סיכום שבועי - פרופורציה.

סיכום שבועי - פרופורציה.

מידי פעם אני עוד נכנס לעיין כאן בפורום מידי פעם . קורא את שלל התגובות ונדהם מרובן . לא אלאה אתכם הפעם בנימוקים למה אני חושב שרוב התגובות הן מטופשות מעיקרן . למה כל נושא המחנות נגד X או Y זה דבר מטופש בבסיסו . ואיך פורום שהילל ושיבח מתמודדת עד ללפני כמה ימים מתהפך עליה כאילו אין מחר רק בגלל שאותה המתמודדת העזה לשכב ליד גברבר אחר מאלה שאנשי הפורום יעדו לה . ועד כמה באופן כללי תוכנית האח הגדול הפכה תכונה הרבה יותר נלוזה מאשר צביעות ללגיטימית . והתכונה הזו היא : לדחוף את האף לכל נושא ועניין ולחוות עליו דיעה כאילו שזה עניינו של מישהו מה קורה באינטימיות בין X ל Y . אנשים כאן כבר נפגעים בשם הדיירים בוילה ובעוד הדיירים בוילה למדו את מעלות הסליחה שבין אדם לחברו , אנשים כאן בפורום נוטרים טינה לעולמים על הדברים הכי קטנוניים . כל שגיאה מנופחת מעבר לכל פרופורציה ובפורום מתנהלת שיטת ענישה ( וירטואלית ) שמקבילה לשיטת הענישה בערב הסעודית ( לגנב כורתים יד וכו' ) ועוד במשפט במעמד צד אחד כשהשופט לרוב הוא גם התובע . הפעם באתי לומר משהו אחר... הפעם באתי לתת קצת פרופורציה לפורום עצמו . כותבים כאן בסביבות ה-2000 כינויים בשבוע . אם לוקחים בחשבון שיש כאן כמה "משוגעים לדבר " שכותבים ב2 כינויים שונים במקביל ( וחלק אפילו ב 3 כינויים שונים ) אז בממוצע כותבים כאן כ-1250 אנשים בשבוע . בתוך הפורום גם מתקיים מיעוט עיקש של אנשים הגיוניים ולא מתלהמים . דעתם נבלעת בשלל דברי הבלע וההתלהמות השיטחית של האספסוף , אבל הם עדיין מתקיימים בפורום . להערכתי הגסה מדובר בערך ב-250 אנשים . וכך אנחנו מגיעים להערכה הגסה שרוב התגובות המתלהמות והדיי מטופשות וחשוכות שייכות ל-1000 איש בקירוב . מה גם שחלק מתוך ה-1000 הם ילדים , נערים ונערות , מתבגרים ומתבגרות שניתן לשפוט את דבריהם על פי מידת הרחמים והתחשבות במצבם מתוך השאיפה שפעם יתבגרו ויחכימו ( לגבי חלק אני משוכנע שישארו כפי שהם , אבל עבור חלק אחר יש עוד סיכוי ). אם כך הבון טון בפורום הזה ( ובפורומים דומים ) שייך למיעוט שולי שחי בשוליי החברה ( מבחינה רעיונית ) שמצא את הפורום כמקום ביטוי לכל תחלואיו ולצרות האופקים שלו ( ועבור חלק גם במחסור בחיים משל עצמם שסוחף אותם ושואב אותם לתוך תוכנית שהם במקסימום אביזר תפאורה אחד מיני רבים בו ) . אנו עדים לכך כל יום , שעה שעה , תגובה תגובה . אבל אם כך הם פניי הדברים אז המצב במדינת ישראל הוא דיי טוב להערכתי ומהסיבות הבאות: 1 . כנראה שרמת המחיה בישראל היא מהמשופרות אם כלכך הרבה אנשים מהשוליים יכולים להרשות לעצמם מחשב וחיבור לאינטרנט . 2 . כנראה שהמיעוט המתלהם הוא קטן בהרבה ביחס לרעש שהוא מחולל . כאשר אני נכנס לפורום בזמן האחרון אני נכנס אליו כאל מי שנכנס למעין טיול בספארי הוירטואלי של האינטרנט . ובכניסה לאותו הספארי כתוב בשלט גדול : " נא לא להאכיל את יושבי הפורום " אבל אני לפעמים לא מתאפק , זה תמיד כיף לזרוק
לכלוב של הקופים ולראות איך הם מתעוררים לחיים . פרט לכך שזה דיי משעשע , הריי חשוב שגם האמת הזו תישמע ודווקא מעל לבמה הזו .

למעלה