סיכום שבועי!

Elle992

New member
סיכום שבועי!

ואואווו! השבוע הזה היה טוואוווב!! הוא פשוט היה מעולה, בכלל השבועות האחרונים עוברים עליי בצורה נהדרת. מה אוכל עוד לבקש?! פשוט טוב לי, בלי יותר מדי הסברים

משהו טוב שקרה לכם השבוע-

משהו מבאס שקרה לכם השבוע-

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע-

התחדשות השבוע-

שיר

משחק מחשב/קונסולה ששיחקתם השבוע-

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע-

במסגרת שאלות משתנות השבוע ארצה לשאול אתכם השבוע-מה המשקה הכי אהוב עליכם?ה יכול להיות מכל קטגוריה גם אלכוהול גם סתם הקפה הרגיל של הבוקר או..אולי המיץ חמוציות שאתם מחביאים במגירה התחתונה

שיהיה לכולם סופ"ש מרתק ומהנה ורווי מנוחה שנישן טוב, נאכל טוב, נשתה טוב, ובעיקר נהנה מהחיים! כי אין לדעת מתי הבטטה הקוריאני יחליט להשמיד אותנו

*כמובן כל אחד רשאי לענות על איזה שאלות שנוח לו,

עונה! מסכמתתתתת

משהו טוב שקרה לכם השבוע-עשיתי היום בדיקות דם שאני די מרוצה מתוצאותיהן, ואכלתי עכשיו שאוורמה!

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- מפגש אתמול עם מישהו שהשאיר בי חותם של הרבה עצב. וגם חוסר וודאות לגבי העבודה...

התחדשות השבוע-שוב לא התחדשתי...

שיר שוב מפרגנת למישהו:
http://www.youtube.com/watch?v=FOCr9zb_bJY
ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע- משפט שהוא שם שיר של אפרת גוש "שיהיה לך טוב". החזיר אותי למקומות פחות טובים בהרגשה אבל זה מאוד עצמתי כאחד!

מה המשקה הכי אהוב עליכם?קולה, אם כי אני בסוג של גמילה ואני לא מכורה כמו פעם.

Elle992

New member
שלי!

משהו טוב שקרה לכם השבוע-

הכל טוב! אני מרגישה כל כך נהדר וטוב עם עצמי בשבועות האחרונים, קשה לי להסביר את הסיבה העיקרית אבל הגוף והנפש שמחים ומאושרים כאחד בצורה בלתי רגילה, אני אוהבת להרגיש ככה..זה מרגיש יותר נעים.

התחלתי השבוע לצייר..אבא הפתיע אותי במוצ"ש וקנה לי את כל הציוד המלא לציור כפי שתראו בתמונה יש את הקן ציור וציור רביעי שהכנתי היום ועבדתי עליו מ-7 בבוקר עד 11.. לא קל, אבל הסיפוק הסופי בלתי רגיל,

שום דבר! הכל היה מצוין

ג'וני אינגליש חוזר עם רואן אטקינסון הלא הוא מיסטר בין, היה מאוד מהנה. וג'ק וג'יל סרט אחד הטובים והמצחיקים שראיתי השנה, למרות הביקורות הרעות שהוא קיבל, אצלי אדם סנדלר תמיד יקבל מצוין לא משנה מה.

התחדשות השבוע-

הציוד לציור, וטוניקה עם כיסים שחורה ויפה שתשמש אותי גם כשמלה כי כידוע גמדה כמוני כל טוניקה כמעט משמשת אותה לשמלת מיני

שיר

זה לא שיר, זה הדמות מאשה מדומינו גרוס, היא מבטאת בדיוק איך שאני מתנהגת ומדברת, אומנם בחיצוניות אנחנו שמים וארץ אבל הסגנון דיבור והמילים וההתנהגות-בול! מקווה שתהנו

http://www.youtube.com/watch?v=y0k5WLOqh7Q

מה המשקה הכי אהוב עליכם?

שוופס תפוח!

אריאל362

New member
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע...

שגיליתי שאת אדומה:)
לאף אחד לא מגיע יותר ממך

Elle992

New member
אדום הופכים בנאדם שתורם לפורום

מעצמו, משתתף בדיונים ובעיקרון מועיל תרומה לפורום ברמה כזו או אחרת.

בתכל'ס, כשרוצים להוקיר תודה לחבר פורום הופכים אותו לאדום. ולהוקיר תודה נובע מכך שאותו חבר פורום תרם תרומה כלשהי לפורום באופן קבוע כמובן,

Elle992

New member
וואיי תודה רבה! איזה מקסים אתה

לא הרבה בירכו אותי אבל הקרובים כן, וזה כל כך משמח לראות ששמים לב לזה בכלל...

ני ני

משהו טוב: החבר שלי

מבאס: לחץ דם שלי
ואמא שלי שחופרת לי

ספר השבוע: התחלתי לקרוא ספר שהבחר קנה לנו ביריד ספרים
ביום אחד קראתי 64 עמודים ואחכ לקחתי הפסקה עקב סדר עדיפויות..

