../images/Emo79.gif Burn It Down ../images/Emo79.gif
שיר השבוע של דה יוזד: הרבה!!1
שיר השבוע לא של דה יוזד: הרבה של מכ"ר, אוונג'ד ובולט!
להקת השבוע: כל מה שלמעלה?
אלבום השבוע: אממ.. לא יודעת, עשיתי שאפלים של כולם למעלה^^
משהו טוב/רע שקרה השבוע: רע - משעמם תחת, ועדיין שגרתי
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט - האביר האפל.
ציטוט: 1) אופיר:"של"ח – שמוקים ללא חיים" 2) סיגל המורה לתנ"ך מסבירה שהמילה "ידע" בהקשר לפסוק זה כאילו להכיר, לשכב עם אישה.. ואז אחרי כמה דקות היא שאלה את הכיתה מזה אומר.. נועם:"זה אומר שהוא לא זיין אותה.." 3) מיכל המורה לצרפתית מסבירה על הבגרות בע"פ, ועל החלק שצריך לספר על האחים:"אם למישהו יש 7 אחים ואחיות כמו לי לדוגמא..אז.." ~כמה ילדים קוטעים אותה~ :"מה יש לך 7 אחים ואחיות?!" מיכל:"כן" מיכאל:"מזה ההורים שלך לא ישנים בלילה?!" אסף:"יש לך אחות להכיר לי?" מיכל:"לא חמוד, לא בשבילך" וככה זה המשיך עד לסוף השיעור
4) אני:"נו אז מה קורה?" נעם:"מעולה!! מה אצלך?" אני:"אצלי סביר
גם ככה המצבי רוח שלי תמיד משתנים
נעם:"למה משתנים? את בורזת?
" אני:"אני מה?
" נעם:"בורזת.. מלשון "ברז".. הברז שנפתח לך.." אני:"חחחחח וואט?" נעם:"שאת מדממת..נווו בורזת" אני:"מזה קשור?|חושב|" נעם:"בורזת.. שאת מדממת.. כשיוצא לך דם.. כשהוא זורם החוצה.. נווווו מחזור!"
5) קארין:
אני:? קארין: בוכה2 אני:"מה יש? סוף העולם מדכא אותך? את לא אמורה לשמוח יא אימו?
קארין:"מי שמדברת
" אני: חותך3 קארין:"סתומה
" אני: צמצמ קארין:"מה קורה?
" אני:"הכל טוב, מה איתך?
" קארין:"את יודעת, סוף העולם" אני:"כן אה, לא נורא, כמו שאמרתי להלית, נעשה מפגש פורום למעלה
" קארין:"אלוהים:'הצילו! פריקיות!!
' רגע, מי אמר שנהייה למעלה? צמצמ אנחנו סוגדות לשטן, כאילה דה |מסטיק" אני:"נכון! שיט!" קארין:"יהיה כיף בגיהינום!" אני:"נו טוב, נשחק 666 בש עם השטן
" קארין:"נהה, ננגן איתו, ס-רוק" ומכאן זה המשיך לדברים לא קשורים כמו תמיד
6) "Matt tuck let's fuck!" אני לג'ו:"Gerard way let's play! |גבגבות|"
השבוע במילה אחת: משעמם
תכנונים לשבוע הבא: לעבור את הבחנים, ולנסוע לאילת!#!@$!
מתנגן בראש/בפלייליסט: ATIG
תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: שאני מתעצלת ללכת להכין את השיעורים במת' שיש למחר