סיכום שבועי

סיכום שבועי ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ציטוט: השבוע במילה אחת: תכנונים לשבוע הבא: מתנגן בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר:

להלהלהלה עונה.../images/Emo152.gif

שיר השבוע של דה יוזד: אני עדיין בהתקף ETF-TU-MCR |סף|
אז יש הרבה שירים. העיקריים שחרשתי עליהם: The Ripper Earthquake Cut Up Angels Lunacy Fringe שיר השבוע לא של דה יוזד: 30 Seconds To Mars - R-Evolve 30 Seconds To Mars - The Fantasy 30 Seconds To Mars - Battle Of One April Sixth-Foster Blessthefall - Guys Like You Make Us Look Bad Blessthefall - Black Rose Dying Blessthefall - Times Like These (תודה לעדי שהכירה לי אותם!
) Escape The Fate - Make Up Escape The Fate - Reverse This Curse Escape The Fate - As Your Falling Down כל השירים של TBP בלייב!
*-* ;; שייגעצ- ששת הימים [כמה אני וחברה שלי צחקנו בגלל השיר הזה
] שייגעצ- קשה לי לחשוב שייגעצ- אלוף בלפשל Leathermouth - Body Snatchers Forever Leathermouth - Fifth Period Leathermouth - Murder Was The Case That They Gave Me להקת השבוע: My Chemical Romance The Used שייגעצ אלבום השבוע: ה-CD של !The Black Parade Is Dead [אח, הם כלכך טובים בלייב.
] משהו טוב/רע שקרה השבוע:
חלקים מההופעות של Leathermouth ממש גרמו לי לצחוק. פראנק כזה משעשע.
נסעתי לתל אביב עם חברות שלי.
חזרתי משם בידיים ריקות! ;;
עשיתי בייביסיטר פעמיים לשכנה שלי.
נסעתי לבקר חברה בגן יבנה והיה כיייייף להיות איתה אחרי הרבה זמן יחסית <:
הנהג בדרך חזרה היה מטורף, ממש פחדתי. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סדרת השבוע- מאצ'ו
והכי גאים שיש.
ציטוט: היו דברים ממש מצחיקים, אבל אין לי כח להיזכר ולכתוב. XD השבוע במילה אחת: כיף!!!!! <: תכנונים לשבוע הבא: לסיים ת'עבודה המזד**נת הזאת כבר!
בית ספר. ;;
להחזיר לשי ת'דיוידי כבר.
מפגש פולין. עוד בייביסיטר. <: מתנגן בראש/בפלייליסט: Leathermouth - Murder Was The Case That They Gave Me
תמונת השבוע: תמונה מדהימה שלהם.
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: אני עייפה. ;;

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif גמני עונה

שיר השבוע של דה יוזד: greener with the scenery, blue and yellow שיר השבוע לא של דה יוזד: הרבה של BFMV George Michael: This is not real love jesus to a child fastlove careless whisper you have been loved freeek! 04' amazing אייל גולן- לב חולה להקת השבוע: BFMV, a7x, tu, mcr, lp אלבום השבוע: the poison, ht, tcfsr, tbp, coe, a7x ועוד משהו טוב/רע שקרה השבוע:
כל השבוע הייתה לי דלקת באוזן ולא עשיתי כלום
עברה לי הדלקת, קיבלתי MP4 חדש קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט- אפוקליפטו
סדרת- טעם האהבה והמירוץ למיליון [לא מאמינה שקינט וויקסן עפו] קליפ http://www.youtube.com/watch?v=35JFgo9_4WI&feature=related ג'ימי וסינ' מאוונג'ד שיכורים מהתחת ציטוט: "ישלי התקפי אוזניים" וזה בערך מה שאמרתי כל השבוע השבוע במילה אחת: מבוזבז תכנונים לשבוע הבא: לישון, לעבוד, לצאת מהבית מתנגן בראש/בפלייליסט: לב חולה של אייל גולן XDD תמונת השבוע: תודו שהוא חמוד
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: אני עייפה D: הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rose131

New member
נמ

שיר השבוע של דה יוזד:לא ממש שמעתי כזה.. אה, נגיד בלו אנד יילו כי זה עוד מילא כזה. שיר השבוע לא של דה יוזד:pitiful- sick puppies להקת השבוע:sick puppies אלבום השבוע:dressed up as life- sick puppies משהו טוב/רע שקרה השבוע:הוצאתי את כל הרעל שלי עליו ואמרתי לו כל מה שאני חושבת עליו וכמה שאני לא רוצה להיות איתו בקשר יותר בחיים ונראה לי שהוא אשכרה הבין! שזה כאילו.. וואי, האמת היא שאני לא בטוחה אם זה טוב או רע!
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: מונלייט
ציטוט: סבא: רגע, נועה, זו מסעדה צמחונית? אני: כן! סבא: אוקי, אז תזמינו בטטות!
השבוע במילה אחת: מתיש. תכנונים לשבוע הבא:בצפר כזה! מתנגן בראש/בפלייליסט: rock bottom- sick puppies תמונת השבוע:איןןליכוח!!!11 עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: אממ...

