~סיכום שבועי + שרשור לבוש~

Blue Emptiness

New member
~סיכום שבועי + שרשור לבוש~

מצטערת על האיחור, הפורום כל כך מת לאחרונה שאני אפילו לא טורחת להשאר בו יותר משניה ._. מצטערת!
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע: שיהיה שבוע טוב ופורים שמח

MacabreDoll

New member
אני מנסה לחשוב על דרך לנער את הפורום

... לא מאוחר מדי לתחרות פורים, נכון? כרגע משי לא זמינה

NyaPrawr

New member
זה יכול להיות מגניב! כמו התחרות

פינאפ של שנה שעברה. אבל זה קצת בעייתי כבר מבחינת זמנים, לא?

MacabreDoll

New member
זה מה שאני חוששת ממנו, וגם

צריך לחשוב על פרס טוב התחרות פינאפ הייתה בשיתוף פעולה עם נוקס וצריך גם לערב את הנהלת תפוז בעניין, אנחנו לא נספיק :\

NyaPrawr

New member
אפשר אולי להתחיל מיום רביעי, ערב פורים

זב יתן לאנשים זמן להתארגן, ואולי תפוז יצליחו לארגן משהו תוך 3 ימים :)

MacabreDoll

New member
אני בספק

במיוחד אם רוצים תחרות עם נותן חסות גדול כמו אז בנתיים נתכונן נפשית למיני מפגש ועכשיו יש לנו רעיון לחג הבא ;)

NyaPrawr

New member
ירד שלגגגג בחרמווווןןןן הולכים לגלוששששש

ביום רביעי. כל תושבי הפורום מזומנים פלוס להצטרף! יודעים לגלוש ויש לכם 500 ש"ח? יש לי מקום באוטו בשבילכם! דבר רע- מריה חזרה לאוסטריה. היא תסיים תואר ראשון עד גיל 19, אבל היא משאירה בישראל את המשפחה והחברים, ואני אתגעגע אלייה ממש. ): דבר טוב- היה לי מלא זמן איכות עם חברים, כאלו שלא יצא לי לראות הרבה זמן. פלוס, אניל א זוכרת הרבה מהשבוע האחרון, אז כנראה לא פיספסתי שום דבר מדהים. הא, היה לי יום שלישי ממש מצויין! אני אוהבת ימי שלישי. ציטוט השבוע: "אני אוהבת אותך, שטיח!
", מיד אחרי ה"אני בכלל לא שיכורה, וזה מוזר, בכל זאת, 6 שוטים של טקילה" עשו לי את השבוע: גבווה ודנה, כרגיל, וגם נמרוד, והחבר, וכולם בעצם. יציאת השבוע: למרתף שלי, לערב טקילה, שהפך ללילה של "כוסעמקקק למה אני לא מצליחה להפסיק להיות שיכורהאהאהאהה @___@". ובשלשי ישבנו בבית של חבר והכנו FANCY DINNER שיצאה ממש טוב~ אבל- פיספסתי הקראה של שר הטבעות. שזה מבאס. מסקנת השבוע: לא שותה יותר בחיים, נשבעת לכם. רק לחשוב על טקילה עושה לי בחילה.

NyaPrawr

New member
וברצינות-

המחנכת שלי מהתיכון נפטרה השבוע, מדום לב. אהבתי אותה, והייתי קרובה אליה, וזה לא נקלט בכלל, בכלל. היא יותר צעירה מאמא שלי. היא הייתה אחת הנשים הכי חזקות שהכרתי, אי פעם, ולא סתם היא השאירה כזה רושם עמוק על כל מי שפגש אותה. היא הייתה מחנכת אמיתית. אני יותר מגאה בזה שזכיתי להיות תלמידה שלה. הייתי בהלווייה, אבל לא יכולתי להסתכל. זה לא היא. לשכב ככה דוממת. היא אף פעם לא עצרה, לשניה, היפראקטיבית יותר מכל תלמיד מב"ר בשכבה שלי. היא השאירה שלוש בנות, ובעל. הבת הקטנה שלה בת 5. זה פשוט לא הוגן, פשוט לא הוגן בשום דרך, שאני אזכור את אמא שלה לתמיד, והיא תגדל, ולא תזכור אותה.

svety

New member
אפצ'י לכולם

משהו טוב שקרה לך השבוע: ביום ראשון הייתי בראיון עבודה מהמם, כל כך מהמם שגם אם לא התקבלתי, הוא עדיין נתן לי מוטיבציה. לפניו היו לי ראיונות דיי מחורבנים. (הם התקשרו אגב שוב ברביעי ואמרו שמתלבטים ביני ובין עוד מישהי ויודיעו לי אתמול, ואתמול לא התקשרו ואני פשוט לא מוצאת זמן להתקשר אליהם לבד...). ראיתי הרבה חברים שאני אוהבת, הייתי ביום חופש מהעבודה, התחננו בעבודה שלא אעזוב אותם, סיימנו לצלם חלק משמעותי מהסרט המהמם שלנו, והייתה מסיבת בוב אדירה!
משהו רע שקרה לך השבוע: הצטננתי בטירוף. הבחורה שהייתה אמורה להחליף אותי עזבה, אחרי 3 [!!!] שבועות של חפיפה, בלי הודעה מוקדמת, ותקעה אותי עם הר של עבודה.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: שום דבר מעניין. אבל גיליתי מחדש את When I'm Gone של Three Doors Down.
התחדשות השבוע: אביזרים לתחפושת המכשפה שלי.
פריט/לבוש השבוע: מממ. הנעליים החדשות מקליגולה, אני מניחה. שני הזוגות, כמובן.
תוכנית השבוע: צפיתי במלא טלוויזיה! איך פגשתי את אמא, תא גורדין, The Voice, הורים במשרה מלאה.
סרט השבוע: דוקו על נשואים בכפייה בפקיסטן. היה מעניין, אבל פחות מעניין ממה שציפיתי לו.
ספר השבוע: סיימתי, שוב, את משתה לעורבים. אני חשה ריקנות. התחלתי את משפחת רדלי וזה אדיר.
מאכל השבוע: הקרמשניט של סבתא של דניאל.
יציאת השבוע: שישי לבוב, כמובן.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סוף המשכורות, תשובה מהראיון ההוא. מיני מפגש פורום!! לצבוע את השיער.
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: דניאל נוסע לסופ"ש משפחתי, בלעדי.
אדם שעשה לך את השבוע: החברים המגניבים שלי.
אדם שהרס לך את השבוע: מממ.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל הפורום המהמם, כמובן.
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: יש לנו -ush jar. בכל פעם שמישהו מאיתנו אומר משהו בסיומת "-וש" הוא שם שקל. בסוף נהייה עשירים
תמונת השבוע: ברגיל, אין.
התוכניות לשבוע החדש: לא להתפגר בעבודה.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: כיף.
+ מסקנת/ות השבוע: מדהים איך אנשים יכולים להיות כל כך חסרי אחריות.

למעלה