סיכום שבועי

סיכום שבועי ../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Maddie

New member
ראשונה!../images/Emo185.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:|רעש|טיול שנתי! משהו רע שקרה לך השבוע:|רעש|הבנות עיצבנו אותי במקלחות
היום הכי הכי של השבוע:|רעש|שישי
שיר השבוע של ביט 69:|רעש|נימאס שיר השבוע לא של ביט 69:|רעש|היו הרבה
מקפליי: We are the young Easy way out Star girl Please please Hypnotise Bubble wrap Don't stop me now Friday night RJA-cat and mouse RJA-guardian angel Jonas brothers-Year 3000סרט השבוע:|רעש| סדרת השבוע:|רעש|לא ראיתי
ספר השבוע:|רעש|לא קראתי
מאכל השבוע:|רעש|התה של הבדואים!
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:|רעש|סיגלי.והתעודות. הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:|רעש|שהשתפרתי בלימודים
יאייי התחדשות השבוע:|רעש|
יציאת/בילוי השבוע:|רעש|הטיול ראשון-שני-שלישי, ואתמול בערב
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:|רעש|אמממ...הופעה בשלישי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע:|רעש|הו יש הרבה!
לביא רואה משהו שחור מהחלון. לביא:"יו הנה עז!" אחרי כמה שניות "אה לא..זה כלב" יצאת כאפות.
שרנו את I FEEL GOOD אני:"אמרת שוקו?" עדן:"אמרתי סו גוד" אני:"שמעתי שוקו"Oo
ג'ניה, רוני וסיגל משחקים משחק קלפים. רוני נשאר עם 3 קלפים, וסיגל צריכה לקחת אותם. רוני *במבטא רוסי כבד*:"לקחת" נותן לה קלף "לקחת" עוד אחד "ועכשיו אחד בתחת"
ג'ניה ברגע סוטה במיוחד:"סיגל, את יודעת שיש לי סוכרייה שלא נגמרת, עם הפתעת יוגורט בסוף?. אבל אל תדאגי!זה יוגורט דל שומן!" אני:"לא אמרת שהיא לא נגמרת?"
אחרי שאחד מהילדים הפליץ ועשה ריח רע באוטובוס אור:"גאד! מישהו היה צריך להגיד לנו שהוא בא! הייתי מביא מסכה!"
אני וסיגל מחקות את המורה לאזרחות אני:"בשנת 1948..." סיגל:"לפנה"ס!" אני:"בשנת 1948 לפנה"ס, כשהוקמה מדינת ישראל...שיט זה לא מסתדר"
סיגל מנסה שוב "בשנת 0 לפנה"ס!" אני:"גם זה לא מסתדר!"
סיגל:"אווו" אני:"אווו" סיגל:"אווו" אני:"אווו" שנינו ביחד:"די!!!!!" זה לא היה מתוכנן
גיא מנסה לצלם בפלאפון שלי וזה לא הולך לו.אחרי כמה רגעים: גיא:"אה זה וידיאו!אוי זה מצלם!"
אור:"ארז, כמה זמן נסיעה מפה למסלול?!" ארז [המורה]:"בין חצי שעה ל-30 דקות"
אחרי שכל הבנות בכיתה הגנו על המדריך.. המדריך:"יא כל הבנות בצד שלי! אהבתי!"
ג'ניה שוב ברגע סוטה במפל. טלי:"נוי בואי תיכנסי!" אני:"טוב אבל אני רק מקפלת את המכנס!" ג'ניה:"את יכולה להוריד גם חזייה" אני:"אבל יש לי חולצה לבנה מה זה יעזור?" ג'ניה:"בדיוק"
ב-6 בבוקר, המורה לשל"ח מנסה להשתיק את כולם שנוכל לישון, והוא מאוד רועש. אני:"אורי אני מנסה לישון!" אורי:"אני יודע!ששששששששששששש!ששששששש!"
המורה לשל"ח מסביר לנו שהוא אינסטלטור ילד:"אבל אין לך חריץ!" אורי:"כשצריך להיות אינסטלטור, אני אינסטלטור, גם עם החריץ"
המורה לספורט על הבוקר:"יאללה נוי את באה לריצת בוקר?" אני:"כן בטח! שנייה, תחכי לי בחוץ" *חוזרת לישון*
חברה שלי:"וואי יש משטרה בחוץ מעניין מה קרה..טוב בטח אני כבר אשמע על זה מאחד השכנים XD.. את קולטת כל השכנים בחוץ מסתכלים :D:D אבא שלי בא לבית אומר "יש מפגש ליד הצומת כולם שם" חחחחחחח" אני:"יייייווווווהווווווו מסיבהה! אני מביאה פופקורן! אחרי 2 שניות את קולטת את מגיעה לשם 'שיט ידעתי שהייתי צריכה להביא מרשמלו!'" *אחרי כמה דקות* חברה שלי:"הייתה תאונה . בגלל זה הייתה משטרה ;]" אני:"צאי עם המרשמלו!" חברה שלי:"תאונה נוי, לא שריפה"
*מישהו מועך פרי* ג'ניה:"לאאאאא! הוא הרס לי את הארוחת ערב"
*רואים מלא קקי באיזה רחוב* אני:"פייי ג'ניה מה עשית?!" ג'ניה:"נו סליחה, לא יכולתי להתאפק...סתם נראה לך!? אין לי אוכל בבית איך יהיה לי קקי?"
אנדריי שבר את הפלאפון הקודם שלו, אז יש לו חדש. אנדריי:"יש לי פלאפון חדש, והוא שובר את של כולכם! יש לו MP3 ומצלמה, ומה שאתם לא רוצים!" רוני:"נו כבר תוציא אותו!" *מוציא את הפלאפון נוקיה הכחול של צביקה פיק* אנדריי:"נו באמת! תשמעו" *שם צלצולים של הפלאפון* "רואים? יש פה אפילו טראנסים!" תמונת השבוע:|רעש|אין לי עצבים
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:|רעש|מצחיק בטירוף

just gaya

New member
מסכמת[:

