סיכום שבועי - 21/8

May Tisdale

New member
סיכום שבועי - 21/8 ../images/Emo218.gif

שיר השבוע (של מיילי) :
שיר השבוע (לא של מיילי) :
בילוי השבוע :
סרט\תוכנית\סדרת השבוע :
ספר השבוע :
סקופ השבוע (אם יש) :
תמונת השבוע :
משהו אחד שעשה לכם את השבוע :
משהו שהרס לכם את השבוע :
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא :
משהו שקשור למיילי \ האנה מונטנה שראיתם \ גיליתם השבוע ואתם רוצים לשתף אותנו :
מסר לאומה : שבת שלום לכולם

:)

שיר השבוע (של מיילי) : party in the usa שיר השבוע (לא של מיילי) : knock you down ו - waking up in vegas בילוי השבוע : בצפווווווון ! היה מדהים :) סרט\תוכנית\סדרת השבוע : הסיפור המופלא של בנג'מין באטן ספר השבוע : - סקופ השבוע (אם יש) : - תמונת השבוע : - משהו אחד שעשה לכם את השבוע : לנסוע לצפון ... היה כ"כ מדהים !!!!!!
משהו שהרס לכם את השבוע : אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא : להיפגש עם כל החברות שלא ראיתי מלא זמן D: משהו שקשור למיילי \ האנה מונטנה שראיתם \ גיליתם השבוע ואתם רוצים לשתף אותנו : כלום
מסר לאומה : היה לי את השבוע הכי כיף בעולם :) חחחחחחחח חפרתי על זה

May Tisdale

New member
עונה D: ../images/Emo218.gif

שיר השבוע (של מיילי) : עם ניק ג'ונאס, Before The Storm
שיר השבוע (לא של מיילי) : Here We Go Again - Demi Lovato שגם למדתי בגיטרה
בילוי השבוע : מתמטיקה
סרט\תוכנית\סדרת השבוע : האנה מונטנה [:
ספר השבוע : דימדומים - מולד הירח
סקופ השבוע (אם יש) : דודו טופז התאבד .. |=
תמונת השבוע : אין D:
משהו אחד שעשה לכם את השבוע : שומדבר O:
משהו שהרס לכם את השבוע : מ ת מ ט י ק ה . \=
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא : המבחן במתמטיקה
משהו שקשור למיילי \ האנה מונטנה שראיתם \ גיליתם השבוע ואתם רוצים לשתף אותנו : נוטינג P=
מסר לאומה :
Don't worry - Be happy [ ? ] חח (=
שבת שלום לכולם

:)

שיר השבוע (של מיילי) : one in a million שיר השבוע (לא של מיילי) : tell me something - selena gomez בילוי השבוע : ממ.. עיר ערוץ הילדים עם מלאן חברותXDD סרט\תוכנית\סדרת השבוע : האנה מונטנה :) ספר השבוע : הארי פוטר השביעי :) סקופ השבוע (אם יש) : מממ... דודו טופז התאבד תמונת השבוע : אין >< משהו אחד שעשה לכם את השבוע : יש לי חבר 3> משהו שהרס לכם את השבוע : ילדה **** התחברה עם חברה טובה שלי בלי לדעת כלום >< משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא : יתנו לי סופסוף תדיסק של ליבי 3> משהו שקשור למיילי \ האנה מונטנה שראיתם \ גיליתם השבוע ואתם רוצים לשתף אותנו : ממ.. העונה השלישית ממש יפה ^^ מסר לאומה : all you need is love

../images/Emo122.gifאני כ"כ חולה היום..

שיר השבוע (של מיילי) : Kicking And Screaming (קאבר של אשלי סימפסון) ו - When I Look At You מתוך הדיסק החדש Time Of Our Lives. שמעתי רק סמפלים,אבל התאהבתי בשמיעה ראשונה
לשמיעה של הסמפלים מתוך אתר וול מארט - http://mp3.walmart.com/store/artist?albumId=104358737
שיר השבוע (לא של מיילי) :Catch Me - Demi Lovato
בילוי השבוע : בים עם כל המשפחה,היה ממש נחמד
סרט\תוכנית\סדרת השבוע : האנה מונטנה (5 פרקים בערב זה פשוט תענוג
),פרד קלאוס,היירספריי.
ספר השבוע :Hannah Montana In The Loop - Suezanne Harper
סקופ השבוע (אם יש) :דודו טופז התאבד. גדלתי על התוכנית שלו.
תמונת השבוע : משהו שהכנתי בצהריים משעמום
משהו אחד שעשה לכם את השבוע :הידיעה שאני באמת יכולה להשיג כל מה שאני רוצה ושעבודה קשה משתלמת
משהו שהרס לכם את השבוע : אני חולה כרגע,לא נחמד. בעיקר לא כשיש 30+ מעלות בחוץ!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא :משכורת
משהו שקשור למיילי \ האנה מונטנה שראיתם \ גיליתם השבוע ואתם רוצים לשתף אותנו :הסינגל הבא של מיילי יהיה When I Look At You,יהיה לו קליפ שצולם ממש בימים אלו והוא יצא באוקטובר ויהיה חלק מפס הקול לThe Last Song
מסר לאומה :חיו ותנו לחיות.
שבת שלום לכולם
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

orpaz14

New member
עונה :)

שיר השבוע (של מיילי) : the climb :] שיר השבוע (לא של מיילי) : אממ don`t forget של דמי.. :) בילוי השבוע : ממ הייתי בבריכה :p סרט\תוכנית\סדרת השבוע : האנה מונטנה\זאק וקודי\המכשפים מבוורלי אילס..בערוץ 82.. ספר השבוע : - סקופ השבוע (אם יש) : - תמונת השבוע : - משהו אחד שעשה לכם את השבוע : חבר שלי, בנאדם מדהים. משהו שהרס לכם את השבוע : איבדתי טבעת זהב =\ ועכשיו אני חסרת טבעות.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא : אממ..... משהו שקשור למיילי \ האנה מונטנה שראיתם \ גיליתם השבוע ואתם רוצים לשתף אותנו : הקול שלה נהיה טוב יותר.. מסר לאומה : -

למעלה