סיכום שבועי!

סיכום שבועי! ../images/Emo13.gif

אני יודעת שאני כבר בקושי פה, לימודים וזה >< שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ציטוט: השבוע במילה אחת: תכנונים לשבוע הבא: מתנגן בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר:

יש -המון- ציטוטים. נראה לי.../images/Emo219.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
כנראה שA Box Full Of Sharp Objests שיר השבוע לא של דה יוזד:
My Chemical Romance-Cemetery Drive
Epica-Sansta Terra
Evanescence-All That Im Living For
יש עוד נו. להקת השבוע:
My Chemical Romance,לגמרי.
אלבום השבוע:
-- משהו טוב/רע שקרה השבוע:
וואי,היה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש חרא. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע:
"צלה של הרוח"-קרלוס רואיס סאפון.
מונלייט.
ציטוט:
עידו אליי-”ואותך אני לא אוהב,כי כשהיינו ב"גן רותם" תמיד גנבת לי את הלגו.” --
עדן-”קרן,אני לא מבינה איך פותרים את זה.” ניב-”מה הבעיה,קחי סנו!” --
מאי-”המורה,היא עושה הייל!!!!!!!!!!1111111111” --
אלון-”כוחים הידראולים!” [במקום כוחות XD] --
אנוכי-”מילות ארוכים,דליה!” --
ליאן אומר/ת: צ'ופ סוי - כי אין לנו סויה לבזבז |מתקלפת| --
מאי-”המורה,היא מוצצת!!!!!!!!!!111111 סוכריה!!!!!!!!!!11111” --
מעיינ-”אז עזרתי לו ולא עמד לו!” [היא מדברת על שיער
] השבוע במילה אחת:
מדכא. תכנונים לשבוע הבא:
בחנים. וזהו. מתנגן בראש/בפלייליסט:
Pump It-Black Eyed Peas. מההה,נוסטלגיות. תמונת השבוע:
רנדומאליתוש. עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר:
איך היה לכם בסוף העולם?

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif Me Too

שיר השבוע של דה יוזד: GWTS שיר השבוע לא של דה יוזד: boyfriend-alphabeat host opera- kamelot וגם כמה של בולט ואוונג'ד להקת השבוע: לאדעת אלבום השבוע: the poison-bfmv משהו טוב/רע שקרה השבוע:
יצאתי מהבית השבוע [אחרי שבועיים שלא]
התחלתי לשפצר את התיק שלי
קיבלנו סופסוף את הספר מחזור
חברות שלי מעצבנות
אני עצבנית רצח ולא מצליחה להירגע קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ראיון מצחיק עם ניית'ן ומת'יו ממדינה לייק ראיון מצחיק עם ג'יי ומוס מבולט ציטוט: שלום אסייג: "משה אתה יכול לעשות קלטת ילדים עם ילדים שרבים ואתה משלים ביניהם, תקרא לזה 'הסנדץ'" משה דץ: "תודץ לך"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Matt Tuck let's Fuck
השבוע במילה אחת: לאדעת תכנונים לשבוע הבא: לישון וטסט מתנגן בראש/בפלייליסט: / תמונת השבוע: מוס מדגמן לגרביים של קלווין קליין
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר נמאס לי מאנשים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

GD ROCKS

New member
יו

שיר השבוע של דה יוזד:פייייייייייייייייייייייי שיר השבוע לא של דה יוזד: לאיודעת. להקת השבוע:פפפפ נגיד ברייט אייז.. אלבום השבוע: פפפפפפפפפפפ לאיודעת משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב:ים אתמול,חבריםחברות,יציאות רע:ים אתמול,ריב עם חברה, געגועים.. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סדרה:האח הגדול חחחחחחח אחאח רואים שיש לי יותר מדי זמן פנוי ציטוט:לאיודעת. השבוע במילה אחת:טחחחחחמילהאחתהיהנחמדאבלטעוןשיפור
תכנונים לשבוע הבא:עבודה,ת"א להשתעמם הרבה
מתנגן בראש/בפלייליסט:סטאנדפ של דודו טופז? תכלס לא משו. תמונת השבוע: חחחחחחחחחחח כמה שאני צפויה עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: כוסעמק היום אני תקועה בבית בערב שישי
שונאת את זה

