סיכום שבועי ראשון בפורום שיהיה בהצלחה

ady18

Well-known member
סיכום שבועי ראשון בפורום שיהיה בהצלחה

שיר השבוע שלכם [של איתי]-
שיר השבוע שלכם [לא של איתי]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?
שאלת בונוס: היום הקומונה חוגגת שנה - מהי ההודעה הראשונה שכתבתם בקומונה? שימו כאן קישור(אל תתעצלו לשים קישור

עדי C

New member
../images/Emo65.gifעונה

שיר השבוע שלכם [של איתי]- לכי לדרכך....הרי את משוחררת
שיר השבוע שלכם [לא של איתי]- תמונה מטושטשת אני לא זוכרת בת כמה הייתי....
בילוי השבוע שלכם- אה, כאילו יש עוד חיים מחוץ לעבודה?
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- טופ שף
וכמה משדרים של יומעצמאות שראיתי באיחור אבל איזה כיף שמיכל LAVIDAVI הקליטה
סקופ השבוע שלכם- מסתבר שאני יודעת איטלקית, וספרדית, ורוסית, וצרפתית, ועוד הרבה שפות...
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] פירמטו לי ת,מחשב אין תמונות
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- רייצ'ל בבית
[היא בדיוק נכנסה למסנ, זה בלייב
]
משהו שהרס לכם את השבוע- עבודה שפה, קשה קשה... אין ציטוט יותר מדויק מזה.
מאכל השבוע: אייס פסיפלורה
משפט השבוע שלכם:
האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? בטח!!!
שאלת בונוס: היום הקומונה חוגגת שנה - מהי ההודעה הראשונה שכתבתם בקומונה? שימו כאן קישור(אל תתעצלו לשים קישור אם אני לא טועה זו ההודעה הראשונה - http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=18754&msgid=14047370&archive=1 שבוע טוב

אושRתי

New member
../images/Emo170.gif

השבוע שלכם [של איתי]- עוד הלילה.
שיר השבוע שלכם [לא של איתי]-צפיה לאושר- יהודית רביץ
בילוי השבוע שלכם-חגיגות של יום העצמאות
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-בופור
סקופ השבוע שלכם-אין
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הפורום נפתח
משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה
מאכל השבוע: פיצה
משפט השבוע שלכם: אין
האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?לא היה
שאלת בונוס: היום הקומונה חוגגת שנה - מהי ההודעה הראשונה שכתבתם בקומונה? שימו כאן קישור(אל תתעצלו לשים קישור הממ - אני לא מצליחה למצוא- אבל זה אמור להיות ההודעת פתיחה של הקומונה... סופ"ש נעים לכולם

אושRתי

New member
דווקא סרט חביב

אני בדרך כלל רגילה לראות רק קומדיה, בופור יצא חביב לעומת סרטים רגילים...

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע שלכם [של איתי]-בנות בבטן שיר השבוע שלכם [לא של איתי]-הגשמה בפאב השכונתי אלוהים לאונרדו מה אברך יונתן שפירא טיפה טיפה ברכת המלך איתי בילוי השבוע שלכם-שדרות מירי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-ארץ נהדרת סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שדרות מירי משהו שהרס לכם את השבוע-המון משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אם אני אחיה בכלל מאכל השבוע: על האש משפט השבוע שלכם: "חשבת לתת ולתת בסוף מקבלים זין" האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? לא שאלת בונוס: היום הקומונה חוגגת שנה - מהי ההודעה הראשונה שכתבתם בקומונה? שימו כאן קישור(אל תתעצלו לשים קישור

