סיכום שבועי!

tali44

New member
סיכום שבועי!

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

tali44

New member
עונה!!!

משהו טוב שקרה השבוע: שהוא נגמר!!!
משהו רע במיוחד שקרה השבוע: היה לי שבוע עמוס רצח עם יותר מידי שעות בעבודה.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: עולה לכיתה ב'!

התחדשות השבוע: פסקול לסרט "למות ביום אחר" של גיימס בונד שמדונה שרה את שיר הנושא.
(קיבלתי במתנה)
סרט השבוע: - -
סדרת השבוע: "חברים"
ספר השבוע: - -
שיר השבוע: Madonna -lucky star
ציטוט השבוע: אויייש שחכתי להסיר את זה!!!
אני מעתיקה את זה אוטומטית!!!
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אודישן מהמם של ילדה בת 13 מה-X פקטור. יש לה פשוט קול מדהים!!

יש לה קול מקסים!!!

ממש מיוחד ושונה מכל החרא שיש במוזיקה כרגע...
אהבתי!
שמעתי על האודישן שלה מלפני חודש כבר והתעצלתי לשמוע!

timboy123

New member
שבוע...

משהו טוב שקרה השבוע: יצא טריילר חדש לדג'אנגו. וזהו.
משהו רע במיוחד שקרה השבוע: אני בתהליכי השלמה עם עצמי על זה שמירית טובי כבר לא בקטע... זוכרים שאמרתי שמדהים הקלות שבה היא עוברת מהאישה השנואה עלי בעולם לאישה האהובה עלי בעולם? אז עכשיו היא תקועה באופציה הראשונה.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: כבר לא מצפה לכלום..
התחדשות השבוע:---
סרט השבוע:---
סדרת השבוע:---
ספר השבוע:---
שיר השבוע:---
תמונת השבוע:----
אחר (או: מסר חשוב לאומה): ----

tali44

New member
אני בטוחה שיבואו לך עוד הרבה

הזדמנויות בהמשך. אתה עוד ממש צעיר!!

אין לך על מה להיות מבואס!

לא קרה כלום עדיין, וטוב שככה, אם משהו היה נקטע כבר באמצע זה היה עלול להיות עוד יותר מבאס.

כמו שטלי אמרה, אתה ממש ממש צעיר, יהיו עוד הרבה הזדמנויות ורואים שאתה רציני בקטע, אני בטוחה שתצליח בסופו של דבר.
תתעל את האנרגיות לדברים טובים ואל תתבאס על מה שהיה!

שבוע שקשה לתאר במילים.

משהו טוב שקרה השבוע:המסע. הדבר הכי טוב שקרה לי אי פעם, אני חושבת. הייתי חוזרת על הכל מההתחלה בשמחה.
משהו רע במיוחד שקרה השבוע:המסע נגמר. רק אתמול בלילה קלטתי שזה באמת נגמר ושזו הייתה חוויה של פעם בחיים, זה כ"כ מבאס...
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:לא מצפה לחזור לבי"ס, אחרי שלא הייתי שם מראש השנה.

התחדשות השבוע:ז'קט וג'ינס מהממים, איפור, מערכת עגינה לאייפוד [סוף סוף!], הסוכריה הענקית של צ'ופה צ'ופה.

סרט השבוע:כל סרט שואה שעולה לכם בראש, ויותר. ראינו כ"כ הרבה בנסיעות הארוכות בפולין. "נקודת איסוף", "רשימת שינדלר", "אירופה אירופה", "הפסנתרן", "נערי הסווינג" ועוד מיליוני סרטים.
סדרת השבוע:-
ספר השבוע:"הזהו האדם"/פרימו לוי.
שיר השבוע:Muse- Pink Ego Box.
ציטוט השבוע:אף אחד לא יבין, בדיחות מסע וזה.

תמונת השבוע:רציתי להעלות תמונה מסויימת שצילמתי באחד המחנות אבל היא לא קלה לצפייה לכל אחד, אז אחרת.

אחר (או: מסר חשוב לאומה):רק רוצה לומר שהמסע לפולין זה אחד הדברים הכי טובים שמשרד החינוך עושה! אולי אפילו הדבר הבודד הטוב...עולה הרבה, אבל שווה את המחיר. יצאנו עם מדריכים מעולים, ראינו את כל המקומות הכי נוראיים עלי-אדמות, אבל הבנו בעיקר את הפירוש של אהבת הארץ ואהבת חינם, ועם כל המגרעות של הארץ, בסופו של דבר, העוגן שלנו הוא פה, ומי יודע, אם כולנו נתפזר בכל העולם שוב, אולי בעוד 70 שנה ההיסטוריה תחזור על עצמה. לא חסרים מטורפים בעולם. בכל-אופן, במחנות לא הזדעזעתי ממה שראיתי. כאב לי ברמות שאי-אפשר לתאר כשראיתי שיער של נשים שפעם היה בצבע טבעי ועכשיו נהפך לשיער שיבה בזמן שהנשים האלו לא התבגרו מעולם, או מזוודות של אנשים עם שמות, תאריך לידה ומקום מגורים, כי הם הניחו שהם יקבלו בחזרה את המזוודות אחרי המלחמה...אבל מה שבאמת שינה בי משהו כבן-אדם אלו הסיפורים האישיים, של בני-משפחה של אנשים מהשכבה שלי, במיוחד באושוויץ-בירקנאו, אף-אחד מאיתנו לא יכל להפסיק לבכות. ומה שמעצבן זה שכל סיפור נשמע כמו עולם ומלואו ובעצם זו טיפה קטנה בים ענקי של יותר מ-6 מיליון סיפורים שלעולם לא יסופרו. בקיצור, לפולין יצאנו עם שאלות וחזרנו עם עוד יותר שאלות. אבל זה היה מסע מדהים, וכל מי שיכול צריך לצאת אליו, בין אם זה במסגרת בי"ס ובין לא. כמו שאמרתי, הייתי חוזרת על הכל מהתחלה...

חפרתי!

tali44

New member
אהבתי מה שכתבת על השיער של הנשים...

כל כך עצוב.

אני ממש מתבאסת שלא הלכתי לזה בביה"ס! ההורים שלי לא הסכימו ולא הייתי מספיק נודניקית בכדי שהם יוותרו לי.

tali44

New member
סיכום שבועי!

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
ציטוט השבוע: