סיכום שבועי!

סיכום שבועי! ../images/Emo113.gif

שיר השבוע של ג'ף: שיר השבוע של אמן אחר: אלבום השבוע: אמן השבוע: תמונת השבוע: משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שבוע טוב

:/

שיר השבוע של ג'ף: Dream Brother שיר השבוע של אמן אחר: Robots In Disguise - Turn It Up אלבום השבוע: אין אמן השבוע: אממ תמונת השבוע: x משהו טוב שקרה לך השבוע: מחשב חדשD: משהו רע שקרה לך השבוע: המערכת החדשה

Shemesh161

New member
עוד שבוע..:)

שיר השבוע של ג'ף: forget her, עדיין לא עבר לי מגרייס בכלל. :) שיר השבוע של אמן אחר: ממ..כמו בשבוע שעבר בערך. אולי רק easier to be\lifehouse אלבום השבוע: האנפלגאד של aic. ככ יפה. אמן השבוע: ממ. aic תמונת השבוע: אין לי כוח.P: משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ. התחלתי ללמוד צילום. :) משהו רע שקרה לך השבוע: אע.. כרגיל,עומס.

STU XD

New member
Manic Monday

שיר השבוע של ג'ף:הללויה שיר השבוע של אמן אחר:היהודים-לעולם מצידי אלבום השבוע:היהודים-פורטה, הבנות נחמה, כמה של UB40 אמן השבוע:היהודים, הבנות נחמה, בוב דילן, שלום חנוך, UB40 תמונת השבוע:גשם! משהו טוב שקרה לך השבוע:אבא חזר אתמול מהולנד
התגעגעתי.., גשם
משהו רע שקרה לך השבוע:אני לא יודעת להגיד לא כשצריך..

MogaY

New member
טוב נו... מסכמת =]

שיר השבוע של ג'ף:
Forget Her כרגיל... שיר השבוע של אמן אחר: London After Midnight-Sally's Song אלבום השבוע: Grace אמן השבוע:ג'ף באקלי, London After Midnight תמונת השבוע: => משהו טוב שקרה לך השבוע: לא הרבה... משהו רע שקרה לך השבוע: אוניברסיטה! מקום ארור!

Guybrush Marley

New member
אהבתי פעם נערה במשקפיים../images/Emo118.gif

שראתה אותי קצת מטושטש. שיר השבוע של ג'ף: הללויה. שיר השבוע של אמן אחר: נערה במשקפיים - אלון אולארצ'יק אלבום השבוע: 1 - אריק ברמן (כן, אני יודע, אני גרוע) אמן השבוע: יהונתן גפן תמונת השבוע: שם--> משהו טוב שקרה לך השבוע: יום סיירות
, חבר טוב בא מחו"ל, מסיבת יומולדת לחברים טובים (תאומים, במקרה) משהו רע שקרה לך השבוע: שתיתי טיפה יותר מדי במסיבה
...אבל באמת רק טיפה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Guybrush Marley

New member
תפוז שונא אותי...../images/Emo122.gif../images/Emo118.gif

או שהוא סתם בחר לא להוסיף את התמונה?

STU XD

New member
סופסוף אתה מודה בזה

שלאהוב את אריק ברמן זה גרוע.. למרות שהתחלתי לסמפט אותו קצת.

Guybrush Marley

New member
שמעי,../images/Emo118.gif

השירים שלו קליטים והליריקה גאונית. מעבר לזה הוא לא יותר מנחמד.

למעלה