שישי
תמונת השבוע- אני בבית, לא משהו אבל תחיו
מ 1 עד 10 ... - 8 וחצי

XpinkmeX

New member
../images/Emo41.gif עונה

משהו טוב מהשבוע - כמעט כולו היה כיף כזה ומצחיק משהו רע מהשבוע - אומנות עיוני שיואו למות חידוש השבוע- עליונית חמודה וצהובה סדרת השבוע - חברים, טופ מודל, הפג'מות,החיים של דרק, האח הגדול סרט השבוע - Another cinderella story ויעד סופי 3333 ספר השבוע - בוק ריפורט עם הספר הכי אידיוט שתוכלו לחשוב עליו. שיר השבוע - shin on וכלמנייי בנאדם שעשה לכם את השבוע - חברותיי:) משהו שאכזב\עצבן אתכם השבוע - טל אחותי. כל פעם מחדש. :mad: ציטוט השבוע - טל אני שונאת אותך. יציאת השבוע - יום שישי האחרון , ואוו XD תמונת השבוע- מהיציאה המופלאה שהייתה אני מנסה להיות סוג של משהו מ 1 עד 10 ... איך הייתם מסכמים את השבוע ?9 ושלוש רבעים

miley2

New member
הסיכומי הראשון שלי בפורום !(=

משהו טוב מהשבוע - בגדים חדשים משהו רע מהשבוע - עונש !( מהמורה ) חידוש השבוע- פלפואן חולצה מכנס עוד מכנס שרשרת 100ממת וצמיד ! סדרת השבוע - וואי יש הרבה !!!!! אבל אני מעפנה (= האנה מונטנה ...אני משלימה פרקים ... סרט השבוע - לא היתי .. ספר השבוע - לא מספיק אני קוראת בכיתה ??? ח.. שיר השבוע - JB-sos בנאדם שעשה לכם את השבוע - החברות שלי ! משהו שאכזב\עצבן אתכם השבוע - שלא הלכתי לסוויט סקסטין של מיילי !!! ציטוט השבוע - מה ?? טוב נו .. בתירגום : "למה <? למה ?? נו בבקשה אימא אין את זה בכול פעם !!"וזה לא עזר ! יציאת השבוע - לקניון ! תמונת השבוע- אני משועממת ! אם כובע של קאמפ רוק ! מ 1 עד 10 ... - 9 וחצי ~ http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1374883900.jpg זה הקישור לתמונה הראשונה שלי בפורום ! אני לא מלכת היופי אפשר להגיד ביוש !!

miley2

New member
מה להגיד לך את המדויק ! ?

אני ממש מפחדת ( מה ?! ) ואסור לי ! אם אני יבוא לפגישת פורום אחת אני יגיד לך ! (=
סורי !!!

pop128

New member
חח לא.. התכוונתי לאיזור

את יודעת ... יש הרבה אזורים נגיד כמו טולסה לייק [איפה שאני שהיתי] הוליווד בוורלי הילס XD למה את נלחצת \ מפחדת .......? O.O אני סתם רוצה לדעת אם הייתי שם.

miley2

New member
אה.... סבבה ! (=

לפני שעברנו ביקשתי מההורים שלי שנגור בהוליווד! אבל למרבהההה הצער אני לא גרה שם ! אני גרה במקום חמוד ממש ליד בוורלי הילס !! ( אבל ליד לא להתלהב ) מתי שאימא אמרה שעוברים ליד בוור להילס ממש שמחתי אבל שראיתי את המרחק האמיתי !!! כבר פחות ... זה קרוב אבל לא כל -כך........ חמוד לא .?? הית שם ??? אולי ראית אותי ברחוב ? XD אני מקווה שהתלבשתי יפה .....
אלה

miley2

New member
../images/Emo3.gif לאיזור קוראים בוורלי הילס זה האיזור ...

היית שם ??

miley2

New member
זה האמת ! זה האיזור ! בברלי הילס הית ?

איזור לא המקום נגיד יש ילדה שגרה בתל אביב סבבה? אז בתוך תל אביב היא גרה ב..... נו אה... רמת גן והיא לא על רמת גן היא מגיע לרמת גן ב5 דקות .... כך אני ובברלי הילס (= ... מה הית ???<

pop128

New member
טוב זה הוכיח לי שאת משקרת, תודה :)

תחפשי בגוגל בוורלי הילס ואז תדעי איפה את חושבת שאת גרה D:

mileu

New member
לא אמרתי שאת חיבת לאמין כן ?!

וזה ממש ממש ממש פגע בי כן .... עזבי אין לי כוח לפורום יצאתי שינית ביגגללך ... יש עוד מיליוני פורומים לא מבינה למה אני פה ! זהו .....

miley2

New member
וכן ... כנסי

אוקי היי.. לי קוראים אודליה מחודש לך ?? אני ברגע זה בישראל (= מתי שהיצתרפתי לפורום חזרתי מאמריקה .. עכשיו אני כל הזמן טסה לשם ... המקום האמיתי שגרתי בו הוא בכלל בניו יורק ...ואנין לי כוח ל למישחק האיזורים כי אני לא צריך שתאמיני לי פה אני גרה בארץ ברמת גן ...... ואני מאחלת לך רק טוב ....באמת למרות שאת קצת מגעילה אותי ( וכן זה האמת ... מנסה להוכיח אותי אהה.. ) יש לך הוככה אמיתית לא מאלה מאודליה ..... אה..וההודעה הקודמת זואת אני גם ... פשות אם מישתמש קודם . אודליה (אם חיוך לך ... טוב אולי אם חצי הפעם )

pop128

New member
כן משתגידי, אינלי מושג מי את..

אלה או אודליה או &^*%$# אבל זה גם לא אכפת ליי XD כי אנשים שמשקרים ... לא מגיעים רחוק בחיים [; קבלי את זה כטיפ, זה עשוי לעזור.

miley2

New member
אוהבת לריב בהצלחה (=

זה גם טיפ וגם נושא לשיחה (= ... בי.

למעלה