סיכום שבועי

מיטללל

New member
סיכום שבועי ../images/Emo108.gif

שבוע שבוע שני ועוד שבוע שלוש שבועות ללא
ע ד כ ו ן
ואתם בטח סיננתם בלב " איזו הפקרות.. אחח.. ככה לא בונים חומה".... הייתי יכולה להתנצל ולספר לכם שדחיתי את זה בפעם הראשונה כדי שהפורום יצבור עוד קצת נפח ויהיה עדכון יותר מלא ומלכותי.. הייתי יכולה גם לספר לכם שעברתי טראומה ריגשית (
) השבוע, אשר מנעה ממני להיות במייטבי.. אבל החלטתי ש לרוב מדבר- מי שלא עושה. ואני אעשה .
תתיישבו...
קחו כוס שוקו חמה/קולה קרה/ויסקי קפואה...
תתרווחו...
ויאללה מתחילים:

מיטללל

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

בפינת "מה לעשות... מה לעשות שאני יפה כזאת...."
דנה 86 תהתה האם וכיצד אפשר לשנות את הגבר שלה... התגובות היו חלוקות.. להחזיר לו כגמולו / דיבורים / איומים...
Zoharrr סיפרה שהיא פגשה מישהו באינטרנט, שיש לה חשק לראות אותו ושאלה האם כדאי. רובנו ככולנו אמרנו לה שפגישות וירטאוליות זה דבר שלא צריך לפסול על הסך אך תמיד זה צריך להיות במרחק אנשים מוכרים ! מקום ציבורי !
בשלולית התייעצה איתנו וביקשה מאתנו לעזור לה לבחור בין שני בחורים שווים הרוצים אותה (מסכנה שכמותה
) זה נגרר לויכוח.. האם בשלולית מתנהגת בצורה מוסרית? האם היא משלה את הבחורים?| או האם היא רק בודקת מה מתאים לה וכדי לעשות את זה היא צריכה לתת לעצמה להכיר את הבנים?
Zoharrr סיפרה לנו שיש בחור פרלטטן, שחברה טובה שלה נדלקה עליו, ונראה כי הוא נדלק עליה.
temp001 סיפר שבזמן האחרון לחברה שלו אין חשק לסקס.. כגבר אמיתי וחכם .. הוא הגיע למסקנה המתבקשת: "האם היא בוגדת בי?"

מיטללל

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

בפינת ה התהיה היומית...
הסנדלרית 18 התעניינה מה המצב הזוגי של כל אחד מאתנו.. ולא זכתה לשיתוף פעולה
s h i r k u s h תהתה איך הייתם מרכיבים את הגבר המושלם שלכם ? אני פשוט הייתי רוצה בחור שטני, עם עיניים כחולות עמוקות, חיוך מהפנט, גובה 180 (או יותר, אני לא בררנית) וגוף של שחיין
מבחינה פנימית הייתי רוצה רק מישהו שיהיה מסוגל להקשיב לי בלי סוף. אחד שאני אהיה מסוגלת להקשיב לו בלי סוף. שיהיה מצחיק. שיהיה רגיש. שיהיה כיפי. שיהיה אפשר לסמוך עליו. וזהו
Zoharrr נתקלה בפרגון נשי ונבהלה עד עומקי נשמתה... 5 בנות (בנות!!!) החמיאו לה על איך שהיא נראית וכמה שהיא יפה.. רבים מאתנו נסחפו ותהו האם מדובר במניפולציה של בפסיכולוגיה הפוכה.. והשאלה הנשאלת: האם בנות יודעות לפרגן ?
king kazabubu תהה למה כל כך קשה לפגוש את ההורים של החבר/ה... ומתי הרגע הנכון... קורטי סיפרה לנו על המבוכה הפרטית שלה והטריקים שגרמו להורים של החבר החדש שלה להתאהב בה

מיטללל

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

בפינת "כואב לי ה
..." שתפו אותנו האנשים הבאים :
newKiticat הרסה אותי וגרמה לכך שיכאב לי בלב, בעודה משתפת אותה במכתב שהיא כתבה לבחור שהיא נדלקה עליו, בחור מבסיס שלה, "הבחור עם העיניים הכחולות"
Black Star סיפרה לנו שהיא נדלקה על המפקד של חברה שלה ותהתה אם ומה לעשות..
Stripperella תהתה מה עושים שהלב כואב.. ואיך אתם מתגברים... אם מישהו מוצא שיקוי קסמים-תעבירו לי

מיטללל

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

בפינת כאסח נלחמנו וניסינו לברר האם
אחווה גברית או מודעות לכך שנשים פשוט לא יודעות לשתות (
) למה בנים לרוב לא לוקחים את הנקבות שלהם ל"סיבובי אלכוהל"
האם הפרסומת : אשתך בת 50? זרוק את הזקנה וקח רוסיה צעירה!" גזענית / שובניסטית / / משעשעת בטירוף ?
למה בנות אפעם לא אומרות מה שהן מרגישות??? מה פגע בהן??? מה מפריע להן??? האם זה פגם גנטי או שזה תגובה הכרחית לפאק הגברי.
האם בנות מתגברות יותר מהר מבנים ? כאילו דהההההה
מה זה בגידה? האם גברים ונשים תופסים בגידה אחרת? איפה הגבול? מה מותר ומה אסור לעשות במסיבה אליה יוצאים לבד?

מיטללל

New member
../images/Emo108.gif * 6 ../images/Emo3.gif

בפינת ההזוי:
רק רגע1 סיפר לנו על היחסים "הפתוחים" והבריאים שיש בינו לבין אישתו.. אבל אז, קרה הנורא מכל אישתו התאהבה במאהב הנוכחי שלה. רק רגע1 הסביר שזה לא שהוא מקנא או משהו.. אבל דואג לה (שליבה ישאר)והציע הצעה לאחת מחברי הפורום שלנו לעשות מצווה, לשים עליה "מסכה" ולעזור לו לעזר לאישתו... ChilD SouL סיכמה יפה: "אתה לא צריך שחקנית, אתה צריך רופא"
בפינת ההווי
היה ראיון עם הערפד עם בשלולית ועם piren.
היה את משחק שלוש התשובות ושאלון הכר את עצמך.
משחק האיסטואציות ממשיך לצבור תאוצה. אתם מוזמנים
פינת ההודעות
:
שיהיה בהצלחה לLancelot שמתחיל מחר את ההכנה לקק"צ
אנחנו נתגעגע
pain is MY love האלה
אנחנו אוהבים אותך
ברגעים הקשים- תחזיקי מעמד!!! תזכירי שכולנו מאמינים בך.
ובהצלחה גם ל Cobe1982. שאליו אנחנו כבר מתגעגעים. אמן שתקופת הכלא תעבור מהר עם מינימום טראומות.. ו
גם לדלקה, אם יתחשק לך לדבר...
פינת "ברוכים הבאים:
king kazabubu
שאני יודעת השהצטרף כבר לפני כשבועיים אבל הוא לא קיבל ברכה רשמית:)
mejtal
beach boy18
m14590
|GOTN
תהנו המון
פינת ה
השבוע
מתחילה מסורת חדשה בפורום. מדי עדכון שבועי אני אבחר חבר פורום שיוכתר ל
השבוע..
השבוע ייבחר לפי הצלחתו הששתתפותו הפעילה בשבוע החולף והצלחתו בהערותיו / הומרו / עצותיו... תפקידיו יהיו לשמש כיועץ בכיר, ליזום נושאים לשיחה, לעלות רעיונות לסקרים, להציג קישורים מיוחדים.. כמו תמיד אבל יותר :) כרטיסו האישי ושמו של
השבוע יוצגו בדף הקהילה של הפורום. כך כל חברי הפורום ידעו למי רצוי להתייחס בכבוד.
השבוע הפעם הוא...
king kazabubu
מדי כל חודש נעשה תחרות לכל ה
שהיו במהלך השבוע. הזוכים יזכו
וזהו
תקופת החגים תמה.. אני מקווה שזה לא יהיה יותר מדי טראומטי ושיהיה שבוע מצויין לכולם:))

tuty fruty

New member
אחלה סיכום

אני בטוחה שכולם סולחים לך שזה לא הגיע בזמן ופיצית אותנו בהמון הודעות סיכום אז קבלי ח"ח

Stripperella

New member
כל הכבוד!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

אחלה סיכום!!!! קבלי ח"ח!

בשלולית

New member
מיטל באמת סחטיין!

רק הרגע הגעתי הבייתה אחרי שיצאתי מהבית בערך ב5 ורבע... וקראתי את הסיכום השבועי לפני שיצאתי... אבל לא יצא לי להגיב... סורי אז באמת אחלה של סיכום!! ואגב... בקשר לשיחה שלי!!! אני לא רעה! החלטתי מהר מה קורה איתי! בכלל לא שיחקתי בהם! חח

למעלה