סיכום שבועי :)

PakoLina

New member
סיכום שבועי :)../images/Emo118.gif

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: התחדשות השבוע: ספר/סרט/סדרה השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: בילוי השבוע: אדם שאתם מצפים לראות השבוע: לסיכום, איך היה השבוע שלכם: שבוע טוב!

פחפחפחפח.

דבר טוב שקרה השבוע: נעם! :D ועשיית סרט דוקו. (H) פאק יה. דבר רע שקרה השבוע: סג, כנס. בזבזתי ארבעים שקל לכניסה בשביל כלום. התחדשות השבוע: לא משהו מיוחד. ספר/סרט/סדרה השבוע: "רודף העפיפונים". תמונת השבוע: לא לגיל שלכם. ציטוט השבוע: "זה לילהההההההה- סתמי!" "לילה זה לילה, ובוקר זה צהריים!" "זה נפתח-ואוו! זה נסגר!.. אאוץ'!" נעם, חשה ג. יפית בניסיון להציג את הקליפס שלי לעולם. בילוי השבוע: נעם XDDDDDDD 333333> אדם שאתם מצפים לראות השבוע: קורל. 3> לסיכום, איך היה השבוע שלכם: לא רק בכלל. <:

AnNa ChAn

New member
מסכמת../images/Emo129.gif

דבר טוב שקרה השבוע: בואו נחשוב.... עידו! D: אבל זה לא דבר, אז... השיחות שלי במסן עם עידו D: דבר רע שקרה השבוע: בעלה של המורה שלנו למדעים, שהובילה אותנו לגמר החידון ע"ש אילן רמון, ואביה של חברה שלי- התאבד ביום ראשון שבוע שעבר אני עומדת לקבל במקרה הטוב 40 במת' במקרה הטוב במבחן קשה שהיה לי יום שלישי מצאתי יום חמישי (לפני שובעיים) שמלה שתתאים לי לתחפושת, ויומיים אחרי זה היא כבר לא הייתה >: וסתם חיים מבאסים >>... התחדשות השבוע: הסתפרתי D: רוצים תמונות? תגידו ספר/סרט/סדרה השבוע: סיימתי את הספר "שומרת אחותי"/ג'ודי פיקו. ספר ממש יפה! תמונת השבוע: בע אין לי כוח X: ציטוט השבוע: "את דומה לפיתה...וזה חבל!" XDD בילוי השבוע: בילוי? איזה בילוי? אדם שאתם מצפים לראות השבוע: עידו... אבל זה לא יקרה ]: אז את שקד D= לסיכום, איך היה השבוע שלכם: סתם חרא

מעו.

דבר טוב שקרה השבוע: פורים!!! ^-^ דבר רע שקרה השבוע: זה לא בדיוק השבוע, אבל בלילה בין שבת לראשון לא הרגשתי טוב
. התחדשות השבוע: אה... אה... מחברת, מספריים וספר לימוד באנגלית? ספר/סרט/סדרה השבוע: המ... לא יודעת. תמונת השבוע: אין. ציטוט השבוע: משהו מ"גור ואוח"? נו, ודאי היו מלא ואני פשוט לא זוכרת. בילוי השבוע: אדם שאתם מצפים לראות השבוע: ציפיתי לראות את המחנכת שלי מהחטיבה D:. וראיתי D: (יש לה היום יום-הולדת, אז הלכתי עם עוד בנות מהכתה להגיד לה מזל טוב) לסיכום, איך היה השבוע שלכם: נחמד, אבל השבוע הזה יהיה קצת יותר לחוץ. נו, טוב.

שכחתי בילוי...

אני חושבת שהבילוי היה ההכנות לפורימון והפורימון עצמו בתנועה. ^-^

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifאני

דבר טוב שקרה השבוע:פורים דבר רע שקרה השבוע:הסיור בגן המדע במכון ויצמן התחדשות השבוע:נעליים חדשות ספר/סרט/סדרה השבוע:נארוטו ובליץ' תמונת השבוע: ציטוט השבוע:- בילוי השבוע:פורים אדם שאתם מצפים לראות השבוע:- לסיכום, איך היה השבוע שלכם:סבבה

NoAmItA ChAn

New member
לילולילהלו, קאסט טוהו לשלטון

דבר טוב שקרה השבוע: ליסה 33333333333333333333333> וכנססס 3333333333> וחתונה 33333333> דבר רע שקרה השבוע: הייתי עצבנית רצח אחרי החתונה XD גם בגלל שהייתי צריכה ללכת באמצע-סוף הכנס. התחדשות השבוע: המממ.. 65 בהיסטוריה? בלע, לא. המממ.. כלום, למען האמת. לא קניתי כלום בכנס. לא היה לי זמן XD; קוספליי ומצב רוח רע, אולי. ספר/סרט/סדרה השבוע: הסרט הדוקומטרי של ליסה ושלי 3> תמונת השבוע: X ציטוט השבוע: מה שליסה רשמה + "Look at the stars, is it mars?" רק ליסה תבין XDDDDDDDDD בילוי השבוע: ליסה + כנס 3: אדם שאתם מצפים לראות השבוע: לא יודעת! לסיכום, איך היה השבוע שלכם: מעולה! *________*

mikokikyo

New member
^-^

זה בעצם סיכום השבוע שחלף, משמע- בלי הכנס והיום?XD דבר טוב שקרה השבוע: וואו, כל כך הרבה ^.^ ידיד שלי הגיע לקיבוץ בשישי-שבת והיה ממשממש כיף איתו ועם עוד כמה ידידים ^-^ דבר רע שקרה השבוע: הבנתי שמשהו ממש לא בסדר. התחדשות השבוע: התחפושת של פורים (שאנטי/היפית כזאת ^.^) והקוספליי לכנס ^.^ ספר/סרט/סדרה השבוע: Black cat <333333333333333333333 (למרות שזה מהבוקר של הכנס, אבל ניחא...XD) תמונת השבוע: -> ציטוט השבוע: אין ממש. בילוי השבוע: הסתובבות עם הידיד שלי ^-^ אדם שאתם מצפים לראות השבוע: ובכן, במשך השבוע... אני יודעת? אנשים מבצפר, כנראה. לסיכום, איך היה השבוע שלכם: היה נהדר (למרות שהיו מעורבים בו רגעי דיכי>;) ^_______________________^ 333333333333333333>!!!!111111

De-Panther

New member
זה היה שבוע ארוך ומעייף ביותר|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

דבר טוב שקרה השבוע: אירועים שונים דבר רע שקרה השבוע: חוסר זמן התחדשות השבוע: אין ספר/סרט/סדרה השבוע: אין תמונת השבוע: רמבו ציטוט השבוע: משה מהישרדות "עם כל הכבוד לרגל שלי, ויש הרבה כבוד לרגל" בילוי השבוע: היו כמה כאלה אדם שאתם מצפים לראות השבוע: אין לסיכום, איך היה השבוע שלכם: מעייף

למעלה