התחדשות השבוע:
מתנות לחברה שלי
מתנוה קטנה לעצמי
ולחבר שלי
וגם הדיסקים שהשאלתי מחברה שלי

וגם ספר על זוגיות שהשאלתי מהחברה שלי

ציטוט השבוע
משהו שחברה אמרה:
אין אנשים רעים, יש אנשים שרע להם

משקאות אהובים על פי סדר חשיבות עולה:
מים
תה ורד בר והיביסקוס
תה לימונית ולואיזה
מים בטעמים -תפוח

וזהו

iba90

New member
הסיכום המסוכם שלי

משהו טוב שקרה לכם השבוע- השבוע הזה היה קצר זה דבר אחד...וגם למדתי שאני שופט אנשים מהר מידי ומעבר למסכות שלהם הם יכולים להיות דווקא סבבה. אה וגם למדתי לקבל ביקורת

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- השבוע הבנתי את הבעיתיות שבחוסר הכישורים החברתיים שלי...היה לי קשה לפתוח את עצמי לביקורת ולא יכולתי להבין את ההפרדה שאנשים עושים בין מי שאני לבין תפקיד שאני אמור לבצע.

התחדשות השבוע- כמעט כמו בכל שבוע מאז שיש את הסיכום השבועי אני מרגיש שאני מגלה עוד ועוד על אנשים שנכנסו לחיים שלי וזה כיף לי לגלות אותם...איך אומרת הפרסומת של הוט..."תמיד יש משהו חדש לאהוב"

שיר- עידן רייכל - עכשיו קרוב

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע-"כשהאתה הנוכחי נפגע ממה שמישהו עשה לך בעבר, זה מיותר."

במסגרת שאלות משתנות השבוע ארצה לשאול אתכם השבוע-מה המשקה הכי אהוב עליכם- אני חושב שאייס טי

סיכום

משהו טוב שקרה לכם השבוע- יום כיף שכלל מניקור, פדיקור ושופינג!

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- נתקלתי בארבה.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע- ספר שהזמנתי בקינדל שלי, The Kingmaker's Daughter.

התחדשות השבוע- בגדים.

שיר- Wonderful Life של Black

מה המשקה הכי אהוב עליכם? מיץ אננס, מיץ גזר טרי, תה אדום קינמון וניל, ו..........קפה.

Hawkgirl

New member
עונה~! D:

משהו טוב שקרה לכם השבוע-
מממ.... לצערי... השבוע קרה משהו נהדר, שהוא גם אחד הדברים הכי קשים שקרו לי... אך לצערי מדובר בעניין אישי מדי שלא אוכל לשתף ^^

מה שרשמתי מקודם~

אמממ... לא יוצא לי ממש לראות טלוויזיה כל כך... וספרים זה כל כך לא אני(אני מזעזעת, בהחלט~)

התחדשות השבוע-
אז קניתי ליייי!!!
סיכות חמודות כאלו לראש עם פפיונים!!
ו...!!! גרביונים...?
ו... אררר... ואוו.. שום דבר מיוחד XD

שיר
לא יודעת.. אני מכירה את השיר הזה כל כך הרבה זמן ופתאום השבוע הרצתי אותו בלי הפסקה... XD
*אזהרת שיר ביפנית*
http://www.youtube.com/watch?v=GGqs0JUtJQY

משחק מחשב/קונסולה ששיחקתם השבוע-
אני לא גיימרית ;;"

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע-
אני באופן אקראי שרה לתומי "I said what what..." ואמא מגיבה לי "In the butt" חחחחח...
אני חושבת שמשימתי בעולם הזה הושלמה~! XD

מה המשקה הכי אהוב עליכם?
ואוו, אני חננה~
אני לא שותה יותר מדי דברים מעבר למים ומיץ תפוזים XD
מתוך גישה שכל השאר פשוט לא בריא(ו... בואו נודה בזה, זה באמת לא בריא XD )

nitsansh

New member

dori78

New member
בקשר לשיר

אני קוראת עכשיו את "הפרדס של עקיבא", של יוכי ברנדס.
הסתכלות קצת שונה על הסיפור של עקיבא ורחל. מומלץ בחום.

וברוך הבא, נחמד לראות אותך גם פה

dori78

New member
מסתבר שאני לא דומיננטית כמו שחשבתי

כן, אנחנו נפגשים אחת לשלושה חודשים בערך, בפורום אחר

nitsansh

New member
הפגישה הבאה שלנו תהיה בתאריך שיש לו קשר

מסוים לנושא הפורום...
בפורום הזה אני מ"דור המיסדים", אבל בהתחלה כתבתי בשם אחר ורק לאחרונה "יצאתי מהארון הוירטואלי" והתחלתי לכתוב פה בשם שבו אני מוכר בכל הפורומים בתפוז, ויש הרבה כאלה...

למעלה