משהו טוב שקרה לך השבוע:הVOD שוב עובד.. משהו רע שקרה לך השבוע:לאדעת היום הכי הכי של השבוע:רביעי/שישי שיר השבוע של ביט 69:ממ אין
שיר השבוע לא של ביט 69:על הרצפה של מוניקה סקס סרט השבוע:לא ראיתי סדרת השבוע:שנות ה-70 ספר השבוע:---- מאכל השבוע:סושי
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:ממ את זה נגדיש לדוויק בגלל שראיתי אותו אתמול עם המדריכים שלי
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:אדר עצבנה אותי בכללי.. התחדשות השבוע:בנדנה+ראסטה יציאת/בילוי השבוע:אתמול לפטיפון,במקום לבארבי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לא משהו מיוחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע:כל הירידות שלי על אדר
סעמק איזה ביצ'lol תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה<:

helush716

New member
../images/Emo221.gifסיכום../images/Emo221.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: 100 בבוחן בכימיה
, היה שיעור לשון ה - כ - י מצחיק בעולם, שחייה
משהו רע שקרה לך השבוע: כמעט העבירו אותנו מקום לאיזה שולחן נידח בסוף הכיתה.. אבל ניצלנו
, הספר בספרות.. הוא קשה
היום הכי הכי של השבוע: שישי שיר השבוע של ביט 69: נמאס שיר השבוע לא של ביט 69: Cartel - Q ו.. Shawty Get Lose של ליל מאמא
סרט השבוע: --- סדרת השבוע: קייל xy [ הגעתי לפרק 19 בעונה השנייה.. אוףף זה מתחיל להיגמר
] ספר השבוע: "אל תיגע בזמיר".. קשה.. קשה..
מאכל השבוע: צ'יפסי פרי
ואורז של אמא
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: השחייה.. אין על ההרגשה הזאת במים
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: נצנזר
התחדשות השבוע: --- יציאת/בילוי השבוע: --- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שישי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: יש לנו חיקויים מטורפים של המורה לספרות.. זה חזק
תמונת השבוע: --- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד +

tal iero

New member
מסכמת../images/Emo66.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודעת משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת היום הכי הכי של השבוע: אממ נראה לי רביעי=] שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי השבוע ביט!! בכללבכלל!
שיר השבוע לא של ביט 69: נממ... היו הרבה...... סרט השבוע: המנסרים מטקסס!! סרט ממש טוב=]=]=] סדרת השבוע: --- ספר השבוע: ספר לדו"ח קריאה באנגלית חח מאכל השבוע: סינטה=] ותותים עם שמנת מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: לא יודעת.. אה הרוסים באו לבצפר =] היה נחמד הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: אני לא באה [!!] התחדשות השבוע: אממ.. נראה שום דבר=/ יציאת/בילוי השבוע: ראש פינה ושאול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת
תמונת השבוע: --- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

ברלץ

New member
סיכוווווםםםםםם......

משהו טוב שקרה לך השבוע:נגמר לי העונש!!!! (כן כן אני ילדה טובה של אמא ואבא) משהו רע שקרה לך השבוע: ידיד שלי הקיא את נשמתו כי "הכרחתי" אותו לשתות הרבה (17 שוטים או יותר) היום הכי הכי של השבוע: יום שני שיר השבוע של ביט 69: רק ידידים שיר השבוע לא של ביט 69: כל כך הרבה אני לא זוכרת סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אפקט הפחד ספר השבוע: אן מאכל השבוע: שוקולד!!!!! מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: חברה שלי הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: אין!!!!!! התחדשות השבוע: אין יציאת/בילוי השבוע: החניון בדניס (עזבו בדיחה אישית) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המוות!!!!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין אני מסתובבת עם אנשים ממורמרים הם בקושי מדברים תמונת השבוע: משהו כבר יכול להגיד לי איך מקטינים תמונות? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמרי לאב יו אולללל..... דוריה גם אותך אני אוהבת...

just gaya

New member
ראיתי בשבת אפקט הפחד

כל פעם אני בשוק שאנשים אוכלים תדברים האלה...

Xx MaayaN xX

New member
איזה שיט זה כל המבחנים האלההה )=

משהו טוב שקרה לך השבוע: ישיבת צוות הכי מגניבההההה משהו רע שקרה לך השבוע: טל יצאה מניאקית לאללה היום הכי הכי של השבוע: רביעי ושבת שיר השבוע של ביט 69: ---- שיר השבוע לא של ביט 69: stupid boy סרט השבוע: --- סדרת השבוע: שנות ה70, עונה 8! שמו בVOD =]]] ספר השבוע: --- מאכל השבוע: שוקולדדדדד ופיצה D: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: סהר וכל הצוות הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: דווקא היום הרבה דברים מגניבים שאמרו לי (((= התחדשות השבוע: חולצה יציאת/בילוי השבוע: מקס ברנררר
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יש את המבחן האחרון. סופסוף ניגמררר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: סהרוןןן ומאיין תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביבב

למעלה