Rose131

New member
בירושלים.../images/Emo12.gif

אבל יש פול מסעדות צמחוניות, וגם כמה טבעוניות. את לא מכירה?

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Wake The Dead I Caught Fire Paralyzed שיר השבוע לא של דה יוזד: The Kooks
- Always Where I Need To Be In Love Naive I Want You Back Shine On Skillet - Whispers In The Dark Kill The Director - The Wombats
כמה שירים מהאלבום החדש של דה אקדמי איז.. להקת השבוע: הקוקסססס. אלבום השבוע: לאדעת משהו טוב/רע שקרה השבוע:
ת"א ונפגשתי עם חברה שלא ראיתי מלא זמן
לא קניתי בת"א כלוםXD לפחות חזיתי במארז של הכי גאים~דמעותאושר~ והוא עולה 1000 שקל.
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: AWINTB של הקוקס בטוח היה לי סרט גם.. בכל מקרה סדרה- מטבחי הגיהנום, איך פגשתי את אמא XD אה!@~! ו"כי ככה כתוב בתורה" שזה דוקומנטרי אבל אחד המצמררים ציטוט:
השבוע במילה אחת: אחלה תכנונים לשבוע הבא: בית ספר?! מתנגן בראש/בפלייליסט: Summer של סאם 41 תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: מה זה התיקים האלה שיש השנה?! או הכל אימואי או הכל פרחי WTF! איך אנשים אמורים למצוא ככה נחמה לתחילת הבית ספרXD

ועצוב

התיק היחיד שעוד יש בראשון וחשבתי לקנות אותו זה אחד עם ניטים למטה כזה.. ואפור.. >_> לא אוהבת אפור
וואי מזכיר לי שלפני שנתיים הקטע היה תיקים של בילאבונג ולחברה שלי היה אחד עם קוצים למטה.. שיעני התיק יוכל לעמוד והיא לא ראתה אותי [וגם אני לא ראיתי את זה] ומהי דרך טובה יותר לעורר את תשומת ליבה מלתת לה כאפה חזקה בלמטה של התיק >___> כן, איה. XD

O L g i T

New member
%*^

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: pantera - heresy (לייב) להקת השבוע: פנטרה ואול שאל פריש אלבום השבוע: קאובויז...? משהו טוב/רע שקרה השבוע: איףף יותר מדי דברים רעים קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: הדיוידי של פנטרה חחחחח ציטוט: "אוי...... יצאת פה יפה אבל !" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח השבוע במילה אחת: הזוי הזוי תכנונים לשבוע הבא: מתנגן בראש/בפלייליסט: The Black Dahlia Murder - Climactic Degradation תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: משעמם לי מוותתת

עונה זריז~ ../images/Emo223.gif

אין לי כוח להשקיעXD שיר השבוע של דה יוזד: פואטיק טרג'די, לונאס פרינג', איימ אה פייק. שיר השבוע לא של דה יוזד: קצת של אלסאנה, קצת של רד. ^^ להקת השבוע: רד. D: אלבום השבוע: Red - End of silence משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- חברות ישנו אצלי.
רע- עבודה ממש מתסכלת באנגלית. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ראיתי הרבה סרטים~ [המלצה- אל תראו את הסרט 'הסופר אקסית שלי'- סרט דפוקXD] וסדרה- מאצ'ו, כרגיל.
ציטוט: אין לי~ השבוע במילה אחת: כרגיל, בסדר כזה. באמצע. XD תכנונים לשבוע הבא: ביצפר? >< מתנגן בראש/בפלייליסט: אוונג'ד סבנפולד - סקונד הארטביט
תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: כלום, בהצלחה יום שני לכולם בביצפר.
;;

אבויייי 'הסופר אקסית שלי'../images/Emo69.gif

אנלא ממש סובלת את אומה תורמן במה שהיא לא תעשה.. חוץ מבספרות זולה אולי

חח כן היא די שחקנית מעצבנת. ../images/Emo223.gif

אבל בכללי לא אהבתי את העלילה של הסרט, ציפיתי למשהו אחר.

למעלה