סיכום שבועי: 10 / 17- 10 -

מיטללל

New member
סיכום שבועי: 10 / 17- 10 -../images/Emo41.gif

השבוע היה שבוע חלש משהו.. נדאג לשפר את זה בשבוע הבא, אה אורן ?
אני רוצה לנצל את ההודעה כדי לאחל שוב לכל אנשי הפורום: שנה מדהימה
השבוע התווכחנו (בחיי, שכמעט היה דם) בנושאים הבאים:
מה האיבר הכי שהכי עושה לכם את "זה" במין השני
גילנו שלפורום שלנו יש סטייה לאפים, עיניים, ומוח.
קשר עם לבקנים/ות- כן או לא? האם המראה הזה עושה לכם את "זה"
למדנו כי לרוב תושבי הפורום שלנו זה פשוט לא עושה את "זה".. השרשור נגרור לוויכוח עם המון רגש ועצבים, לכן זה גם המקום להגיד- על טעם וריח ומשיכה זה טיפשות להתווכח.
הפגנת חיבה בציבור כן או לא ? מה זה מוגזם? איך מגדירים מה זה סוטה? מה זה גורם לרווקים שבנינו?? ומה הגבולות שלכם ?
טיזריות- כן או לא
האם אתם נוהגים לעשות את זה? האם אתם אוהבים שמשגעים אתכם? ואיזה מין יותר נוהג לשחק בזה ?
למה בנים ש"נהנים" עם המון בנות הם גברים וזוכים לרוב להערכה מהסביבה הקרובה שלהם ובנות ש"נהנות" עם המון בנים לרוב מכונות "שרמוטות" וזוכות לבוז? אורן ולני כבר לקחו את זה אישית והפכו את זה לתת ויכוח: האם זה הגיוני מספרית (או בזכות בדידים) שרוב הגברים שוכבים עם הרבה נשים ורוב הנשים שוכבות עם גבר אחד בלבד במהלך כל חייהן

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בגילוי לב ובפרץ רגשנות נדיר גם דנו בתרבותיות (
) בנושאים הבאים:
כל אחד מאתנו סיפר מה התכונה שלו, המחבלת בקשרים שלו, פעם אחר פעם... גילנו שאנחנו מה זה פורום בעייתי.
אנשים
היזהרו
שאנחנו מתאהבים עד השמים ובחזרה, למי אנחנו מספרים את זה ואחרי כמה זמן? רוב האנשים אמרו שהם מספרים קודם כל לחברים הכי טובים ולאט לאט עם הזמן זה מתפשט לשאר האנשים בחייהם. בנוגע אליי, לרוב, אני מספרת לכל העולם
מהר מדי ויותר מדי.
האם אילת הפכה להיות עיר סדום ועמורה? והאם זה רק עשה לה טוב?
Cobe1982 סיכם: "שורה התחתונה היא שזאת לא העיר, זאת האווירה שאתה מביא איתך.. "
למה הבנות תמיד שואלות שאלות קיטבג כמו "איך אני נראית בשמלה הזו?" האם זו נוצר בגלל הלכאה עצמית או ניסיון לשגע את המין החלש
המניאק ותהעודות (MAX D) הפעם שיחק אותה: ביום שתהיה לך חברה שאתה תאהב, לא משנה מה היא תשאל אותך- אתה תהיה נחמד. מניסיון
האם גם בימינו, המאה ה21 יש מקצועות לבנים ומקצועות לבנות ? סיכמנו שבימינו ההפרדה פחות קיימת אבל הגבול הוא עוזר בית בן 30..

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בנוסף גם מספר אנשים התייעצו איתנו בנושאים אישיים ורגישים. אני שוב מזכירה, אם יש לכם בעיות, אם אתם זקוקות לקצת יעוץ, במת הפורום תמידדדדד כאן לשירותכם:
קורטי חזרה לעדכן אותנו, היא סיפרה לידיד שלה על רגשותיה, היא בטוחה שגם הוא מרגיש משהו, אבל הוא לא עושה כלום
היא תהתה מה עליה לעשות... המגיבים טענו לה שאלו משחקים של בנים ועכשיו עליה לזוז הצידה ולחכות..
גם g o 1 2 3 4 סיפר לנו שהוא התאהב עד עומקו נשמתו באחת הבנות שמשרתת איתו בבסיס. אבל הוא ביישן. והוא מפחד שהידידות תהרס. הוא מחכה לעצות. אתם מוזמנים להמשיך להגיב.
איבן פולק תהה איך הוא יכול לסיים מערכת יחסים "חולה", בה הוא מרגיש נשלט... יעצנו לו דווקא לא למהר לסיים את הקשר אלא לנסות לעבוד על זה ולדבר איתה,
איבן
תעדכן
ו white raven סיפר כי הוא ניסה לשדך בין ידידה וחבר, הידידה התנהגה כמפלצת, הוא שואל מה לעשות והאם מוצדק לנתק את הקשר?