:O

שיר השבוע של דה יוזד: cut up angels, yesterday's feelings, take it away שיר השבוע לא של דה יוזד: הוממ. בעיקר דה יוזד XD להקת השבוע: היוזד אלבום השבוע: in love and death משהו טוב/רע שקרה השבוע: סתם היה שבוע לא משהו בכלל.. לפחות קניתי את il&d ו..לא יודעת נו קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט- בריק ליין, למרות שהוא לא משהו בכלל סדרה- הכי גאים
ציטוט: היה אבל אין לי כוח השבוע במילה אחת: לאמשהו תכנונים לשבוע הבא: שיהיה כן משהו! מתנגן בראש/בפלייליסט: הטלויזיה תמונת השבוע: נו תנקס. עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: שונאתילדיםחמודים.

Because Of May

New member
~מעתיקה ממכ"ר~../images/Emo109.gif

שיר השבוע שלדה יוזד: אני חושבת שרוב LFTL
שיר השבוע לא של דה יוזד: מכ"ר: חרישה מטורפת על בולט-ריבנג'-פרייד
. במיוחד על TGOY ו-TJLIGKY
. ואגב, נשברה לי העטיפה של פרייד! ;;;;;; כל My December של קלי קלארקסון
כל Sleepng with Ghsts של פליסבו
I Kissed A Girl- Katy Perry Stricken- Disturb
Befor I Forget- Slipknot
Side of a Bullet- Nickelback
כתר|
Feeling Good- Muse
להקת השבוע: בהחלט מכ"ר, פלסיבו ומיוז
אלבום השבוע: כל אלבומי מכ"ר, HARRP של מיוז, MD של קלי ו-SWG של פלסיבו
.
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
.
.
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סדרה, כרגיל: הפיג'מות 5
, הפמלייה, חשופים (שבועהבא נגמר! ;;), שמש.
.
ציטוט:
אחותי: מה, כשהייתי בגן לא אמרת לי להרביץ לאחרים אם הם מרביצים לי? אמא: זאת התגוננות עצמית!!! עדי (היא מאוד-מאוד רזה
): אני רעבה. איציק: מה רעבה, קבוק משביע אותך! קרני: מה, לא קורה לך באמצע הלילה שיש לך דודה לחמוץ? אתה בא למקרר והכל נופל עליך! עובד: פעם לוטם אמרה לי, נו תתגלח תראה כמה שיער יש לך על הפנים, אמרתי לה "תתגלחי את, ראית פעם את עצמך?!" סתיו: אני ודניאל התחלקנו חצי-חצי בטמטום: היא 60% ואני 49 XDDD חן: אתה רואה, רמי, כשאתה הולך בטורקיה יש בטיילת הרבה מוכרי גלידות, אתה חייב לטעום! רמי: כן האא, בטח הגלידה הכי טעימה בארץ. אה, בחו"ל.
השבוע במילה אחת: לאמשהו.
תכנונים לשבוע הבא: בריתה, בר מצווה.
מתנגן בראש/בפלייליסט: I Don't Love You- MCR
תמונת השבוע: עריכהשלי
.
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: אני שונאת אותו כ"כ, הוא מעצבן ומגעיל אליי, ואני מתה להעיף לו כמה סטירות לפרצוף המכוער שלו.