TTתמרTT

New member
יוווו פי היי

שיר השבוע שלכם [של איתי]- בן ככל הבנים שיר השבוע שלכם [לא של איתי]-פיג'ו 92 !!!!! קרןןןןןןןןןןןןןןן בילוי השבוע שלכם- הופעהה של קרן פלללס סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופםעה של קרן פלס משהו שהרס לכם את השבוע- איןןן כזה דבר משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אמא וענתייי חוזרותתתתתתתתת
מאכל השבוע:קרקרים עם סלט טונה??? משפט השבוע שלכם: אני נמרררררררר האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? לא פגשתייי שאלת בונוס: היום הקומונה חוגגת שנה - מהי ההודעה הראשונה שכתבתם בקומונה? שימו כאן קישור(אל תתעצלו לשים קישור

pRimaVeriTaVIV

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

שיר השבוע שלכם [של איתי]-צ'יפופו
שיר השבוע שלכם [לא של איתי]-"עכשיו אתה חוזר בחזרה", "עיר קטנה", "ג'וני", "אליה" בילוי השבוע שלכם-יום העצמאות
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-ארץ נהדרת
, השיר שלנו, מועדון לילה
, האלופה סקופ השבוע שלכם-לפילים יש כנפיים! סתם, אין לי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-חופש ביום שלישי
משהו שהרס לכם את השבוע-בי"ס
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-תחילת מאי, אני נוסע להביא שרקן, וסוף לכדורים, יאי
מאכל השבוע: שיפודי פרגיות+לימונדה ב"יונס"
משפט השבוע שלכם: אין
האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? לא
שאלת בונוס: היום הקומונה חוגגת שנה - מהי ההודעה הראשונה שכתבתם בקומונה? שימו כאן קישור (אל תתעצלו לשים קישור) לא כתבתי שום הודעות בקומונה
לפי מה שזכור לי בכל מקרה

pRimaVeriTaVIV

New member
אכן../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif../images/Emo121.gif

זה עוד מהימים שחשבתי ש"ליהיא" זה השם משפחה שלה

מסכמת

שיר השבוע שלכם [של איתי]- בנות בבטן שיר השבוע שלכם [לא של איתי]-פג'ו 92 של קרן בילוי השבוע שלכם- הופעה של קרן סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-שטן לובשת פראדה סקופ השבוע שלכם- איתי היה הסאונדמן אתמול אצל אריק ברמן בזאפה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של קרן
משהו שהרס לכם את השבוע- לראות אנשים מסוימים אחרי ההופעה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-3.5 יום הסטודנט מאכל השבוע: סלט עוף בזאפה משפט השבוע שלכם:מי שמשחק באש- בסוף נכבה
האם פגשתם את איתי השבוע? לא אם כן-איך היה? שאלת בונוס: היום הקומונה חוגגת שנה - מהי ההודעה הראשונה שכתבתם בקומונה? שימו כאן קישור(אל תתעצלו לשים קישור נראה לי זה http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=18754&msgid=13649098&archive=1

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאני../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של איתי]- כל הטובות תפוסות! שיר השבוע שלכם [לא של איתי]- הגשמה עצמית בילוי השבוע שלכם- יום העצמאות סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האלופה 2 סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מוזיקה משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לא משהו מיוחד מאכל השבוע: על האש ביום העצמאות משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? כןן
פגשתי ביום שני, בערב יום העצמאות!!! הוא היה חמוד
שאלת בונוס: היום הקומונה חוגגת שנה - מהי ההודעה הראשונה שכתבתם בקומונה? שימו כאן קישור(אל תתעצלו לשים קישור) אני דווקא מתעצלת

סיכום השבוע שלי

שיר השבוע שלכם [של איתי]? כל בטובות תפוסות שיר השבוע שלכם [לא של איתי]? מבול ( של קרן ) בילוי השבוע שלכם? הופעות ביום העצמאות סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם? דלתות מסתובבות.... סוףסוף ראיתי סקופ השבוע שלכם? למרות שקרית אתא זה חור רוב השנה ( אל תיעלבו ) אבל ביום העצמאות כל העולם ואישתו שם תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין לי פה אף תמונה... זה לא המחשב שלי:( משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו? לישון - והרבה משהו שהרס לכם את השבוע? נהרס לי המחשב..., זה הרס כפול - גם מחשב וגם השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? אין מאכל השבוע? טבעות בצל, אני כבר נראית כמו טבעת בצל מרוב טבעות
משפט השבוע שלכם? "אם אלה החיים - נחייה" (קרן פלס). האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?

למעלה