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ו בפינת ההווי:
כאקט מקורי, היה לנו שרשור "שנה טובה" לתפארת מדינת ישראל. (דרכו שמחנו גם לגלות שנרקיסטית שבה לה מחו"ל, ברכה השווה
איך היה?
)
היה לנו שרשור יומהולדת, שדרכו נוכל לדעת מתי יש לחברי הפורום היקרים ימי הולדת ולחגוג עמם.
עשינו מסע גילוי עצמי.. וניסינו לחקור.. "האם אני פאקצה?". מלכת הפאקצות החדשה הנה ה- Cobe1982. מזל טוב
ודבר אחרון, יש לנו סקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מפגש- כן או לא
הוא רץ כבר שבועיים והצביעו רק 8 איש. האם זה מחוסר עניין או חוסר ידע אם בא לכם לעשות מפגש, תביעו, אם לא אני אבין את הרמז
שיהיה שבוע מצויין

Cobe1982

New member
לא רק שיצאתי מלכת הפאקצות...

יצאתי גם מלכת הרחבה.. רקדתי בחושניות עם שריונר ומלח...
נכון שעובר לכם עכשיו
גדול בראש?... חחח.. יצאתי עם שני חברים טובים שלי לצוף על המים ביום שישי. הגענו למסקנה שאם שלושתנו נשואים, ואין לנו מה לחפש בגזרת הבנות במועדון, תמיד אפשר להנות מלעשות שטויות.. ואני מתכוון באמת לשטויות.. רקדנו בחושניות כזאת שכל המועדון היה בטוח שאנחנו אכן *אהמ* *אהמ* אררר... בקטע.. פחחחח... בחורה אחת לא הפסיקה לבהות, אז צעקתי לה: "אף אישה לא יכולה לגעת בגבר כמו שגבר יודע לגעת בגבר!!" מישהי אחרת שאלתי בעוקצנות אם זה עושה לה את זה והיא רוצה להצטרף... בסוף עלינו לבמת הקריוקי לזייף את "בני בני ילד רע", ואז נמאס לנו, אז חזנו להיות סטרייטים... רשמים מהערב: א. עם ישראל מגלה פתיחות מעניינת, וסקרנות צפויה לנושא דוחסי החרא. ב. בנות ישראל עדיין מניחות שזה לא משהו שהן לא יכולות לתקן. ג. זה מצחיק להיות הומו כל עוד אתה לא נתקל ממטר בחבר מהצבא או בבן-דוד. אחרי זה זה כבר לא מצחיק. ד. אני לא יכול להיות הומו. בנים לא עושים לי את זה. לעומת זאת, אני חושב שכדאי לי להפסיק להפנות את הגב לכמה מחבריי הטובים, כי לגביהם אני כבר לא בטוח... ה. אני לא בטוח כמה זה חיזק את הקשר בינינו. ו. יש למישהו מועדון חדש להציע? יש לי הרגשה שאני לא עובר סלקציה בפעם הבאה... ח. זה לא לגיטימי לשחק אותה הומואים כדי למשוך בנות. ט. זה כן לגיטימי לשחק אותה הומואים כדי להבריח בנים. י. במועדון דחוס, באופן טבעי אם בנים בורחים ממקום כלשהו, יידרשו בנות כדי למלא את החלל. זה עדיין לגיטימי. י"א. שמתם לב שפסחתי על הסעיף שבין ו' ל-ח'? אני עדיין מגלה רגישות לנושא.. זהו.

Cobe1982

New member
קרוע? זה? חחח...

הניק שלך מזכיר לי את תחביבי היותר קרוע... ברוקי של נובמבר הגעתי כוירג`ין, והקרבן היה, לשמחתי... לעשות סטריפטיז מול איזה 400 איש.. זה- קרוע!!! זהו.

ונוס 23

New member
ממש חמוד.. אהבתי!!

תביא לנו עוד דיווחים מהשטח.. (מיניתי אותך לג'וב ללא תשלום..נו בשבילי..)

MAX D

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo24.gifיפה לך להשקיע../images/Emo8.gif

Lanni

New member
כל הכבוד! ולא היה שבוע חלש בכלל..

צריכים להשאיר משהו לימים קצת יותר מעוננים, לא?
בקרוב מגיע החורף

Cobe1982

New member
לני... רק עכשיו שמתי לב לחתימה שלך

low man's lyric-זה הרינגטון שלי!

Lancelot99

New member
שיר מדהים! יצירת מופת פשוט. אחד

הטובים אם לא ההכי טוב של מטאליקה לדעתי אבל החתימה שלי (של לני) מורכבת מ3 שירים של מטאליקה

Cobe1982

New member
כן,שמתי לב,אבל אולד מנ`ס הוא הראשון

אז הוא ישר העלה לי את זה..

Lancelot99

New member
אולד=לוו ../images/Emo9.gif ויש לו מנגינה מדהימה..

עם כל החמת חלילים הזאת, או מה שזה לא יהיה

בשלולית

New member
אגב...

כתבת 10-17.10 אנחנו בחודש ספטמבר!!! 9!
אבל חפיף... סתם רציתי ליידע אותך

למעלה