אהבתי את התמונה אש! ../images/Emo13.gif

אם את רוצה שאני יפרק לו תצורה, אני יכולה לפרק לו תצורה

Because Of May

New member
תודה, בובה! D: ../images/Emo23.gif../images/Emo109.gif

ו.... הכל הסתדר בסוף
תודה, בכל אופן, dear

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif Burn It Down ../images/Emo79.gif

שיר השבוע של דה יוזד: הרבה!!1 שיר השבוע לא של דה יוזד: הרבה של מכ"ר, אוונג'ד ובולט!
להקת השבוע: כל מה שלמעלה?
אלבום השבוע: אממ.. לא יודעת, עשיתי שאפלים של כולם למעלה^^
משהו טוב/רע שקרה השבוע: רע - משעמם תחת, ועדיין שגרתי
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט - האביר האפל.
ציטוט: 1) אופיר:"של"ח – שמוקים ללא חיים" 2) סיגל המורה לתנ"ך מסבירה שהמילה "ידע" בהקשר לפסוק זה כאילו להכיר, לשכב עם אישה.. ואז אחרי כמה דקות היא שאלה את הכיתה מזה אומר.. נועם:"זה אומר שהוא לא זיין אותה.." 3) מיכל המורה לצרפתית מסבירה על הבגרות בע"פ, ועל החלק שצריך לספר על האחים:"אם למישהו יש 7 אחים ואחיות כמו לי לדוגמא..אז.." ~כמה ילדים קוטעים אותה~ :"מה יש לך 7 אחים ואחיות?!" מיכל:"כן" מיכאל:"מזה ההורים שלך לא ישנים בלילה?!" אסף:"יש לך אחות להכיר לי?" מיכל:"לא חמוד, לא בשבילך" וככה זה המשיך עד לסוף השיעור
4) אני:"נו אז מה קורה?" נעם:"מעולה!! מה אצלך?" אני:"אצלי סביר
גם ככה המצבי רוח שלי תמיד משתנים
נעם:"למה משתנים? את בורזת?
" אני:"אני מה?
" נעם:"בורזת.. מלשון "ברז".. הברז שנפתח לך.." אני:"חחחחח וואט?" נעם:"שאת מדממת..נווו בורזת" אני:"מזה קשור?|חושב|" נעם:"בורזת.. שאת מדממת.. כשיוצא לך דם.. כשהוא זורם החוצה.. נווווו מחזור!"
5) קארין:
אני:? קארין: בוכה2 אני:"מה יש? סוף העולם מדכא אותך? את לא אמורה לשמוח יא אימו?
קארין:"מי שמדברת
" אני: חותך3 קארין:"סתומה
" אני: צמצמ קארין:"מה קורה?
" אני:"הכל טוב, מה איתך?
" קארין:"את יודעת, סוף העולם" אני:"כן אה, לא נורא, כמו שאמרתי להלית, נעשה מפגש פורום למעלה
" קארין:"אלוהים:'הצילו! פריקיות!!
' רגע, מי אמר שנהייה למעלה? צמצמ אנחנו סוגדות לשטן, כאילה דה |מסטיק" אני:"נכון! שיט!" קארין:"יהיה כיף בגיהינום!" אני:"נו טוב, נשחק 666 בש עם השטן
" קארין:"נהה, ננגן איתו, ס-רוק" ומכאן זה המשיך לדברים לא קשורים כמו תמיד
6) "Matt tuck let's fuck!" אני לג'ו:"Gerard way let's play! |גבגבות|" השבוע במילה אחת: משעמם תכנונים לשבוע הבא: לעבור את הבחנים, ולנסוע לאילת!#!@$!
מתנגן בראש/בפלייליסט: ATIG
תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: שאני מתעצלת ללכת להכין את השיעורים במת' שיש למחר

Because Of May

New member
לאלאלא, זה של"ח- שיעור לא חשוב../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

חחחחחחחחחחחח "נשחק 666-בש עם השטן" XDDD

הציטוטים../images/Emo6.gif../images/Emo55.gif

מה זה של"ח בכלל?
בחיים לא היה לי שיעור כזה םO

למעלה